Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

IAR PE PRIMA PAGINA

Last post 03-14-2008, 12:27 PM by garcea. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  03-13-2008, 09:10 AM 71267

IAR PE PRIMA PAGINA

Costel Busuioc a câştigat marea finală a concursului Hijos de Babel, după ce şi-a învins principala rivală datorită votului acordat de public. Această victorie îi asigură lui Costel un contract cu casa de discuri Sony, care se va ocupa de lansarea şi promovarea primului său album.

După ce a câştigat toate cele şapte ediţii anterioare ale concursului, cel supranumit "Pavarotti din Banat" a cântat, în ediţia finală, o arie din "La Traviata", de Verdi, şi "Nessum Dorma", de Puccini.

După interpretarea ariei din Verdi, Costel a intrat în marea finală, alaturi de Beatriz, o tânără cubaneză, şi de Yusmanis şi Rocardo, doi concurenţi veniţi, de asemenea, din ţara lui Fidel Castro.

După ce publicul şi juriul şi-au exprimat preferinţele, Costel a ieşit învingător, iar cel care până mai ieri era un simplu zidar va avea parte de susţinerea uneia dintre cele mai mari case de discuri din lume.

ZIARUL ADEVARUL

•  03-13-2008, 09:19 AM 71268 in reply to 71267

Re: IAR PE PRIMA PAGINA

•  03-14-2008, 10:46 AM 71310 in reply to 71267

Costel Busuioc, castigatorul concursului "Hijos de Babel" a ajuns vehicul de imagine pentru presedinte, primari, ministri si oameni de afaceri. Basescu si Tariceanu s-au grabit sa-l felicite, primarii din satul in care locuia si din cel in care s-au nascut se grabesc sa-l faca cetatean de onoare, Madalin Voicu s-a oferit sa-l ajute cu bani si "relatii", muzicologii ii lauda calitatile artistice, iar dezvoltatorii de afaceri online au cumparat deja domeniile costelbusuioc.ro si costelbusuioc.com.

Am o singura intrebare: unde erati dragi primari, ministri, oameni de afaceri, muzicologi, presedinti, etc. atunci cand omul asta avea nevoie de sprijinul vostru?

Adica atunci cand ii era greu si a fost fortat sa plece si sa se realizeze in alta tara?

Uneori simt ca as voma din plin peste acesti oportunisti imputiti...

When I was young I believed that money and power will make me happy. I was right (Bill Gates)
    Do not argue with me; I'm always right! (Gheorghe007)
  •  03-14-2008, 10:53 AM 71312 in reply to 71310

Aprob pozitiv ( mai tii minte expresia asta?)!!!Stick out tongue

Come take a look @ BoldMouse IT Solutions!
  •  03-14-2008, 12:27 PM 71321 in reply to 71310

Gheorghe007:
    Uneori simt ca as voma din plin peste acesti oportunisti imputiti...

Oooops I did it already

View as RSS news feed in XML