Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

pasii de immigrare in Canada

Last post 09-26-2005, 02:43 AM by MariusH. 16 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  03-26-2005, 08:50 PM 5964

pasii de immigrare in Canada

Stie careva dintre cei care deja sinteti acolo,sau va mai amintiti cum ati ajuns in Canada?M-ar interesa datele recente.Cum se aplica ,in ce consta interviul.Care sint posibilitatile de a fi admis.Studii superioare cele mai cautate/Multumesc.
  •  04-04-2005, 02:09 AM 6293 in reply to 5964

Re: pasii de immigrare in Canada

Cele mai multe informatii le gasesti pe site-ul Guvernului Canadian.

http://www.cic.gc.ca/

Dupa ce citesti acolo si crezi ca mai ai intrebari poti sa-mi scri un email la zae50jc@yahoo.ca

Iti doresc succes.

Mihaela

•  04-04-2005, 01:31 PM 6323 in reply to 6293

De ce nu discutati aici pe forum ca sa beneficieze si altii de informatiile acestea?
    Nu sunt avocat si nu am dreptul de a da sfaturi legale in cazuri de emigrare sau orice alte probleme legale.
    Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  04-04-2005, 07:34 PM 6354 in reply to 6323

ii dau dreptate osiriei, a facut o remarca foarte la obiect si de bun simt. ar trebui postate discutiile aici (asta e si scopul forumului, in fond)
    Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  04-05-2005, 01:38 AM 6368 in reply to 6354

fitzi linishtitzi ca nu am scris pe nici un email.Mai bine intrebam cum sa ajung in Canada shi raspunsul sa fie ...cu avionul.No comments.Zae50 jc...daca ai timp intra pe forumul cu emigrare usa ...poate ..poate..cine shtie..

De la Cernobal incoace nu ma mai mira nimic.Voiam sa ajut pe cineva din Ro.Cat ma intereseaza pe mine Canada....?!

•  04-05-2005, 01:45 AM 6369 in reply to 6293

zae50jc wrote:

Cele mai multe informatii le gasesti pe site-ul Guvernului Canadian.

http://www.cic.gc.ca/

Dupa ce citesti acolo si crezi ca mai ai intrebari poti sa-mi scri un email la zae50jc@yahoo.ca

Iti doresc succes.

Mihaela

Buna Mihaela,am fost pe site-ul ala de la guvernul canadian,shi am o intrebare,numai una(CoshbucWink [;)]) cum e corect? "...poti sa-mi scri un..." sau "poti sa-mi scrii un..."Am cautat pe site-ul ala explicatie la verbul asta" a scrie" shi nu am gasit...poate ...poate...cica in Canada vin numai creiere...asha o fi?!

•  04-13-2005, 02:24 AM 6767 in reply to 6369

Big Smile [:D]daca nu-ti place cu avionul, n-ai decit sa ajungi in canada cu vaporulWink [;)]

pai cum sa ajungi in canada? simplu. Big Smile [:D] te duci frunos in state, iti iei cetatenie de america, te inrolezi in armata si cind te-o trimite bush in irak speli putina la canadieni si le ceri azil politic Wink [;)]

•  07-03-2005, 01:10 AM 11200 in reply to 5964

garcea wrote:
    Stie careva dintre cei care deja sinteti acolo,sau va mai amintiti cum ati ajuns in Canada?M-ar interesa datele recente.Cum se aplica ,in ce consta interviul.Care sint posibilitatile de a fi admis.Studii superioare cele mai cautate/Multumesc.

De regula pe un forum primesti raspuns pentru o problema sau "intrebare punctuala". Sa iti  raspunda cineva intrebarilor tale ar insemna sa tasteze citeva ore... De aceea postarea adresei Ambasadei Canadei mi se pare cel mai potrivit raspuns...

Poate ar fi interesant sa arunci o privire si pe site-ul meu: www.iatcu.bravehost.com

Tuturor romanilor, o zi buna, oriunde va aflati!

•  07-22-2005, 06:46 AM 13127 in reply to 5964

Star [*] Re: pasii de immigrare in Canada

Eu nu sunt in Canada dar as putea sa'tzi spun cate ceva ...

