|
|
Agentii de shipping...
Last post 04-03-2007, 10:26 PM by Andinda. 23 replies.
-
09-19-2005, 03:58 PM |
-
09-23-2005, 09:49 AM |
-
Floreglass
-
-
-
Joined on 09-23-2005
-
-
Posts 1
-
Points 20
-
|
Re: Agentii de shipping...
Stiu o agentie romaneasca ieftina, dar este din new York. Eu locuiesc in Rhode Island, si trimit cu UPS pachetul in NY, si totusi imi convine. Uite aici e nr. de telefon : 718 279 2402 , compania se numeste Atlass Shiping LTD.
|
|
-
09-23-2005, 07:40 PM |
-
Bamby
-
-
-
Joined on 03-23-2005
-
-
Posts 10
-
Points 200
-
|
Multumesc mult... voi suna... poate au vreo filiala si prin Chicago... Am gasit o agentie, Romanian American Mission, dar nu stiu cat de incredere este... Inca o data multumesc!
|
|
-
02-21-2006, 05:28 PM |
-
Arteka
-
-
-
Joined on 02-21-2006
-
-
Posts 1
-
Points 0
-
|
atzi putea sa imi ziceatzi si mie ce pretzuri ractic aceste firme. Ce recomandatzi pt a trimite acasa o motocicleta i jur de 200 kg?
|
|
-
10-04-2006, 11:25 AM |
-
laurap
-
-
-
Joined on 07-26-2006
-
-
Posts 33
-
Points 0
-
|
|
-
10-06-2006, 08:53 AM |
-
GabyB
-
-
-
Joined on 07-17-2006
-
-
Posts 29
-
Points 0
-
|
Bamby: Salut tuturor... am si eu ca de obicei o mica mare intrebare: stie cineva vreo compania/agentie (sigura) de shipping (international) in Chicago? Am folosit pana acum UPS-ul si USPS-ul dar sunt ingrozitor de scumpe serviciile lor... am auzit ca ar mai fi si alte agentii, dar nu stiu nimic sigur... ma poate ajuta cineva? Va multumesc! Pai cum sint scumpe serviciile UPS si USPS ca Laura tocmai a spus intr-o alta postare ca diferenta intre acestea doua si USPS sau UPS este doar de 10 dolari , deci unde-i adevarul? Am scris la celalalt subiect 30 de lb 60 de dolari plus pe tine din Chicago te mai costa sa-l trimiti pina in NY deci fa calculul si fa diferenta si vezi daca se merita. Oricum prietena mea din California nu a fost satisfacuta pentru ca a durat cam o luna pina a ajuns pachetul. Asta cu trimis din Ca in Ny apoi traseul de la NY la Bucuresti asa ca tu decizi . Bafta , oricum!!
|
|
-
10-10-2006, 03:38 PM |
-
Afi
-
-

-
Joined on 10-10-2006
-
USA NC
-
Posts 376
-
Points 0
-
|
Mai este si Carpati Transport tot in NY . Nu i-am folosit dar poti intreba ... 1-718-786-7100
|
|
-
10-10-2006, 10:20 PM |
-
laurap
-
-
-
Joined on 07-26-2006
-
-
Posts 33
-
Points 0
-
|
Draga Bamby, Nu am spus ca diferenta dintre UPS si USPS este de 10$. Ceea ce am vrut sa spus este ca diferenta dintre USPS si Atlas Shipping este de 10$ mai ieftin. Deci e mai convenabil cu Atlas. Dar uite ca tocmai am primit un mesaj despre o alta companie romaneasca din NY, CARPATI TRANSPORT. Am fost pe site-ul lor si ei sunt si mai ieftini cu ceva centi, si se pare ca sunt mai puternici. Au trecut 2 saptamani de cand am trimis pachet prin Atlas Shipping si inca nu l-au primit...mai astept....Intr-adevar ai dreptate se pare ca merge greu, dar pt prietena ta din California sigur ca e mult deoarece ia timp si pe drum inspre NY, cat timp se aloca din California pana in NY?. Si mai am o intrebare, ati cerut careva o chitanta de la ei??, ce asigurare aveti asupra pachetului?, eu i-am sunat sa le spun despre asta iar ei au zis ca nimeni nu le-a cerut chitanta, dar pt ca am insistat mi-au trimis-o prin attachment. Eu inca n-am vazut afaceri pe incredere, desi ei sunt intr-adevar o companie serioasa...dar afacerile sunt afaceri..asa e corect, nu?
|
|
-
-
10-11-2006, 07:53 AM |
-
GabyB
-
-
-
Joined on 07-17-2006
-
-
Posts 29
-
Points 0
-
|
Eu zic sa stati departe de CARPATI. Cu avantajele si dezavantajele respective totusi Atlas Shipping e pe piata de mai mult de 25 de ani asa ca merita.
|
|
-
10-11-2006, 08:14 AM |
-
Afi
-
-

