|
|
www.loteriavizelor.com
Last post 09-30-2003, 03:41 PM by Acidutzu. 11 replies.
-
08-20-2003, 08:32 PM |
-
08-20-2003, 11:40 PM |
-
Ukume
-
-
-
Joined on 08-30-2004
-
-
Posts 29
-
Points 230
-
|
Re: www.loteriavizelor.com
Gabriela,
Toate informatiile de care ai nevoie pentru a aplica le gasesti la adresele oficiale
ale departamentului de stat. Nu te complica cu intermediari care nu stiu cum sa
fraiereasca oamenii. NU EXISTA NICI UN FEL DE TAXA PENTRU APLICARE.
Ultima adresa de mai jos este adresa unde gasesti formularul de aplicare insa nu
este accesibila decit in perioada 1 NOIEMBRIE, 2003- 30 DECEMBRIE, 2003.
Bafta multa!
http://www.travel.state.gov/dv2005.html
http://www.dvlottery.state.gov
"NO fee is charged to enter the annual DV program. The U.S. Government
employs no outside consultants or private services to operate the DV program.
Any intermediaries or others who offer assistance to prepare DV casework for
applicants do so without the authority or consent of the U.S. Government. Use of
any outside intermediary or assistance to prepare a DV entry is entirely at the
applicant's discretion."
|
|
-
08-21-2003, 06:08 AM |
-
GabrielaG
-
-
-
Joined on 08-21-2003
-
-
Posts 15
-
Points 210
-
|
Iti multumesc mult pt raspuns. Mai am o intrebare daca se poate. pe acest site am
completat un formular, sper ca nu are nimic daca abandonez formalitatile care mai
trebuie facute si ma duc pe site-ul oficial in perioada indicata de tine?
|
|
-
08-21-2003, 09:54 AM |
-
osiria
-
-
-
Joined on 11-24-2003
-
Michigan
-
Posts 2,162
-
Points 33,065
-
|
Gabriela, vrei sa spui ca mass-media din Romania a indicat sa folosesti acel site pt
aplicarea la loterie? Ce ziare? In ce perioada?
Departamentul de Stat a atras atentia de nenumarate ori dea lungul ultimilor ani
despre website-uri care pozeaza in site-uri oficiale folosind chiar imagini oficiale
pentru a imposta ca reprezentanti ai guvernului, de fapt este doar un mare scam.
Nimeni nu poate aplica in numele tau si daca citesti instructiunile la adresa data de
Ukume o sa vezi exact pasii care trebuie urmati pentru a intra la tragere.
Succes.
Nu sunt avocat si nu am dreptul de a da sfaturi legale in cazuri de emigrare sau orice alte probleme legale. Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
|
|
-
08-21-2003, 03:58 PM |
-
GabrielaG
-
-
-
Joined on 08-21-2003
-
-
Posts 15
-
Points 210
-
|
Osira, nu mai stiu in ce ziar am citit de acest site pt ca cineva mi-a adus articolul
decupat din ziar, dar sigur tre sa fi fost un ziar local din Constanta. Apoi am citit in
alt ziar cum ca se va face de anul acesta in format electronic insa nu dadeau
adresa. De aceea am crezut ca aceea trebuia sa fie adresa. Acum m-am lamurit
insa. Am intrat pe adresa indicata de Ukume si nu mai am nelamuriri. Va multumesc.
Astept data de 1 Nov. sa ma insciu si sa sper ca totul o sa fie bine.
Acum as vrea sa ridic o alta problema, in caz ca nu castig, ce sanse am eu sa ajung
acolo imediat dupa terminarea facultatii, neavand nici un fel de experienta de
munca. Sunt la o facultate particulara de electronica si calculatoare, profil sisteme
cu microprocesoare, si in paralel fac CISCO sunt la nivelul 3 si intentionez ca atunci
cand termin facultatea sa dau si examenul pt CCNA? Exista sanse sau imi fac iluzii
desarte? Posibilitatea unei casatorii de convenienta vreau sa o exclud din start.
|
|
-
09-24-2003, 03:14 PM |
-
GabrielaG
-
-
-
Joined on 08-21-2003
-
-
Posts 15
-
Points 210
-
|
Felicitari pt faptul ca ai castigat si multumesc pt incurajari, sper din tot sufletul sa
castig, daca nu, nu o sa disper si am sa mai incerc.
|
|
-
09-29-2003, 02:32 AM |
-
Acidutzu
-
-
-
Joined on 09-29-2003
-
Iasi Romania
-
Posts 11
-
Points 70
-
|
Mika daca nimic nu poate sta in calea cuiva care doreste sa plece din romania in
USA de ce nu ajuti tu pe cineva? .........
