Nu cred ca daca o vinzi acolo si iti alta aici vei avea de pierdut. Asa crezi tu pentru ca inca n-ai ajuns aici. De pilda un VW Jetta 2009 pe motorina (daca o sa mai vrei pe motorina odata ajuns aici si vazut cum sta treaba) de 2Ltr, nou, cu garantie si cu toate cele nu sare de 18.000 Euro! Pentru alte preturi poti sa te uiti pe edmunds.com
Tine cont ca tu trebuie sa mai dai si bani pe transport, bataie de cap, inregistrare, acte si nu stiu sigur, dar cred ca cele pentru Europa sunt construite putin diferit de cele pentru US, deci e posibil sa mai ai alte batai de cap la intretinerea ei.
Personal, te sfatuiesc s-o vinzi acolo si sa-ti aduci banii cu tine. Aici poti prinde o oferta la cumparare cu o rata a dobanzii mica sau poate chiar zero, chiar daca tu vrei cu banii jos, dar asta te-ar ajuta sa incepi sa-ti construiesti un credit history...
Pe urma, odata ajuns aici, poate o sa vrei sa ajuti economia americana si sa cumperi ceva made in USA :)
When I was young I believed that money and power will make me happy. I was right (Bill Gates)
Do not argue with me; I'm always right! (Gheorghe007)