Salut!
Ma numesc Tavi Birsan si am cateva intrebari legate de emigrarea in Australia.Am fost la o firma de consultanta pt emigrare(din Romania),am aplicat chestionarul de pe site si am primit acelasi raspuns...sunt OK,am indeplinit baremul de 120 de puncte.
Sa va spun intai ceva despre mine...am 33 de ani,am terminat Politehnica din Bucuresti acum 3 ani,sunt casatorit.Sotia mea are 29 de ani si este asistent medical principal.prima intrebare ar fi:
-daca nu am experienta ca inginer,se poate face ceva....adica,la firma de consultanta mi-au spus ca pe acolo nu se iau in considerare cartile de munca(am 15 ani vechime!),ci pot sa iau niste recomandari cum ca am lucrat ca inginer...
Este adevarat,se poate asta?
A doua intrebare...firma cere in total un comision de aproximativ 800 euro,in rate,cu contract,jumatate la semnarea contractului si jumatate la primirea actelor de aplicatie de la consulat.E mult,e putin,e batator la ochi?Intreb asta pt ca sunt sigur ca a-ti auzit ce tzepe se dau aici...(sau daca stiti o firma serioasa din Bucuresti!)
Si ultima intrebare(momentan
)...sa zicem ca ajungem acolo...ce ne asteapta?care sunt conditiile de viata?cum este protectia sociala in primele 3-4 luni?iti asigura ceva la inceput?....si as putea continua asa ...![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
Va multumim mult pt ajutor si va rugam sa ne scuzati ca va stresam cu atatea intrebari,dar e greu sa pleci in necunoscut...fara un sfat,fara un prieten...