Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

www.loteriavizelor.com

Last post 09-30-2003, 03:41 PM by Acidutzu. 11 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  08-20-2003, 08:32 PM 155

www.loteriavizelor.com

Buna, am si eu niste nelauriri si v-as ruga sa ma ajutati daca sunteti in cunostinta de cauza. Anul acesta mass-media ne-a cam ametit Intrand pe acest site (www.loteria-vizelor.com ) am aplicat online si la sfarsitul celor 6 pasi, parca atatia erau, am observat ca trebuie sa platesc 40$, problema este ca nu scrie unde trebuie sa trimit acesti bani si doar spun pe site ca banii trebuie trimisi catre USAIS din america a carei locatie ar fi Washington DC au dat ei o adresa. Toate bune si frumoase pana acum, dar apoi citind pe alte site-uri am observat ca tragerea se efectueaza in Kentuky si ca actele se trimit la adresa indicata fara a plati nici o taxa. Pana la urma se plateste sau nu o taxa, si care este adresa unde trebuie sa trimit actele, sau mai bine zis formularul de inscriere. Pe de alta parte am citit intr- un ziar ca de anul acesta nu se mai poate participa la loterie decat in format electronic si anume online. Daca aplicam online atunci suntem obligati sa platim aceasta taxa, lucuru pe care pe mine nu ma deranjeaza dar vreau sa stiu sigur deoarece nu vreau sa fiu descalificata, anul acesta fiind pt mine primul an in care particip. La adresa de mai joi am citit ca nu se plateste nici un fel de taxa initial. Sincer sunt tare nelamurita si anul acesta chiar vreau sa particip. Va multumesc anticipat celor care or sa ma ajute cu sfaturi!
  •  08-20-2003, 11:40 PM 1043 in reply to 155

Re: www.loteriavizelor.com

Gabriela, Toate informatiile de care ai nevoie pentru a aplica le gasesti la adresele oficiale ale departamentului de stat. Nu te complica cu intermediari care nu stiu cum sa fraiereasca oamenii. NU EXISTA NICI UN FEL DE TAXA PENTRU APLICARE. Ultima adresa de mai jos este adresa unde gasesti formularul de aplicare insa nu este accesibila decit in perioada 1 NOIEMBRIE, 2003- 30 DECEMBRIE, 2003. Bafta multa! http://www.travel.state.gov/dv2005.html http://www.dvlottery.state.gov "NO fee is charged to enter the annual DV program. The U.S. Government employs no outside consultants or private services to operate the DV program. Any intermediaries or others who offer assistance to prepare DV casework for applicants do so without the authority or consent of the U.S. Government. Use of any outside intermediary or assistance to prepare a DV entry is entirely at the applicant's discretion."
  •  08-21-2003, 06:08 AM 1046 in reply to 155

Iti multumesc mult pt raspuns. Mai am o intrebare daca se poate. pe acest site am completat un formular, sper ca nu are nimic daca abandonez formalitatile care mai trebuie facute si ma duc pe site-ul oficial in perioada indicata de tine?
  •  08-21-2003, 09:54 AM 1047 in reply to 155

Gabriela, vrei sa spui ca mass-media din Romania a indicat sa folosesti acel site pt aplicarea la loterie? Ce ziare? In ce perioada? Departamentul de Stat a atras atentia de nenumarate ori dea lungul ultimilor ani despre website-uri care pozeaza in site-uri oficiale folosind chiar imagini oficiale pentru a imposta ca reprezentanti ai guvernului, de fapt este doar un mare scam. Nimeni nu poate aplica in numele tau si daca citesti instructiunile la adresa data de Ukume o sa vezi exact pasii care trebuie urmati pentru a intra la tragere. Succes.
    Nu sunt avocat si nu am dreptul de a da sfaturi legale in cazuri de emigrare sau orice alte probleme legale.
    Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  08-21-2003, 03:58 PM 1049 in reply to 155

Osira, nu mai stiu in ce ziar am citit de acest site pt ca cineva mi-a adus articolul decupat din ziar, dar sigur tre sa fi fost un ziar local din Constanta. Apoi am citit in alt ziar cum ca se va face de anul acesta in format electronic insa nu dadeau adresa. De aceea am crezut ca aceea trebuia sa fie adresa. Acum m-am lamurit insa. Am intrat pe adresa indicata de Ukume si nu mai am nelamuriri. Va multumesc. Astept data de 1 Nov. sa ma insciu si sa sper ca totul o sa fie bine. Acum as vrea sa ridic o alta problema, in caz ca nu castig, ce sanse am eu sa ajung acolo imediat dupa terminarea facultatii, neavand nici un fel de experienta de munca. Sunt la o facultate particulara de electronica si calculatoare, profil sisteme cu microprocesoare, si in paralel fac CISCO sunt la nivelul 3 si intentionez ca atunci cand termin facultatea sa dau si examenul pt CCNA? Exista sanse sau imi fac iluzii desarte? Posibilitatea unei casatorii de convenienta vreau sa o exclud din start.
  •  09-24-2003, 03:14 PM 1100 in reply to 155

