Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Prostia romaneasca

Last post 01-31-2006, 12:59 AM by Fuzzy. 52 replies.
Page 1 of 2 (53 items)   1 2 Next >
Sort Posts: Previous Next
  •  10-07-2005, 04:19 PM 21191

Prostia romaneasca

Am citit urmatorul mesaj pe forum la Evenimentul Zilei (http://www.expres.ro/comments/showtext.php?id=679114) si am crezut ca este un exemplu cat se poate de bun de cat de bolnava poate sa fie mintea unora, asa ca m-am decis sa il repostez aici:

Viitorul arata ok
    Trimis de Sen (e-mail: r...o@laposte.net) la 8-10-2005

Nu vreau polemici asa ca folosesc un nick de unica folosinta,prietenii o sa stie cine sunt si imi inteleg directia mesajului,nu-mi fac probleme, dar cu restul risc ca postarea mea sa fie interpretata drept o ocazie sa fac caz de niste niste lucruri materiale sau situatii care se datoreaza , nimeni nu vrea sa inteleaga, pentru ca eu si familia am invatat si muncit pentru ele, nu pentru ca avem prin spatele caselor livezi cu pomi "fructEUROferi",intelegi ?
    Viitorul Romaniei este pe un drum bun. Am petrecut putin timp ocazional cu prietenii nepoatei mele, tineri de maxim 20 de ani,nu spun ce sexy sunt pustioicele, imi faceau efectiv "maciuca" sa se apuce de alpinism, dar nu despre asta vreau sa discut hodorog pervers ce esti, pur si simplu ce educati si inteligenti sunt. Fireste unii dintre ei au sa clacheze, dar cei care au sa reuseasca au sa ingroase cu siguranta randurile milionarior Made in Romania.
    Nu, ei nu sunt sunt nascuti in America,sunt nascuti, crescuti si educati in ROMANIA,nu sunt americani sau englezi, ei stiu in schimb unde este Pacificul pe harta de cand aveau 5 ani, nu precum prostul de american care implineste 30 si nu stie sa-si gaseasca nici propriul oras, il cauta prin Asia. Nu, tinerii nostrii nu stiu nume de jucatori NBA, nici ce este o "w-2 form" si nu primesc cadou de majorat o Honda Civic uzata platita dublu din cauza dobanzilor. Ei in schimb stiu matematica, fizica,informatica, chimie,vorbesc fluent minim doua limbi straine si primesc cadou masini germane cumparate cash prin firma lui Tiri, nu, nu rasplata ca nu se tin de droguri, rasplata pentru meritele lor !
    Nepoata mea spre exemplu nu este in jenanta situatie sa-si "refill" paharul de suc intr-un 7eleven, nici sa stea ca vita urmarind sport la tv cu prietenii, nici sa-si consume viata pe net, ea si prietenii ei sunt mai populari prin restaurantele, piscinele si mall-urile bucurestene mai rau decat presedintele, din anturajul ei cel mai "sarac" copil este incrusisarea dintre un consilier ministerial si cineva din conducerea celui mai puternic serviciu de telefonie mobila din tara,ei fiind oameni cinstiti nu reusesc sa stranga decat vreo 12.000 de euro pe luna.Generatia asta nu se ascunde sub marfare sa ajunga in occident, nu se cred nici spanioli, nici canadieni,nici italieni, nici francezi (in fond nepoata mea spune pe buna dreptate despre francezi ca sunt,citez,"niste idioti") nici turci, EI sunt si se considera cu MANDRIE romani, occidentul este pentru ei un fel de "mi se rupe" bun pentru vizitat si facut cumparaturi, dar IN NICI UN CAZ de servit, de slugarit, de supravietuit. Cum te simti ca acolo unde un tanar roman scuipa, tu lingi cu nesat ? Iti place postura,"huh"?
