Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Venim si noi in LA!

Last post 05-06-2006, 12:47 PM by Diandra. 7 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  08-12-2005, 02:26 PM 14936

Venim si noi in LA!

Buna tuturor,

Sper ca in curand sa fim si noi(eu+elWink [;)])in LA.Ma interesau joburile din LA.Cam care este situatia acum ,pe acolo?Vorbesc asa in general!

Mersi mult!

Diandra

•  08-12-2005, 03:55 PM 14953 in reply to 14936

Re: Venim si noi in LA!

Diandra wrote:

Buna tuturor,

Sper ca in curand sa fim si noi(eu+elWink [;)])in LA.Ma interesau joburile din LA.Cam care este situatia acum ,pe acolo?Vorbesc asa in general!

Mersi mult!

Diandra

Diandra, in general nu prea am cum sa iti raspund in privinta joburilor, depinde ce stiti voi sa faceti, pot sa iti spun doar ca somajul are o rata acceptabila si acum este in scadere. LA-ul este aproape cred cat jumatate din Romania daca nu mai mare....

Sumar, vremea in California este excelenta (soare si cald) 300 de zile pe an sau mai multe, comparativ cu coasta de est pe aici nu prea o sa vezi lumea imbracata pe strada cu ultimele modele de haine - deci moda cam sufera, din cand in cand mai vine cate un cutremur dar nu ai de ce sa iti faci griji, tot aici sunt cateva locuri unde casele si proprietatiile sunt cele mai scumpe din lume dar si zonele cele mai periculoase din america, aici o sa intalnesti toate formele de relief (ocean, desert, munti, etc) si o sa ramai surprinsa ca in timpul iernii poti sa faci o baie buna in ocean iar daca ai chef sa mergi vreo 2 ore cu masina te poti duce la ski iar zapada are juma de metru. Legea e cam aspra in schimb daca aveti chef de nebunii, exista Nevada si Mexic foarte aproape.

Bafta!

Furios

•  08-14-2005, 03:25 AM 15113 in reply to 14953

Furios,mersi mult de informatii!!!1Wink [;)]Prompt ca de obicei!!Beer [B]

Am aflat ieri ca s-a amanat plecarea noastra spre LA pentru un an ,si acum..Crying [:'(]Crying [:'(]Sad [:(]

Mama mea pleaca in octombrie spre LA,si este cam disperata.Are green card,dar nu cunoaste limba si nu stie exact ce ar putea lucra acolo.Huh? [:^)]Ceva sugestii?Hmm [^o)]

Multam'!Wink [;)]Yes [Y]

Diandra

•  11-06-2005, 04:14 PM 25206 in reply to 15113

Sa caute romani care au grija de batrani, ei ofera o camera, salaru, uni si masa si mama ta trebuie sa ingrijeaza de batranei, sa ii scoata la plimbare sa le gateasca sa curete casa unde locuiesc.
    Nicole mami lui Julian
  •  05-06-2006, 05:29 AM 43119 in reply to 25206

Hai ma Diandra, mai veniti si voi in LA?Big Smile [:D]

NU mai dai nici un semn de viata...Cool [H]

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  05-06-2006, 10:31 AM 43143 in reply to 15113

Diandra:

Mama mea pleaca in octombrie spre LA,si este cam disperata.Are green card,dar nu cunoaste limba si nu stie exact ce ar putea lucra acolo.Huh? [:^)]Ceva sugestii?Hmm [^o)]

Multam'!Wink [;)]Yes [Y]

Diandra

Exista servicii si pentru disperati care nu stiu englezaBig Smile [:D] sti cum e ...daca cauti gasesti

•  05-06-2006, 12:15 PM 43167 in reply to 43143

Disperati? Furios? Moncher, moncher...ce limbaj...Big Smile [:D]
    Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  05-06-2006, 12:47 PM 43177 in reply to 43167

Ioi!!!!!Chiar asa ..ce limbaj....!!!!!Stick out tongue [:P]

Intre timp s-a rezolvat.....si nu mai este nimeni disperat!!!!!!!!Stick out tongue [:P]

Diandra

View as RSS news feed in XML