Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

ROMANIAN NIGHT DETROIT - APRIL - 4 - 2008 - WHITE STAR NIGHT CLUB

Last post 03-27-2008, 06:26 PM by crisco. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  03-11-2008, 10:56 AM 71209

ROMANIAN NIGHT DETROIT - APRIL - 4 - 2008 - WHITE STAR NIGHT CLUB

O noua Seara Romaneasca va avea loc in seara zilei de 4 - APRILIE - 2008 la clubul : WHITE STAR - HAMTRAMCK ,sub un nou management si un nou design interior al clubului. Cu totii sunteti invitati sa luati parte la acest eveniment unde muzica,dansul si comunitatea romaneasca de la Detroit se regasesc o data pe luna,DJ GOLD & CRISTIAN va propun o seara de neuitat ,noile ritmuri de manelo-raggarton,manelo-dance si multe alte noutati ale muzicii romanesti vor fi prezente.Intrarea persoanelor ''18 and over'' binevenita.Va asteptam cu drag! CoolSmileParty!!!

•  03-11-2008, 11:12 PM 71221 in reply to 71209

Re: ROMANIAN NIGHT DETROIT - APRIL - 4 - 2008 - WHITE STAR NIGHT CLUB

crisco:
    O noua Seara Romaneasca va avea loc in seara zilei de 4 - APRILIE - 2008 .... unde muzica,dansul si comunitatea romaneasca de la Detroit se regasesc o data pe luna,DJ GOLD & CRISTIAN  va propun o seara de neuitat ,noile ritmuri de manelo-raggarton,manelo-dance si multe alte noutati ale muzicii romanesti vor fi prezente.
    Ce au ritmurile alea cu muzica romaneasca?  Eu unul nu recunosc in ele absolut nimic romanesc!  Este adevarat ca exista, se pare, o legatura stransa intre valul de "manelo-raggarton" (pfuiiii!!!!) si o parte  a comunitatii romaneasti de la Detroit. Imi cer scuze ( nu prea stiu nici eu de ce ), dar daca asta asculta "comunitatea romaneasca" din Detroit, nu vad de ce mama masii ne-am mai trambalat peste un ocean...

Come take a look @ BoldMouse IT Solutions!
  •  03-27-2008, 06:26 PM 71648 in reply to 71221

Re: ROMANIAN NIGHT DETROIT - APRIL - 4 - 2008 - WHITE STAR NIGHT CLUB

Poate ca ai dreptate insa asta este ceea ce plce aici la DETROIT,manele si tot ceea ce este legat de acest gen de muzica,sorry insa am incercat in zadar sa realizez si sa organizez evenimente care nu au avut succes deoarece tocmai asta a fost problema muzica DANCE versus MANELE.Acum un an de zile am reusit sa-i aduc pe cei de la 3 SUD EST,am avut in jur de 300 de persoane la concert si cu asta basta,totusi 3 SUD EST ,este una dintre cele mai vechi trupe din ultimii 10-15 ani din tara cu acest gen pop-dance.Anul acesta in urma cu o luna si ceva au fost aici adusi de mine Andreea Balan si Bosquito ,la fel ignoranta totala si dezinteres.Am avut aproximativ 50-60 persoane la concert ,acum te intreb eu pe tine merita sa mai incerc eu sa aduc ceva de acest gen muzica pop-dance la DETROIT? Eu zic ca nu,deoarece asta este ''cultura '' si nivelul societatii romanesti de aici de la noi,cu parere de rau recunosc ca si eu fac parte din aceasta comunitate insa aici traim deocamdata.In alte state din USA romanii sau reorientat catre civilizatie si au cam lasat manelele,insa aici la noi nu se poate spune ca mergem spre un nou drum inca.Ca atare am avut optiunea sa aduc ACTIV aici si am refuzat categoric,mai bine sa mearga unde lumea o sa onoreze cu prezenta la concerte ,nu ca si la noi.Daca as aduce manelisti nu as reusii sa gasesc sala incapatoare pentru romanii nostri de la DETROIT. Acesta este tristul adevar.
View as RSS news feed in XML