    Transfugilor, asta a devenit dupa plecarea voastra Romania, nu sunt toti asa cum erati voi si cum va place voua sa credeti , tara a evoluat si evolueaza pe zi ce trece intr-un ritm pe care voi nici nu-l visati. In timp ce voi cu creierele voastre de furnica va credeti mari scule ca spalati bude in occident, daca veniti in Romania efectiv niste tineri de 20 de ani va umilesc intelectual si financiar, isi bat joc de voi, in timp ce voi va miroseati cac@tul 2 saptamani in containere ca sa ajungeti in Canada, ei obtin viza de america in 30 de minute, atat cat dureaza sa bea un suc in cadrul ambasadei glumind cu vreun consilier, cumparaturi in Paris sau sa fie deja scarbiti de cate ori au fost in Grecia sau Italia, este ceva firesc pentru ei.
    Ratatzilor, sunt bude de curatat, holuri de maturat, vase de spalat, lasati dracului internetul si mergeti sa munciti, daca nu asta macar cititi dracului O CARTE ca sunteti prosti de impungeti, incetati sa prezentati ESECURILE voastre totale si lamentabile drept exemple de urmat, ca starniti doar mila si amuzament printre oamenii normali.
    Esti inca aici ? Marsh bai animalule sa-ti cresti copilul, vrei sa sfarseasca ca tine ? Lasa lamentarile pe net ca nu sevesc nimanui.
    Apropo, pentru idiotii care vor sa stie cum mi-am petrecut ultimele 48 de ore: Forum, dormit,mancat, cumparat carti, citit una din ele (este vorba de Circul Sifiliticilor), vorbit vreo 5 ore pe messenger cu Francesca, vorbit alte vreo doua la telefon,primit o vizita, descarcat muzica de pe net ca vreau sa-mi bag macar 300 de melodii in iPod si am doar vreo 250,gym,tura cu bicicleta. In afara de asta o sa plec sa fac plimbariri cu Mertzanul , ceva iesiri pe terase, un pic de Mall si cumparaturi ca asa cum ti-am spus ma astepata 6 luni intre Las vegas, Nicaragua, Brazilia, Argentina,Italia si Cehia. De ce ?Simplu, pentru ca vreau si pot !
    Dar eu ca si voi sunt inca din "vechea garda", nu neaparat vechi dar am prins si eu carnetul rosu, mandria mea nu sunt realizrile personale, mandria mea si a celor din jurul meu este ca reusim sa oferim o generatie de viitor pentru Romania care avem incredere ca au sa puna tara acolo unde merita, intre fruntasele europene si mondiale, acesti tineri frumosi, geniali, de caracter, cu personalitate, educati, MANDRII CA SUNT ROMANI, ei sunt Generatia de Aur si viitorul Romaniei !!!
    Nu o sa-ti permit niciodata capsunarule sau spalatorule de bude transfug sa incerci sa faci vreun rau acestor tineri cu stupiditatea, rautatea si frustrarea ta, stai acolo in occident cu nasul in buda si curata sau pune mana si aspira, ROMANIA apartine ROMANILOR, Romania apartine acestor tineri care au drept scop sa refaca ce voi ati distrus prin furt si puturosenie inainte sa fugiti din tara mama. Nenorocitilor.
    Nu sunt avocat si nu am dreptul de a da sfaturi legale in cazuri de emigrare sau orice alte probleme legale.
    Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  10-07-2005, 04:32 PM 21197 in reply to 21191