Orice regula are o exceptzie ... de la aceasta regula fac exceptzie acele reguli care nu au nici o exceptie ...
|
|
-
09-29-2003, 09:33 AM |
-
osiria
-
-
-
Joined on 11-24-2003
-
Michigan
-
Posts 2,162
-
Points 33,065
-
|
Acidutzu, cand am citit prima data mesaul Mikai am zis "super super dragut mod de
a pune lucrurile". Ideea mesajului ei este ca daca tu ca persoana iti doresti mult
ceva, si faci ceva in acest sens, TU PERSONAL, atunci universul te va ajuta. Daca
astepti insa sa te ajute altii, atunci probabil ca nici universul nu va face nimic pt
tine :)
Sunt oameni care au ajuns in America ascunsi intr-un container de vapor, mancand
ciocolati si stand in acelasi loc in care trebuiau sa "iasa afara". Dar au ajuns si azi
poate au o viata mai buna, o viata pe care si-au dorit-o. Cati dintre noi ar fi in
stare sa faca asa ceva????? Multi poate s-ar bate cu pumnii in piept, dar sunt
putini foarte putini care au curajul sa se incumete la asa ceva si sa riste TOTUL
(inclusiv viata la o adica). Deci, incearca sa citesti mesajul Mikai cu alti ochi.
Nu sunt avocat si nu am dreptul de a da sfaturi legale in cazuri de emigrare sau orice alte probleme legale. Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
|
|
-
09-29-2003, 08:02 PM |
-
Josangi
-
-
-
Joined on 09-30-2003
-
-
Posts 1
-
Points 5
-
|
La aceste adrese, gasesti ce te intereseaza:
http://www.travel.state.gov/dv2005.html
http://www.immigration.gov/graphics/services/residency/03-21908.pdf
Bafta cit cuprinde!
|
|
-
09-29-2003, 11:50 PM |
-
Acidutzu
-
-
-
Joined on 09-29-2003
-
Iasi Romania
-
Posts 11
-
Points 70
-
|
osiria, stiu ca ai dreptate; daca tu singur nu faci ceva atunci nici "universul" nu va
face nimic pentru tine. Dar, parerea mea, ca de unul singur nu poti reusi "unde-s
doi puterea creste" iar daca iti sta in putere sa ajuti pe cineva sa duca un trai mai
bun va intreb eu pe voi toti cei care sunteti in SUA "Nu este pacat sa poti ajuta pe
cineva si sa nu o faci doar fiindca nu vrei sa te complici?".......
Orice regula are o exceptzie ... de la aceasta regula fac exceptzie acele reguli care nu au nici o exceptie ...
|
|
-
09-30-2003, 09:35 AM |
-
osiria
-
-
-
Joined on 11-24-2003
-
Michigan
-
Posts 2,162
-
Points 33,065
-
|
Acidutzu, este ca si cum te-ai bate cu morile de vant pe de o parte, iar pe de alta
parte nu exista mare lucru ce poti face ca sa ajuti pe cineva sa plece, de fapt
intrebarea ar fi: ce poti face? cum poti ajuta pe cineva? Si daca se va gasii un
raspuns la aceasta intrebare, urmatoarea va fi, pe cine ajuti? Ca daca o iei in
Romania pe strada sunt enorm de multi care vor sa plece.
|
|
-
09-30-2003, 03:41 PM |
-
Acidutzu
-
-
-
Joined on 09-29-2003
-
Iasi Romania
-
Posts 11
-
Points 70
-
|
Draga osiria, uite eu sunt unul din cei multi de pe strada care vor cu disperare sa
plece din aceasta tara. Luam legatura si iti ofer absolut orice informatie despre
mine care ar putea sa te convinga ca sunt bine intentionat. In acest caz ai vrea sa
ma ajuti.....?
PS Stiu ca nu poti sa iei orice om de pe strada (despre care nu stii absolut nimic) si
sa te inhami sa-l ajuti la asa o chestie, dar eu sunt dispus (si cred ca oricine
doreste cu adevarat sa ajunga in USA) sa fac orice (sau aproape orice) pentru a-ti
dovedi ca sunt de buna credinta si vreau cu adevarat sa ajung acolo ..... si
apoi "mana care te hraneshte nu se mushca" ....
Astept raspuns aici sau pe mail-ul meu acidutzu2000@yahoo.com
|
|
|
|
|