Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Intrebare intrebatoare

Last post 11-22-2005, 10:27 AM by mara. 32 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  05-15-2005, 09:18 AM 8345

Intrebare intrebatoare

Cine stie cum se numeste aceea companie de dans irlandez, care este cotata ca fiind cea mai tare din lume la ora actuala, iar tipul care a infintat compania (se spune) ca are picioarele asigurate pt un milion de dolari?Asta e tot ce stiu, tot caut in google si nu gasesc.Merci
    www.sdphotoartgallery.com
  •  05-15-2005, 09:37 AM 8347 in reply to 8345

Re: Intrebare intrebatoare

Riverdance
  •  05-15-2005, 10:26 AM 8349 in reply to 8347

Oare de ce nu am pus pariu pe un milion de dolari cine o sa imi raspunda la intrebare?????????Crying [:'(]Crying [:'(]Crying [:'(].Castigam 100%Big Smile [:D].Multumesc frumos
  •  05-15-2005, 10:31 AM 8351 in reply to 8349

Daca te intereseaza: Riverdance- 20 mai ora 8.00 pm in Detroit, Fox Theatre.Pretul unui bilet: $140 ( cam "piperat" dar MERITA)Yes [Y]
  •  05-15-2005, 11:11 AM 8352 in reply to 8351

Cu placere. I-am vazut cu Bill Whelan ca lead dancer. Este un show pe cinste. Iar roscata care dansa cu el.....no commentsBig Smile [:D]
  •  05-15-2005, 01:02 PM 8356 in reply to 8352

Prism wrote:
    Cu placere. I-am vazut cu Bill Whelan ca lead dancer. Este un show pe cinste. Iar roscata care dansa cu el.....no commentsBig Smile [:D]

Eu nu am treaba cu roscata, e adevarat " no comments"Yes [Y], eu ma duc pt Michael Flatley.Big Smile [:D].Stii care e nedumerirea mea? daca ma duc la concertul din Detroit ( sa zicem..., dar sigur il scap Crying [:'(]Crying [:'(]Crying [:'(]) de unde stiu ca el este lead dancer si nu e prin Europa sau cine stie pe unde ?Huh? [:^)]

•  05-15-2005, 01:16 PM 8358 in reply to 8356

Priscila, daca vineri esti in Detroit, dupa spectacol nu pierde Seara Romaneasca de la WhiteStar Club.

Clubul se deschide la 10pm, dar grosul lumii se strange dupa 11pm.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  05-15-2005, 01:21 PM 8359 in reply to 8358

ok, merci de informatie, poate pana la urma ajung in Detroit, ca m-am cam saturat sa nu aud romaneste in jurul meu.Smile [:)]
  •  05-15-2005, 02:31 PM 8365 in reply to 8359

E un show pe cinste, l-am vazut in Indianapolis vreo 2 saptamani in urma. SUPER! In Indy biletul costa intre40-60 de dolari. Se merita vazut, si din pacate am inteles ca vine odata la 4 ani in Indianapolis.
    "You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
  •  05-15-2005, 02:42 PM 8366 in reply to 8365

L-am vazut si noi, `amarashtenii`Stick out tongue [:P]  la Bucuresti, acu` ceva ani.

Ceva unic. Se merita. Oricat ar costa.

Cat despre roshkata.....eh! blonde, brunete, roscate, toate au farmecul lor! Wink [;)]

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  05-15-2005, 06:06 PM 8373 in reply to 8366

eu vreau sa il vad pe EL, nu l-a vazut nimeni in carne si oase? Dau si $500, dar sa fiu sigura ca danseaza Michael. Ick! [+o(]

•  05-15-2005, 06:22 PM 8374 in reply to 8373

Michael Flatley nu mai danseaza de citiva ani buni. Dar el face regia artistica si face scenografia.
  •  05-15-2005, 06:29 PM 8376 in reply to 8374

Prism wrote:
    Michael Flatley nu mai danseaza de citiva ani buni..

Crying [:'(]Crying [:'(]Crying [:'(]Crying [:'(]Crying [:'(]Crying [:'(] cum ai putut sa imi spulberi visul printr-o simpla postare? Poate sta prin culise,sala,etc. Nu ii stii adresa sau nr.de telefon?Huh? [:^)].Sau mai bine ma duca la Oprah sa imi indeplineasca visulSleep [|-)]

•  05-15-2005, 07:01 PM 8377 in reply to 8376

P, Daca imi aranjezi tu shusta cu roscata iti aranjez eu un rendez-vous cu Michael Flatley. Cu conditia sa fie si sotul (al tau, nu al roscatei) de fatza..Big Smile [:D] Deal ???

•  05-16-2005, 11:50 AM 8382 in reply to 8377

Prism wrote:

P, Daca imi aranjezi tu shusta cu roscata iti aranjez eu un rendez-vous cu Michael Flatley. Cu conditia sa fie si sotul (al tau, nu al roscatei) de fatza..Big Smile [:D] Deal ???

ha,ha,ha iti sta capul numai la suete.N-ai inteles ideea:visul meu este (era) sa-l vad in carne si oase cum danseaza.Normal ca va fi si sotul meu acolo, si nu e o conditieWink [;)].Crezi ca el nu vrea sa-l vada???? numai cand ne uitam la casete si ramanem amandoi Zip it! [:#]Indifferent [:|]Indifferent [:|].Daca mi-ai aranja sa-i intalnesc cred ca l-as "bombarda" cu intrebari de o sa se sperie saracul om.Aranjez eu cu roscata pt tine, daca e pt o cauza nobila, de ce nu.Deal?Wink [;)].