Re: Prostia romaneasca

de ce consideri ca are mintea bolnava?

te intreb pentru ca tu intotdeauna ai dat o explicatie afirmatiilor tale.

Multumesc.

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  10-07-2005, 04:44 PM 21200 in reply to 21197

Justinia wrote:

de ce consideri ca are mintea bolnava?

te intreb pentru ca tu intotdeauna ai dat o explicatie afirmatiilor tale.

Multumesc.

Justinia, ce intrebare e asta? Esti cumva de acord cu cele scrise de el?

Iar ca raspuns la intrebarea ta iti dau doar un citat din ceea ce scrie el: "ei obtin viza de america in 30 de minute, atat cat dureaza sa bea un suc in cadrul ambasadei glumind cu vreun consilier".

Nu sunt avocat si nu am dreptul de a da sfaturi legale in cazuri de emigrare sau orice alte probleme legale.
    Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  10-07-2005, 04:51 PM 21202 in reply to 21200

NU este nici un fel de intrebare. Intrebam , doar. NU sunt de acord in totalitate cu el, dar sunt de acord. Cu fraza pe care ai citat-o nu sunt de acord, bineinteles.

Dar nu mi-ai raspuns exact asha cum raspunzi tu, de obicei.

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  10-07-2005, 05:04 PM 21207 in reply to 21202

Justinia wrote:

NU este nici un fel de intrebare. Intrebam , doar. NU sunt de acord in totalitate cu el, dar sunt de acord. Cu fraza pe care ai citat-o nu sunt de acord, bineinteles.

Dar nu mi-ai raspuns exact asha cum raspunzi tu, de obicei.

Tu cu ce esti de acord? Si o sa iau si eu textul la mana sa scot tot ceea ce scrie anormal.

•  10-07-2005, 05:56 PM 21214 in reply to 21207

Pe forumul EVZ-ului gasesti mereu mesaje de genul celui de mai sus. Recunosc ca uneori citesc ziarul mai mult pentru replicile date la articole .... e uimitor cand vezi uneori ce le duce mintea unora si cat de usor dau drumul la vorbe in anonimat.

Insa ce nu inteleg eu e de ce ai numit topicul "Prostia romaneasca" ... oricat de anormala ar fi parerea "domnului Sen" .... mi se pare dus la extrem titlul si mult prea generalizat.Sad [:(] ... si sunt roman si nu-mi convine Stick out tongue [:P]

•  10-07-2005, 06:18 PM 21215 in reply to 21214

pai da' cum vrei sa se numeasca? eu zic ca mai mult de 50% din cei peste 18 ani din romania gandesc la fel ca mister sen despre cei plecati si asta din ciuda ca nu au plecat si ei....probabil ca cei mai in varsta au alte pareri mai acceptabile despre diaspora
    Never hold your farts in.
    They travel up your spine, into your brain, and that
    is where chitty ideas come from!!!!
  •  10-07-2005, 10:44 PM 21221 in reply to 21191

Ceea ce mi se pare mie amuzant este ca domnul Sen nu spune, de fapt, nimic in lungul sau comentariu. Nu prezinta nici un argument, nici in favoarea parerii sale (ca romanii ramasi in tara sunt mai buni decat cei din diaspora si decat oamenii care s-au nascut in alte tari), nici in contra deciziei de a pleca din tara.
    Ce spune el este:
     ca tinerii romani sunt mai inteligenti decat tinerii americani, englezi sau francezi (ce legatura are asta cu diaspora?);
     ca acesti tineri au parinti bogati si posibilitati nelimitate si (din aceasta cauza?) dispretuiesc Occidentul (sa intelegem ca vorbeste despre toti tinerii romani?);
     ca cei care emigreaza spala toalete, sunt prosti, nu citesc carti si stau prea mult pe internet (huh?);
     ca el, domnul Sen, citeste carti si are bani de Mertzan si calatorii nenumarate in strainatate (si?);
     si ca el este mandru ca noua generatie este frumoasa, geniala, de caracter si un Viitor de Aur dIndifferent [:|].

Ahem.

Poti sa mai zici ceva?

Nu sunt avocat. De aceea, sfaturile mele nu sunt decat atat: sfaturi, influentate de cercetarile si experienta personale.
  •  10-08-2005, 12:25 AM 21224 in reply to 21221

Hop si eu la barfa, intr-o pauza de mancat capsuni si facut toaleta personalaAngry [:@].

Cred ca domnul "Sen" e un barbat putin (mai mult) trecut care vrea sa-si demonestreze ca este la prima tinerete, si atunci incepe sa-si faca el reclama asa de capul lui in speranta ca ceva fetisoare de 20 sau chiar mai tinerele il vor place pentru faptul ca ridica in slavi noua generatie spunand ca este asa si pe dincolo (imi pare rau dar nu am retinut exact ce a spus pentru ca mi s-au urcat capsunile la cap).  Pe langa asta tine sa spuna de la bun inceput ca inca ii mai functioneaza "maciuca" care e ready sa se apuce de alpinismIndifferent [:|].  Dupa cum stim reclama e sufletul comertului.  Eu cred ca el isi cauta o tinerica care sa-l insoteasca in vacantele imaginare prin lume.  De apreciat e faptul ca nu a mentionat anul si modelul Mercedesului (am fi putut ramane dezamagiti...asa inca mai putem crede ca are un custom-made 2007 SL 65 AMG).

