Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Montreal in imagini necenzurate

Last post 03-01-2010, 01:57 PM by Calimero. 12 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-22-2005, 03:58 PM 19540

http://canada.php0h.com

Avind in vedere numarul mare de romani care emigreaza, de cele mai multe ori fara sa stie unde se duc, a aparut necesitatea alcatuirii unui site de internet care sa prezinte orasul canadian asa cum arata el pentru omul de pe strada. Pozele cu zgirie nori fotografiati de departe au creat o imagine extrem de falsa in mintea majoritatii emigrantilor care odata debarcati din avion se trezesc in niste cartiere urite, vechi, murdare si construite din lemn. Dupa ce constata ca nici de lucru nu se gaseste, cu exceptia joburilor low end, atunci incep sa-si puna intrebarea: Ce au realizat venind peste ocean?
    Pentru majoritatea raspunsul este simplu: nimic.

Da un click pe adresa de mai jos si nu vei regreta:
    http://canada.php0h.com
  •  09-22-2005, 08:28 PM 19600 in reply to 19540

• ddk is not online. Last active: 04-01-2006, 08:20 AM ddk
    • Top 200 Contributor
      Female
    • Joined on 02-18-2005
    • Chicago
    • Posts 50
    • Points 1,205

Re: Montreal in imagini necenzurate

excelent site! sunt curioasa cum au reactionat romanii care nu au avut ocazia sa plece pana acum din ro.........................
  •  09-23-2005, 08:18 AM 19641 in reply to 19540

Hai sa nu generalizam.....................................Eu nu pot sa cred ca toata Canada se regaseste in aceste imagini.
  •  09-23-2005, 09:43 AM 19645 in reply to 19641

Chiar am vizitat Montrealul in iulie anul acesta. Un oras foarte dragutz ... tot timpul am avut impresia ca sunt undeva in Europa si mereu ma gandeam la Bucuresti. Si asta nu din cauza gropilor din asfalt .... ma refer strict la atmosfera si planul urban in general.

Nu  e deloc atat de extrem cum e prezentat in linkul respectiv.

Acum hai sa fim seriosi si sa recunoastem ca in orice oras mare sunt chestii care lasa de dorit. Pana si aici in NY am gasit o gramada ... dar de aici si pana a le prezenta atat de meticulos pe internet e cale lunga .

Iar in momentul in care emigrezi trebuie sa te astepti la asa ceva. Asa cum cei din Romania cred ca in strainatate banii cresc in copaci, tot asa si-au format si o imagine ideala dar ireala.  Daca esti nemultumit de gropile din asfalt si sustii ca asta e unul din motivele pentru care ai emigrat (lipsa gropilor) atunci e ceva putred la mijloc. Iar faza cu "vreau sa fac o poza dar nu am unde ca peste tot sunt gropi " ... No [N] ... mi-a placut raspunsul dat "dai un cut /paste in Adobe" Big Smile [:D]

•  09-23-2005, 04:22 PM 19751 in reply to 19645

Citat
    Chiar am vizitat Montrealul in iulie anul acesta. Un oras foarte dragutz
    end citat

Situl se adreseaza doar emigrantilor (nu turistilor) , lucru precizat la capitolul intrebari frecvente.
  •  09-23-2005, 05:07 PM 19797 in reply to 19751

Si eu ca turist nu vad gropiile?Am interzis in anumite zone?

Fiecare padure are uscaturile ei

.Fiecare tara are ghetourile ei.

•  09-23-2005, 05:22 PM 19804 in reply to 19751

ganimede wrote:
    Citat
    Chiar am vizitat Montrealul in iulie anul acesta. Un oras foarte dragutz
    end citat

Situl se adreseaza doar emigrantilor (nu turistilor) , lucru precizat la capitolul intrebari frecvente.

Indifferent [:|]Indifferent [:|]

Pai atunci specifica undeva in titlu ca numai emigrantii din Canada au dreptul sa comenteze pe tema subiectului.

•  09-23-2005, 05:32 PM 19806 in reply to 19540

ganimede wrote:

http://www.geocities.com/casamede2005/index.htm

Avind in vedere numarul mare de romani care emigreaza, de cele mai multe ori fara sa stie unde se duc, a aparut necesitatea alcatuirii unui site de internet care sa prezinte orasul canadian asa cum arata el pentru omul de pe strada. Pozele cu zgirie nori fotografiati de departe au creat o imagine extrem de falsa in mintea majoritatii emigrantilor care odata debarcati din avion se trezesc in niste cartiere urite, vechi, murdare si construite din lemn. Dupa ce constata ca nici de lucru nu se gaseste, cu exceptia joburilor low end, atunci incep sa-si puna intrebarea: Ce au realizat venind peste ocean?
    Pentru majoritatea raspunsul este simplu: nimic.

