Sansele sunt 65% sa iei, 35% sa nu iei. Asta dupa statisticile prezentate de ei.
Eu asa stiu de la cei care au mai fost, ca li s-a cerut cartea de munca. Stiu si un caz in care posesorul cartii de munca era chiar proprietarul firmei, isi platea singur toate cele necesare pt cartea de munca. Doamna de la ghiseu s-a dus undeva in spate, a verificat ceva pe un calculator si s-a intors si i-a spus ca este firma lui, ceea ce inseamna ca au acces la o baza de date oficiala din Romania.
Intrebarea ta este perfect de inteles, dar am spus-o de atatea ori ca nici nu mai repet in cele mai multe cazuri. Viza turistica este loterie 100%. Poate sa ma contrazica oricine dar experientele personale pe care le cunosc spun exact acest lucru. Asa ca nu te stresa. Poti sa ai orice, ca tot ti se poate refuza viza.
Tin minte ca am citit un articol ca inclusiv Nicoletei Luciu i-a fost refuzata viza la inceput, si vorba ceea, nu stiu cat de mult se punea problema ca ar emigra Nicoleta Luciu. Asta ca sa iti faci idee de ce acte ai nevoie.

The only real security in life is to be very good at what you do.