Daca n-as avea familie in Romania si doua surori care fac parte din noua generatie probabil ca as inclina sa cred 5% din marsavia scrisa mai sus.  Imi pare rau ca exista oameni ca acest personaj.

Dezgust total, dar se pare ca noi cei de pe partea cealalta a gardului vedem situatia putin diferit (oare noi avem o vedere distorsionata?!Hmm [^o)])

rStick out tongue [:P]x
  •  10-08-2005, 04:41 AM 21226 in reply to 21224

Osiria ,eu nu am scos din context.Tu vrei sa spui ca pentru fraza citata de tine,d-aia are SEn mintea bolnava? Nu. In general.Si atunci de ce ai generalizat si ai aruncat fraza cu `cat de bolnava este mintea unuia/altuia` + titlul ?

Nu fac parte din noua generatie,nu fac parte nici din vechea garda si cred eu ca ma aflu tocmai in situatia in care vad si bune si rele in Ro.Nenea Sen asta are dreptate in legatura cu tineretul ,dar lui ii fuge mintea in alte parti. Romanii sunt la fel,oriunde te-ai duce, chiar voi ati discutat acest lucru pe acest site...indiferent ca sunt in Ro si au bani,si beau sucuri cu nushtiuce consilieri sau fac plaja nushtiuunde...Probabil ca voi,cei de pe forum,nu sunteti genul de romani care ati plecat la capsuni si spalat WC...insa .....in ceea ce spune Sen e un sambure de adevar! asa distorsionat cum e...!

La Citta degli Angeli
  •  10-08-2005, 04:43 AM 21227 in reply to 21226

Si Furios, nu e  vorba de invidie/ciuda ca altii culeg capsuni si eu le cumpar:)Stick out tongue [:P]
    La Citta degli Angeli
  •  10-08-2005, 04:45 AM 21228 in reply to 21227

Si ca sa ne intelegem: nu este nici un atac la persoana.Sunt curioasa sa aflu parerea Osiriei in legatura cu acest articol.
    La Citta degli Angeli
  •  10-08-2005, 07:39 AM 21243 in reply to 21228

Dnul Sen este sonat rau si regret ca nu poate citi tot ce scrieti voi aici .Probabil este unul din miliardarii de carton imbogatit din furtisaguri dupa 1989 .

Sigur are freptate ca exista o mica clasa de inavutiti care la 20 de ani se plimba cu masini de sute de mii de dolari si umplu zilnic discotecile ,dar niciodata aceste odrasle n-o sa aiba pregatirea voastra a marii majoritati de pe acest forum .

E lamentabil sa creada ca toti cei plecati culeg capsuni si spala WC-uri ,eu cunosc multi romani care sunt extraordinar de bine acolo unde sunteti voi si f.f.apreciati .

Iar despre americani e jignitor sa vorbeasca asa ,nepotelul meu nascut in America cu tata american la 3 ani arata pe harta absolut toate statele din America si nu uita niciodata de Alaska sau Hawai si stie si unde-i Romania fara greseala ,iar tatal lui ,unul din americanii analfabeti dupa dnul Sen, sunt sigura ca este mult mai  pregatit ca acesta .

Si sincer si americanii citesc si inca foarte mult .

Iar in privinta vizei in 30 minute tot prostii ,aseara o auzeam pe Nicoleta Luciu o vedete arhicunoscuta si sigur nu o imigranta ca n-a primit viza pt America .

Sigur viitorul Romaniei va fii frumos si poate multi veti venii innapoi la batrinete dar sa speram ca vor dispare intre timp oamenii de tipul lui SEN.

•  10-08-2005, 06:26 PM 21298 in reply to 21243

Rusine pentru un astfel de personaj ca cel ce a scris articolul.RUSINEEEEEEEEEEEEEE.
  •  10-10-2005, 04:44 AM 21400 in reply to 21227

Sen loveste din nou

Extras de pe Forumul Ping-Pong din Evenimentul Zilei, mesaj apartinand domnului Sen:

"Haide, alunga-ti teama, nu o sa-mi bat joc de tine astazi, o sa-ti povestesc prima mea intalnire cu Roma. Ce este ? Ce faci fatza asta de tampit ? Aaa, asa arati de obcei,ok, eu credeam ca nu stii ce este Roma !