Da un click pe adresa de mai jos si nu vei regreta:
    http://www.geocities.com/casamede2005/index.htm

ce sa zic? am ras cevaBig Smile [:D]Big Smile [:D]Big Smile [:D]

Ganimede tu ai scris asta:

Iata ca a venit momentul sa descriu si eu primele mele entitati temporale in Canada.  O sa sar peste partea introductiva cu datul jos din avion si cazarea intr-un imobil locuit aproape in integralitate de negri indieni, chinezi si, francezi

•  09-23-2005, 06:41 PM 19825 in reply to 19797

roxy wrote:

Si eu ca turist nu vad gropiile?Am interzis in anumite zone?

Fiecare padure are uscaturile ei

.Fiecare tara are ghetourile ei.

Roxi esti fantastica , ma faci sa rad.Big Smile [:D] Da draga ,ti-e interzis ca turist sa te uiti la gropi.!Big Smile [:D]Cand vii aici ca turist trebuie sa ramai impresionat , mergi in tara si faci capul mare la toata lumea :ca ce tara de basm ai vazut tu. Wink [;)]Shi nu le spune de gropi. In LA sunt cartiere care arata mai rau ca ferentari si Balta Alba. Dar eu iti recomand sa vii ca turist si sa vezi partile frumoase. daca emigrezi ......Eu sunt emigrant de o buna bucata de vreme. Sotul meu ma tine in afara zonelor "dangerous". Nu am vazut cu ochii mei nici un loc rau (numai in LA odata de mult, si sper sa nici nu am ocazia sa vad.

Singura prietenie de pret este cea care s-a nascut fara motiv.
  •  09-24-2005, 08:19 AM 19846 in reply to 19825

Pick,

Eu locuiesc intre Balta Alba si Titan.SI cred ca-i cel mai frumos cartier din Bucuresti.Si acum in Bucuresti intalnesti gropi sau drogati si in cele mai luxoase cartiere.

Chiar imi pare rau ca nu-ti place cartierul meuCrying [:'(]Crying [:'(]Crying [:'(]Crying [:'(]Crying [:'(]Crying [:'(]Crying [:'(]Crying [:'(]

Cand imi faci o vizita?Coffee [C].

•  01-04-2010, 03:45 AM 81447 in reply to 19846

Imagini feerice de la Montreal.

http://www.canada.php0h.com/FeerieMtl.htm

•  01-05-2010, 07:15 AM 81451 in reply to 81447

Un website bun.  Viitorul emigrant are dreptul sa vada si partile rele ale locului unde are de gand sa mearga.  Insa....chestia cu adevarata fatza cred ca e doar o parere personala a lui Ganimede. Nu se poate spune ca asta este adevarata fatza.  Nu cred. Sincer.

Nu locuiesc in Canada, dar am vizitat-o.  Nu am fost in Montreal, insa ce am reusit sa vad eu nu arata asa.  Adevarul este ca daca cautam bine, locuri similare cu cele prezentate gasim oriunde in lume.  Veniti in Detroit si plimbati-va, daca aveti curaj, prin East side...Apoi urcati-va in masina ( daca o mai aveti sau daca mai are roti ) si mergeti doar vreo 30 de mile mai la nord, in Birmingham, Troy sau Bloomfield si nu o sa mai aveti aceeasi parere despre zona...Omul sfinteste locul!

Totul e relativ.

" Am avut revelatia ca in afara de Dumnezeu nu exista adevar" - Petre Tutea

Eden House
  •  03-01-2010, 01:57 PM 81668 in reply to 81451

<p>Noi am locuit in Canada +12 ani si in SUA 4+, imaginile sunt tendentioase iar postarile sunt vazute dintr-un punct de vedere care vrea sa descrie doar partile negative. Am gasit locuri rele in toate orasele din lume in care am fost. Daca as fi sa generalizez eu pe baza experientei din Canada, as spune ca minimum 50% din romanii de acolo sunt ingineri si 80% dintre acestia lucreza&nbsp;pe&nbsp;pozitii de ingineri, 20% economisti (lucrand ca economisti sau prin banci), 2-3% dentisti/doctori/cadre medicale, 5% building manageri, 2-3% profesori liceu/universitate...iar restul de profesii au mai putin de 1%.</p><p>&nbsp;</p><p>Dar cum zicea CyberDog..totul e relativ!</p>
View as RSS news feed in XML