Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Angajam Agenti vanzari parfumuri REFAN

Last post 01-24-2010, 09:34 AM by bonepaula. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  01-24-2010, 01:05 AM 81546

Angajam Agenti vanzari parfumuri REFAN

NOU!!!  Poti sa spuisi altora sau tine doar pentru tine: o noua firma care distribuie multapreciatele parfumuri de firma marca Refan la super preturi este acum inRomania. Cumpara-ti parfumul tau de firma la doar 20 lei – 50 ml. Daca-l vinzimai departe poti avea intre 100%-400% profit! Asta da AFACERE

Spune si altora si daca vor sa se inscrie pentru a si lecumpara castigi intre 9-19% din comenzile lor.

Marci: Chanel, Lancome, Nina Ricci, Burberry, Cacharel,Dolce&Gabbana, Versace, Bright Crystal, Givenchi, Kenzo, Armani, Bvlgari,Gucci, , Davidoff, Dior etc .

Simplu si profitabil.

Ideile bune se raspandesc repede.

Actioneaza acum pentru a nu avea concurenta!

Detalii si inscrieri pe cristina.stoica@cristinne.ro, i

d mess: cristinna_119,

0766808606

•  01-24-2010, 09:34 AM 81547 in reply to 81546

Re: Angajam Agenti vanzari parfumuri REFAN

Ce ma distreaza pe mine "anunturile" astea. Cine-o mai fi si REFAN? Cine este si ce vrea? Parfumuri de firma....Ma distreaza si expresia asta "de firma", pt ca "firma", nu-i asa?, este tot ce conteaza pt romani. Daca n-ai haine "de firma" si parfum "de firma" esti un zero taiat in patru. Eticheta e tot ce conteaza. Inca am in cap imaginea "domnisoarei" care merge la piata sa cumpere cartofi, gatita ca pt Oscar. Pfiuuu....ma opresc aici.

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
View as RSS news feed in XML