Ajung in Roma (Roma in italiana) in jurul orei 1 dimineata, cu vreo cinci ore intarziere din cauza unei *** din Algeria intalnite intr-un bar imputit din nu stiu exact ce orasel, tipesa m-a intarziat asadar. Cand conduci un Mertzan SL 500 care costa cat venitul unui italian pe vreo 5 ani exista doua posibilitati, uiti sau nu-ti pasa ca esti in Mertzan si te porti natural, iti lasi gandurile sa zboare aiurea sau varianta two, preferata mea, faci figura "esti un nimeni" catre toti fraierii cocosati in masinile lor de epoca pe langa care treci , daca sunt insistenti ca atitudine apesi acceleratia sa vada si nimicurile ce efect produc 300CP si apoi privesti cu satisfactie in oglinda cum masina lor se dezmembreza din cauza curentului de aer format de pretiosul tau coupe sport decapotabil . Eu nu eram nici natural si nici arogant, aveam din pacate figura "imi vine sa ma cac rau", nenorocitul, il simteam cum era iesit un pic din ***, intr-un fel ca un botic de veverita iesit din scorbura si adulmecand aerul diminetii. Daca nu gaseam de urgenta o buda eram decis sa opresc in marginea strazii si folosesc ca sa ma sterg lire, intamplarea s-a petrecut pe vremurile cand inca aveau lire, deci nu riscam sa se termine prea costisitor, imagineaza-ti daca eram in Anglia sau USA, riscam ca o cacare de urgenta sa se incheie cu o paguba de vro' 300 de dolari pentru un rahat obisnuit si orice intre 1500 si 6000 de parai pentru diaree, exact, in sfarsit, pricepi si tu, umblu cu bancnote largi. Exista insa o problema,eu am fost incurcat cu o asistenta medicala aproape un an, tembela a reusit in tot timpul asta sa-mi induca o frica aproape paranoica fatza de microbi, bacterii si virusi, era maniaca, facea gargara cu spirt inainte sa-mi suga p***, in plus inainte sa-l gazduiasca intre falci imi baga madularul sub microscop si il curata personal cu vata si apa oxigenata. In fine, din cauza ei au inceput sa-mi vina in minte tot felul de ganduri tampite, cum ca bancnotele sunt pline de microbi si poate reusesc sa-mi infectez dosul. Cu aceste idei neplacute in minte am inceput sa studiez copacii din zona ca sa vad ce fel de funze au si ma blestemam ca nu excelasem in stiintele naturale prin liceu, nu , sa nu crezi ca acum aveam pretentia sa gasesc un copac a carui frunze sunt bune hidratante pentru buci, pur si simplu imi era frica sa nu-mi aleg un pom nasol si sa fac vreo eczema. Eram pregatit sa opresc ca deja incepea sa miroase in masina chit ca acoperisul era lasat cand vad in departare niste case, era parca vorba de oraselul Rahatola, pe scurt ajung acolo in doua minute, opresc, intru intr-un mic bar, descarc si cand ies sunt abordat de o tipa absolut totala, o creola superba care aveam ulterior sa aflu era din Algeria si care vroia sa stie unde este gara. Am crezut ca p*** mea vrea sa-mi arate ceva asa ca am privit in directia pe care s-a pus brusc s-o indice, adica in sus, motiv numa' bun ca sa-mi intre in ochi imputitul ala de soare de vara italian,nu ti-am spus dar inainte sa intru in toaleta imi dadusem jos perechea de Ray-Ban ca era totul prea intunecat si nu vroiam sa ma cac din greseala in chiuveta cum patisem odata in Malaga. "Gara este unde opresc trenurile" a venit raspunsul meu simpatic si inspirat, am ras , ne-am placut,ne-am conversat putin si am hotarat sa ne retragem intr-un stabiliment regulamentar unde sa ne regulam in toata regula si neregulamentar. Am trecut prin dus, prin gura ei,printre tatze, prin gaoz, prin trei prezervative si 400 de parai dar a meritat, nu,nu a fost un futai de nota 10, daca reuseai in scoala o performanta intelectuala comparabila cu futaiul nostru nu primeai nota zece, te scotea futui din clasa a treia si te baga direct in anul doi de facultate, intelegi ?