Felicitari pt faptul ca ai castigat si multumesc pt incurajari, sper din tot sufletul sa castig, daca nu, nu o sa disper si am sa mai incerc.
  •  09-29-2003, 02:32 AM 1105 in reply to 155

Mika daca nimic nu poate sta in calea cuiva care doreste sa plece din romania in USA de ce nu ajuti tu pe cineva? .........
    Orice regula are o exceptzie ... de la aceasta regula fac exceptzie acele reguli care nu au nici o exceptie ...
  •  09-29-2003, 09:33 AM 1109 in reply to 155

Acidutzu, cand am citit prima data mesaul Mikai am zis "super super dragut mod de a pune lucrurile". Ideea mesajului ei este ca daca tu ca persoana iti doresti mult ceva, si faci ceva in acest sens, TU PERSONAL, atunci universul te va ajuta. Daca astepti insa sa te ajute altii, atunci probabil ca nici universul nu va face nimic pt tine :) Sunt oameni care au ajuns in America ascunsi intr-un container de vapor, mancand ciocolati si stand in acelasi loc in care trebuiau sa "iasa afara". Dar au ajuns si azi poate au o viata mai buna, o viata pe care si-au dorit-o. Cati dintre noi ar fi in stare sa faca asa ceva????? Multi poate s-ar bate cu pumnii in piept, dar sunt putini foarte putini care au curajul sa se incumete la asa ceva si sa riste TOTUL (inclusiv viata la o adica). Deci, incearca sa citesti mesajul Mikai cu alti ochi.
    Nu sunt avocat si nu am dreptul de a da sfaturi legale in cazuri de emigrare sau orice alte probleme legale.
    Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  09-29-2003, 08:02 PM 1113 in reply to 155

La aceste adrese, gasesti ce te intereseaza: http://www.travel.state.gov/dv2005.html http://www.immigration.gov/graphics/services/residency/03-21908.pdf Bafta cit cuprinde!
  •  09-29-2003, 11:50 PM 1114 in reply to 155

osiria, stiu ca ai dreptate; daca tu singur nu faci ceva atunci nici "universul" nu va face nimic pentru tine. Dar, parerea mea, ca de unul singur nu poti reusi "unde-s doi puterea creste" iar daca iti sta in putere sa ajuti pe cineva sa duca un trai mai bun va intreb eu pe voi toti cei care sunteti in SUA "Nu este pacat sa poti ajuta pe cineva si sa nu o faci doar fiindca nu vrei sa te complici?".......
    Orice regula are o exceptzie ... de la aceasta regula fac exceptzie acele reguli care nu au nici o exceptie ...
  •  09-30-2003, 09:35 AM 1120 in reply to 155

Acidutzu, este ca si cum te-ai bate cu morile de vant pe de o parte, iar pe de alta parte nu exista mare lucru ce poti face ca sa ajuti pe cineva sa plece, de fapt intrebarea ar fi: ce poti face? cum poti ajuta pe cineva? Si daca se va gasii un raspuns la aceasta intrebare, urmatoarea va fi, pe cine ajuti? Ca daca o iei in Romania pe strada sunt enorm de multi care vor sa plece.
  •  09-30-2003, 03:41 PM 1122 in reply to 155

Draga osiria, uite eu sunt unul din cei multi de pe strada care vor cu disperare sa plece din aceasta tara. Luam legatura si iti ofer absolut orice informatie despre mine care ar putea sa te convinga ca sunt bine intentionat. In acest caz ai vrea sa ma ajuti.....? PS Stiu ca nu poti sa iei orice om de pe strada (despre care nu stii absolut nimic) si sa te inhami sa-l ajuti la asa o chestie, dar eu sunt dispus (si cred ca oricine doreste cu adevarat sa ajunga in USA) sa fac orice (sau aproape orice) pentru a-ti dovedi ca sunt de buna credinta si vreau cu adevarat sa ajung acolo ..... si apoi "mana care te hraneshte nu se mushca" .... Astept raspuns aici sau pe mail-ul meu acidutzu2000@yahoo.com
View as RSS news feed in XML