Buna tuturor,
pe 22 iunie am interviul pt cetatenie, dar nu sunt sigura ca o sa-l pot sustine in acea zi, pt ca asteptam un bebe. Due date-ul meu este pe 19 si pana acum am tot sperat ca o sa nasc mai devreme cu vreo saptamana doua, ca sa ma pot duce linistita la interviu (mai ales ca fiind al doilea copil, se zice ca vine mai repede). Dar bebele vad ca se lasa asteptat...nu prea are de gand sa vina...
In cazul asta ce ar fi mai bine sa fac? Sa mai astept cateva zile sa vad daca vine bebele sau nu si in functie de asta sa sun la ei pt reprogramare? Pe internet am citit ca in cazuri de urgenta se poate suna la un nr. si sa le lasi mesaj ca sa ii informezi de ce nu poti aparea la interviu. Si ei te vor reprograma...
Sau ar fi mai bine sa le trimit in scris prin posta (asa cum scrie pe programare)? Asta ar insemna sa nu mai astept nici o zi si sa le trimit scrisoarea imediat. Dar daca fac asta, iar bebele vine in 2-3 zile....ar insemna sa mai astept cateva luni pana ma reprogrameaza. Si n-as fi vrut sa mai astept atat. As fi vrut sa scap odata si de interviul asta...
A mai trecut cineva printr-o situatie asemanatoare? A mai amanat cineva interviul dintr-un motiv sau altul?
As aprecia orice raspuns sau sfat...
Multumesc.