In fine, sunt in Roma, ora 1 dimineata, in premiera. Prima impresie a fost sincer ok, AS Roma doar ce castigase campionatul , pe toate gardurile si peretii erau steaguri si peste tot erau scrise tot felul lozinici legate de aceasta isprava idiotica,unele erau felicitari si altele einjuraturi, ultimele scrise evident de fanii lui Lazio. Am vazut in graba si ceva vechituri de cladiri si vestigii de tot rahatul dar totusi misto, parea un oras si o atmosfera super, dar eu nu de asta eram curios, vroiam sa gasesc un anume hotel unde urma sa spun ceva si sa primesc o reducere de 60%. Nu tin cont de bani in vacanta si nici in general, dar de ce sa nu stau in camera de peste 300 de dolari pe noapte si sa platesc in schimb doar putin peste 100,nu ? (va urma)"

•  10-10-2005, 06:02 AM 21405 in reply to 21400

Re: Sen loveste din nou

Huh? [:^)]...

clar..unul din imbogatiti de dupa '89 care nici macar liceul nu cred ca l-a terminat...

Fiecare om poseda un anumit orizont. Cand se ingusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice: "Acesta este punctul meu de vedere".
  •  10-10-2005, 11:48 AM 21428 in reply to 21405

Re: Sen loveste din nou

... dupa ce am citit, mi-a parut rau ca am pierdut timpul cu asa ceva.... parerea mea e ca baiatul e.... dus cu pluta si are o imaginatie bolnava... imbogatit dupa '89? n-as crede.... cred doar ca viseaza.... parerea mea.

•  10-10-2005, 01:17 PM 21437 in reply to 21191

La primul articol pot sa zic ca are dreptate

.Tineretul de azi gandeste altfel si nu vede occidentul asa cum l-am vazut eu ,de exemplu.

•  10-10-2005, 01:25 PM 21438 in reply to 21437

Si pot sa afirm ca nu toti americanii sunt CITITI.

Am intalnit o fetita care nu stia cine sunt ROMEO si JULIETA.Nici despre NIL nu auzise..................Si bineinteles ca a ramas repetenta.Dupa 10 ani de studiu in America.Toti colegii erau uimiti de cunostiintele minime pe care le avea aceasta fata.

•  10-11-2005, 05:47 AM 21480 in reply to 21191

Nu va mai pierdeti vremea cu topic-ul asta. Unul arunca pietre in balta si ceilalti le cauta. Nu e relevant nici pt diaspora nici pentru cei din Romania.

O zi buna.

Forward ever, backward never
  •  10-11-2005, 11:31 AM 21502 in reply to 21480

Parerea mea, este ca Sen e un tip care nu a parasit tara , nu are bani , are o imaginatie bolnava si ii place sa incinda spiritele.Se crede un scriitor neinteles.E un pervert asta este si traieste in imaginatie.
    Singura prietenie de pret este cea care s-a nascut fara motiv.
  •  10-11-2005, 12:43 PM 21505 in reply to 21502

Am aceeasi parere ca si tine Hellena.....
  •  10-11-2005, 11:19 PM 21545 in reply to 21438

Buna seara, buna seara....ma bag si eu in vorba, daca ma primiti..Embarrassed [:$]

Faptul ca unii nu stiu multe, nu trebuie sa mire pe nimeni..eu am avut o colega la serviciu care era foarte incintata de Brad Pitt dar cind i-am zis de Troia, mi-a spus uitandu-se cu niste ochi blinzi si umezi ca nu stie ce e si ce inseamna Troia...si are 25 ani..

Iar despre Domn' Sen, nu sint prea multe de comentat..un om cu vise neimplinite..care nu poate pricepe un lucru: ca ce face el, noi putem sa facem (masini, bani, excursii, orgii, etc..) dar ce facem noi, el nu poate face..el nu poate nici macar sa spele buda, ca nu-l duce mintea! daramite sa mai plece din tara si sa inceapa de la zero.

Una peste alta, ma bucur ca am aflat de acest Forum si ca de astazi pot tine legatura cu voi toti.Smile [:)]

•  10-12-2005, 01:01 AM 21550 in reply to 21545