Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Oameni buni, un sfat va rog

Last post 02-14-2008, 08:52 AM by TheAlien. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  02-13-2008, 12:49 PM 70626

Oameni buni, un sfat va rog

Oameni buni, maine vreau sa fac programarea pt interviu. Am asa:
    -O invitatie la un festival de film din Florida pe per 10-17 aprilie, in original trimisa prin posta pe numele meu si al companiei la care lucrez ca Production Manager (companie care face filme-profil cinematigrafic)
    -O hartie cu toate datele firmei, cum ca firma la care lucrez imi va plati toate costurile sederii mele la acest festival, plus bilet avion, hotel si alte costuri.
    -O adeverinta cum ca lucrez la firma asta si ce salariu am ( care e destul de maricel)
    -Vechile pasapoarte in care am nenumarate vize de pa cand iti trebuia viza schengen plus viza de residenta care am avut-o acum 3 ani pe timpul in care am lucrat pe o insula in Caraibe.

1. Nu stiu pt ce fel de viza sa aplic : afaceri sau turist, B1 sau B2?
    2. Imi trebuie cumva o rezervare de la hotelul la care o sa stau pe per festivalului.
    3. Am ceva sanse?
    4. Orice alte sfaturi....

Va multumesc mult de tot
  •  02-13-2008, 04:37 PM 70628 in reply to 70626

Re: Oameni buni, un sfat va rog

Viza de business ar fi cea mai potrivita cu datele mentionate. O rezervare la hotel pe perioada festivalului ar fi, de asemenea, obligatorie.
    Succes!

•  02-14-2008, 08:52 AM 70639 in reply to 70626

Re: Oameni buni, un sfat va rog

Oricum ti se va da o viza B1/B2 (afaceri/turism).

Sanse? Este o loterie. E bine sa ai hartiile cu tine, dar nu exista garantie ca se vor uita pe aceste hartii.

Succes.

The only real security in life is to be very good at what you do.
View as RSS news feed in XML