Se aplica pe unul din cele 2 situri care sunt trecute in Announcements la Emigrarea in Canada. Interviul nu consta in nimic altceva decat in verificarea limbii engleze/franceze dupa caz si a concordantzei celor declarate in aplicatzie cu realitatea Wink [;)]

Posibilitatzile de a fi admis sunt maxime in urmatoarele conditzii:

- casatorit si eventual cu copii (am auzit si de cazuri de single dar mai rar)

- studii superioare si post-universitare daca se poate (ingineria este cea mai cautata)

- experientza in domeniu de minim 2-3 ani

- cel putzin nivel mediu al cunoasterii limbii

- minim 7-8 mii CAD pentru Quebec si aprox dublu pentru celelalte provincii, bani necesari pentru a te putea descurca pana la 6 luni in eventualitatea in care nici unul dintre voi nu gaseste de lucru;

Sper ca am cuprins in mare ceea ce este necesar unui rezumat si ca informatziile nu sunt neconforme cu realitatea !

Bafta tuturor aplicantzilor Yes [Y]

•  09-25-2005, 10:48 AM 19899 in reply to 5964

Si inca ceva.... la sora-mea nu i-a trebuit 7-8000 de dolari sau alte chestii de astea. Daca vorbesti cu ei, rezolvi fara sa ai "fondul de adaptare".
  •  09-25-2005, 12:48 PM 19911 in reply to 19899

Daca ai putea sa dai mai multe detalii despre cum a reusit sora ta sa ajunga in canada, ai fi de mare ajutor!Yes [Y]
    YEEEEEEEE-HAAAAAAAH!!!
  •  09-25-2005, 01:52 PM 19924 in reply to 19911

Killer wrote:
    Daca ai putea sa dai mai multe detalii despre cum a reusit sora ta sa ajunga in canada, ai fi de mare ajutor!Yes [Y]

Killer, inaintea acelui mesaj a fost un mesaj de reclama pentru o firma de avocatura care ar fi ajutat sora sa ajunga. Practic, acelea era detaliile, contactezi firma respectiva si ei te ajuta oricat de greu ti-ar fi.

Am sters mesajele respective din considerente de reclama.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  09-25-2005, 02:01 PM 19926 in reply to 19924

N-am vazut , n-am stiut!Huh? [:^)]

Poate ar trebui sa faci sectiune aparte cu reclame ( platite ) de cabinete sau diferite firme.

Asa lumea ar avea de unde alege avocatii sau firme de aupair ....Yes [Y]

Ce ziceti ?Confused [8-)]

YEEEEEEEE-HAAAAAAAH!!!
  •  09-25-2005, 02:39 PM 19928 in reply to 19926

Killer wrote:

N-am vazut , n-am stiut!Huh? [:^)]

Poate ar trebui sa faci sectiune aparte cu reclame ( platite ) de cabinete sau diferite firme.

Asa lumea ar avea de unde alege avocatii sau firme de aupair ....Yes [Y]

Ce ziceti ?Confused [8-)]

Ideea de sectiune pt reclame nu este rea deloc. Nici macar nu se pune problema de platite pt acele linkuri.

Aici am sters mesajul pt ca in loc sa fie doar unul singur (caz in care l-as fi lasat acolo) a fost postat de vreo 6 ori.

•  09-25-2005, 02:47 PM 19931 in reply to 19928

Gata, noul forum a fost creeat astfel incat acum oricine poate sa isi promoveze afacerea in acea sectiune.

Succes!

•  09-25-2005, 02:47 PM 19932 in reply to 19928

Deci sa ne asteptam in curand la o astfel de sectiune Big Smile [:D]Yes [Y]
    YEEEEEEEE-HAAAAAAAH!!!
  •  09-26-2005, 02:43 AM 19977 in reply to 19932

Killer, dupa cum am repetat si in alte ocazii ... pentru Canada ar trebui sa te poti descurca singur fara intermediari !! In plus, la ambasada, s'ar putea sa ti se reproseze asta: "Cum crezi ca te vei descurca acolo singur, daca in alcatuirea dosarului nu ai reusit ?" ... nu sunt impotriva intermediarilor ci sunt PRO descurcarii pe cont propriu Wink [;)]
View as RSS news feed in XML