Acum sa trecem la partea mai serioasa: chiar nu mai da nici un spectacol tipul?

•  05-17-2005, 07:27 AM 8400 in reply to 8382

Nope. Din cite stiu a incetat sa mai danseze acum vreo 5-6 ani. Sorry, va trebui sa te multumesti cu poze si filme, P.Wink [;)]
  •  07-23-2005, 05:47 AM 13219 in reply to 8345

sa va dau o veste buna . Michael flatley danseaza din nou , intr-un spectacol la fel de nou care se numeste "celtic tiger" si care a avut premiera pe 9 iulie in budapesta . Va face turneu in US incepand din luna septembrie .Biletele se gasesc deja pe net . Deci puteti sa-l vedeti in carne si oase .
  •  07-23-2005, 08:09 PM 13252 in reply to 13219

I`auzi Priscila!Stick out tongue [:P]

Fa-ti de cap!Cool [H]

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  10-15-2005, 09:20 AM 21944 in reply to 13219

saoirse39 wrote:
    sa va dau o veste buna . Michael flatley danseaza din nou , intr-un spectacol la fel de nou care se numeste "celtic tiger" si care a avut premiera pe 9 iulie in budapesta . Va face turneu in US incepand din luna septembrie .Biletele se gasesc deja pe net . Deci puteti sa-l vedeti in carne si oase .

Party!!! [<:o)]Party!!! [<:o)]Party!!! [<:o)]Party!!! [<:o)]Party!!! [<:o)]Party!!! [<:o)]Party!!! [<:o)]Party!!! [<:o)] mi-am luat bilete, mi-am luat bilete.Am sa-l vad in carne si oase!!!!!!!!!!!!!Nu pot sa cred sunt atat de fericitata ca era sa fac ieri accident cu Automobile [au]Embarrassed [:$].Sustine un show intr-un oras apropiat , asa ca nu mai scapa de mine de data asta!!!Big Smile [:D].Si nu am platit $500 numai $65 " the best view".

Multumesc saoirse39, datorita tie mi se indeplineste visul.Cake [^]

Geeked [8-|]

•  10-15-2005, 09:22 AM 21946 in reply to 13252

Justinia wrote:

I`auzi Priscila!Stick out tongue [:P]

Fa-ti de cap!Cool [H]

J, sa  vezi cum o sa imi fac de cap............... am sa sar de la balcon direct pe scena si am sa incep sa dansez si eu.

PS.O sarba romaneasca, binentelesWink [;)] 

•  10-15-2005, 09:31 AM 21947 in reply to 21946

Big Smile [:D] Ceva sanse sa inregistrezi? Stick out tongue [:P] Eu,cu interesul!Cool [H]
    La Citta degli Angeli
  •  10-15-2005, 10:13 AM 21953 in reply to 21947

Justinia wrote:
    Big Smile [:D] Ceva sanse sa inregistrezi? Stick out tongue [:P] Eu,cu interesul!Cool [H]

Nope, numai fotografii, cred.Pe bilet scrie "no video/audio" iar tipa de la ghiseu mi-a spus ca, ea crede ca pot face poze.Deja mi-am pregatit aparatul.Sotul meu o sa faca poze cand sunt eu pe scena si dansezBig Smile [:D]Music [8]

Geeked [8-|]

•  10-15-2005, 10:16 AM 21955 in reply to 21944

Priscila wrote:

Party!!! [<:o)]Party!!! [<:o)]Party!!! [<:o)]Party!!! [<:o)]Party!!! [<:o)]Party!!! [<:o)]Party!!! [<:o)]Party!!! [<:o)] mi-am luat bilete, mi-am luat bilete.Am sa-l vad in carne si oase!!!!!!!!!!!!!Nu pot sa cred sunt atat de fericitata ca era sa fac ieri accident cu Automobile [au]Embarrassed [:$].Sustine un show intr-un oras apropiat , asa ca nu mai scapa de mine de data asta!!!Big Smile [:D].Si nu am platit $500 numai $65 " the best view".

Geeked [8-|]

La multi ani Cake [^]Priscila pentru 23 oct. Sa fiti fericiti!

De unde ti-ai luat bilete ieri? Am vazut ca spectacolul e pe 20 nov. Super!

Sa aveti distractie placuta!

•  10-15-2005, 10:46 AM 21958 in reply to 21955

Am gasit bilete on-line.Yes [Y] Fusesem innainte pe un site si erau $145. Acum am gasit in de $70 cu tot cu taxe chiar in fata. Cea mai buna vedere. Sunt foarte nerabdatoare.

Distractie placuta la toti! Party!!! [<:o)]

•  10-15-2005, 02:57 PM 21980 in reply to 21955

mara wrote:
     Priscila wrote:

Geeked [8-|]

La multi ani Cake [^]Priscila pentru 23 oct. Sa fiti fericiti!

De unde ti-ai luat bilete ieri? Am vazut ca spectacolul e pe 20 nov. Super!

Sa aveti distractie placuta!

Merci mara.Eu am biletele pe 19 nov.Le-am cumparat din Grand Rapids de la Van Andel Arena.Poti sa le cumperi on-line dar eu am preferat sa merg cu Automobile [au] 45 minute ca sa fiu sigura ca gasesc.Smile [:)]S-au pus in vanzare la 10 am iar eu eram deja la 11 am la casa de bilete.

Pe 20 nov deja e in alt oras, tot in Mi dar nu cunosc orasul.

On line le poti cumpara de la ticketmaster.comNu stiu daca e valabil numai pt GR sau pentru tot statul MIHuh? [:^)]

•  10-15-2005, 03:39 PM 21985 in reply to 21980