-
Joined on 10-10-2006
-
USA NC
-
Posts 376
-
Points 0
-
|
Spune-mi si mie mai multe despre Carpati daca sti . Ma intereseaza cit sint de seriosi pentru ca am sunat acolo si am intrebat de o agentie care imi poate oferi o babysitter pentru fetita si am vorbit cu proprietarul dar nu ii stiu deloc si tipul mi-a zis ca ei ofera si servicii de babysitter . Am plecat din NY din 2000 si nu mai tin pasul cu ce se intimpla acolo . Stiam de o doamna Lucia care avea o agentie de munca dar nu o gasesc nicaieri . Ar fi minunat daca sti ceva despre asta . Numai bine .
|
|
-
10-11-2006, 10:35 AM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
Afi: Spune-mi si mie mai multe despre Carpati daca sti . Ma intereseaza cit sint de seriosi (...)
Eu am trimis un pachet in Romania prin Carpati, acum 2 ani cred. Seriosi sunt, pachetul a ajuns cu bine la destinatie si preturile au fost ok. DAR, nu mi-a placut deloc atitudinea lor si nu mai calc pe la ei. Mai bine USPS decat agentia lor. Au o atitudine din aia de functionar roman sictirit si repezit in acelasi timp, nervos ca ai indraznit sa-i deranjezi cu comanda ta. Imi aduc aminte ca in timp ce scriam destinatarul pe cutie ma ia o duduie de-acolo cu un "pai hai doamna ca noi inchidem acuma nu puteati sa pregatiti si d-voastra pachetul dinainte?" De parca ma apucasem de impaturit haine in pravalia ei si imi trebuiau vreo 3 ore ca sa scriu o adresa pe pachet. Spre surprinderea mea, cei de la Atlas au fost tare amabili si profesionisti in atitudine.
|
|
-
10-11-2006, 10:59 AM |
-
Afi
-
-

-
Joined on 10-10-2006
-
USA NC
-
Posts 376
-
Points 0
-
|
Sa sti Ami , acum ca zici ca erau repeziti , si cu mine a fost tipul si pe linga asta dupa ce imi zice ca ei ofera si babysitter ma intreaba asa de parca ma stia de cind eram copii "Pai aveti dumneavoastra 300 - 400 de dolari sa platiti pe saptamina ?" I-ai citit bine . I-am spus ca nu platesc atit pentru ca ,chiar daca preturile sint altele de acum 10 ani , stiu ca femeia care accepta slujba nu va avea mai nimic de facut eu fiind acasa tot timpul . A lasat-o mai moale si mi-a zis ca totul e de fapt la intelegere si cu femeia . Oricum i-am trimis un e-mail mai tirziu sa-i arat ca nu sint un terchea berchea si am atasat poze cu casa ( prea mare ) si camera in care va locui eventuala babysitter(a) . Nu-mi place sa ma dau mare dar asta parca stia ce bani am eu si ce imi permit . Acum 10 ani cind am venit aici eu eram platita 150 pe saptamina pentru 2 copii ,draculeti foc . Astept sa vad daca si cit e de serios . Adica astept sa ma sune inapoi . Inainte Romanian Tour mai trimitea pachete cu Tarom dar nu stiu daca mai trimit acum ca Tarom nu mai vine pe la noi . Mersi de raspuns .
|
|
-
01-31-2007, 01:14 PM |
-
Gheorghe007
-
-
-
Joined on 09-22-2005
-
-
Posts 411
-
Points 1,895
-
|
Stie cineva ce optiuni sunt de transport al unor pachete mai mari/grele din US in Romania? Citind pe forum am inteles ca exista o optiune cu vaporul pe container, ca atunci cand iti duci o masina. Are cineva un link ceva in sensul asta (conditii, locatii, tarife?) Multumesc!
When I was young I believed that money and power will make me happy. I was right (Bill Gates) Do not argue with me; I'm always right! (Gheorghe007)
|
|
-
01-31-2007, 03:25 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
Gheorghe007: Stie cineva ce optiuni sunt de transport al unor pachete mai mari/grele din US in Romania? Citind pe forum am inteles ca exista o optiune cu vaporul pe container, ca atunci cand iti duci o masina. Are cineva un link ceva in sensul asta (conditii, locatii, tarife?) Multumesc!
Nu-mi aduc aminte in ce stat locuiesti tu dar stiu sigur ca nu esti in NY ... companiile de mai jos sunt in NYC, eventual ii poti suna sa vezi daca preiau transporturi si din alte state. Ambele au servicii pentru transporturi in containere iar Carpati sustine ca are cele mai mici preturi pentru asa ceva. Din experienta mea, iti pot spune ca ambele companii trimit pachetele ok si fara probleme; insa oamenii de la AtlasShipping sunt profesionali si foarte amabili pe cand cei de la Carpati sunt foarte aroganti . http://www.atlasshippingltd.com/html/preturi_romania.html http://www.romanianmall.com/carpati/
|
|
-
04-01-2007, 05:49 PM |
-
Andinda
-
-
-
Joined on 01-27-2007
-
-
Posts 195
-
Points 0
-
|
parca in MI erai, Ghe... era una prin Detroit, pe Lonyo, nu stiu cat de actuale mai sunt numerele 3138414181 sau 3138438713, si mai era alta in Troy, nu mai stiu sigur daca Best Trans ii zicea... tot caut un nr. de tel de-al lor, dar pe nicaieri nu-i gasesc pe net. Il avetzi voi?! 
|
|
-
04-01-2007, 07:29 PM |
-
laurap
-
-
-
Joined on 07-26-2006
-
-
Posts 33
-
Points 0
-
|
N-am mai scris pe forum de ceva vreme. Tin sa va anunt ca sunt foarte multumita de AtlasShipping Ltd. Sunt oameni corecti si seriosi, n-am avut niciodata probleme cu ei, coletele ajung cu bine in Romania, chiar daca intr/adevar dupa cam 3-4 saptamani, dar ajung fara probleme. In definitiv nu e nici o graba pt mine sa ajunga urgent. E ok pt mine 1 luna de transport. Trimit colete de mai mult de jumatate de ani prin ei si doar pe ei ii aleg. Numai bine!
|
|
-
04-01-2007, 11:59 PM |
-
spera70
-
-

