Salut membrii acestui forum in special pe userul "laminat" cel responsabil cu informatiile atat de utile in emigrarea in NZ.
Ma alatur celor care au decis in a face acest pas. Vreau sa va spun ca de mic copil am visat sa ajung in Australia. Acum la maturitate se pare ca NZ este mai pe placul meu.
Ma numesc Silviu Zamfir, am 32 de ani si sunt casatorit cu o frumoasa romanca bruneta in varsta de 33 de ani. De profesie sun analist programator cu diploma de analist programator obtinuta in urma unor cursuri postliceale de 2 ani la zi (atestat recunoscur de Ministerul Muncii) . Am mai studiat pe la vreo 2 facultati dar nu am finalizat nici una din pacate. Mai posed un atestat de terapeut (reflexoterapie) si un curs de negosieri in afaceri. Am lucrat ca terapeut in propriul meu cabinet, informatician in cadrul unui liceu, product manager IT vanzari in retail, brand manager IT vanzari in distributie. Am ramas fara un loc stabil de munca inca de anul trecut datorita crizei economice cu repercursiuni grave in tara noastra. Sotia mea este cadru didactic (profesor de limba franceza) cu stadii de pregatire in Franta si schimb de experienta in Spania. Cam de o saptamana de zile tot fac sapaturi pentru a vedea cum am putea emigra in NZ. Sunt la stadiul de collection of information. Informatiile de la "laminat" sunt mai mult decat utile lucru pentru care ii multumesc (nu credeam ca mai exista astfel de oameni care din proprie initiativa sa faca un asemenea research "Well done laminat!"). Daca nu ma insel ultimele actualizari sunt de prin 2006.
Pe aceasta cale ii rog pe cei avizati daca pot face un refresh al informatiilor cu privire la emigrare in NZ.
Sun mai mult ca desis sa fac acst pas impreuna cu sotia mea. Din luna februarie vom incepe sa ne punem la punct cu limba engleza scris-vorbit pentru a sustine testul IELTS.
Intrebarea mea este urmatoarea: credeti ca cu meseriile pe care le-am practcat aici avem vre-o sansa de izbanda in emigrarea in NZ?
As aprecia orice fel de informatie utila in a face demersurile necesare emigrarii.
Va sunt recunoscator tuturor celor care va implicati in astfel de activitati.
Adresa mea de mail este: zamfir_silviu2000@yahoo.com ia id mess:zamfir_silviu2000
Va astept la discutii pe toti cei interesati in a face acest pas (unde-s doi puterea creste).
Sa auzim doar de bine frati romani.
Viata e scurta! Traiaste-o din plin!