Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Lahore Foundation, Inc.

Last post 06-02-2006, 10:19 AM by Belka. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-28-2005, 10:30 AM 20201

Lahore Foundation, Inc.

Salutare si numai de bine,

momentan sunt rezident in UK si m-am gandit sa-mi incerc norocul si in USA. Am contactat Lahore Foundation, Inc. cu sediul in Washington DC. Ma interesa daca cineva are vreo experienta de orice fel cu biroul asta. fac aplicatiile de rigoare in numele tau in vederea obtinerii vizei. Dat fiind ca solicita un onorariu destul de substantial, ma gandeam intai sa aflu cate ceva despre ei. cine stie cate ceva de bine sau de rau..... please.Stick out tongue [:P]

multumesc mult 

•  06-02-2006, 09:57 AM 45436 in reply to 20201

Re: Lahore Foundation, Inc.

Pacat, ca nam vazul postul tau mai devreme, sper ca nai apucat sa aplici cu ei..adica el..e o singura persoana care se prezinta ca mare avocat, de fapt nu are nici o calificare...

•  06-02-2006, 10:19 AM 45437 in reply to 20201

Re: Lahore Foundation, Inc.

cum spuneam...sunt o gramada de romani care au aplicat cu acest personaj, iar tarifele lui sunt ridicole, practic profita de toata lumea, ca sa nu mai zic ca dupa ce iti ia banii, nici macar nu se oboseste sa intocmeasca actele necesare. Obisnuia sa mearga in Romania sa caute clienti, acum cred ca cei de la consulat au auzit de el, si nici nu se uita la acte ce contin numele Lahore...pentru cei care aplica din tara...

Asa ca aviz amatorilor...te trezesti cu problemele nerezolvate si cu banii luati.. 

View as RSS news feed in XML