-
Joined on 03-01-2005
-
Chicago
-
Posts 419
-
Points 2,975
-
|
du-te aici 7230 si ceva N. Western Avenue. Doamna Laura Ofsitos sau ceva de genul asta. Se trimit cu vapoarele. cred ca acum se strang coletele. Nu stiu exact numele dar e ceva Romanian Mision si inca ceva. Eu personal n-am trimis dar stiu care au facut-o. daca nu reusesti scrie-mi si incerc sa aflu mai multe
|
|
-
04-02-2007, 12:21 AM |
-
Andinda
-
-
-
Joined on 01-27-2007
-
-
Posts 195
-
Points 0
-
|
spera, era raspuns pentru mine? adica, romanian mission astia sunt in MI sau pe undeva prin NY? cre'c-ar fi foarte util un nr tel si-ntr-un caz, si-n celalalt... 10x anyway!
|
|
-
04-02-2007, 10:51 PM |
-
Andinda
-
-
-
Joined on 01-27-2007
-
-
Posts 195
-
Points 0
-
|
ete ca-l gasii. Vi-l dau si voua. 248 227 6991.
|
|
-
04-02-2007, 10:59 PM |
-
spera70
-
-

-
Joined on 03-01-2005
-
Chicago
-
Posts 419
-
Points 2,975
-
|
tie andinda ti-am spus. Du-te pe Western la sapte mii si ceva si acolo e.
|
|
-
04-03-2007, 12:06 PM |
-
Andinda
-
-
-
Joined on 01-27-2007
-
-
Posts 195
-
Points 0
-
|
merci, in cazu' asta... o sa merg totusi la aia in troy, am deja kestiile alea mari si grele in masina de vreo 2 zile, caz in care imi place sa merg undeva asa, mai la sigur!
|
|
-
04-03-2007, 08:56 PM |
-
o_domnisoara
-
-
-
Joined on 04-07-2004
-
-
Posts 164
-
Points 1,870
-
|
Best Trans din Troy (Michigan) am folosit si noi si am fost multumiti. Acum folosim pe altcineva (sau poate e doar o alta locatie unde se aduna pachetele) in Dearborn (fiindca e mai aproape de noi). Am trimis pachete de Craciun si in curand vrem sa trimitem iar. Am fost f multumiti de ei. Pachetele au facut 2 saptamani si ceva si au ajuns de fiecare data intacte. In schimb, am o prietena care trimite cu domnul din detroit (i-am uitat numele) si i s-au pierdut pachetele in 2 randuri. Ca si compensare au lasat-o sa trimita un pachet free of charge. Oricum...eu m-as supara foc sa mi se piarda pachetul pt ca oricat de mic ar fi, valoarea lui tot depaseste $200, iar sa trimiti unul chiar si fara plata nu compenseaza. Numarul celor din Dearborn e 313-274-1911 si sunt f amabili.
|
|
-
04-03-2007, 10:26 PM |
-
Andinda
-
-
-
Joined on 01-27-2007
-
-
Posts 195
-
Points 0
-
|
eu i-am folosit si pe unii si pe ceilalti - pe nenea (Grigore?!) din detroit in cateva randuri, iar pe cei de la Best Trans doar o data... niciodata nu s-a intamplat sa nu ajunga, sau sa fie ceva-n neregula. Merci pentru nr., cei din troy sunt cei mai aproape de mine, dar e bine ca l-ai scris aici, nu se stie niciodata... Parca nenea din detroit te pune sa asiguri paketul daca e peste 60 lbs. Ma gandesc ca asigurarea asta asta inseamna, nu? Daca il pierd, platesc valoarea pe care o declari... Nu-mi vine sa cred ca nu i-au acoperit valoarea paketelor pierdute!!! Cum de s-a mai dus la ei si a doua oara?!!!!
|
|
|
|
|