|
|
DESPRE PARFUMURI SI FARDURI
Last post 07-16-2009, 12:08 PM by Mariana.it. 110 replies.
-
11-29-2005, 09:35 AM |
-
roxy
-
-

-
Joined on 04-26-2005
-
Bucuresti
-
Posts 765
-
Points 10,020
-
|
DESPRE PARFUMURI SI FARDURI
Fetelor m-am gandit sa vorbim despre parfumul pe care-l folosim,despre crema de corp si fata,depre farduri.
Cum alegeti parfumul?Daca esti bruneta folosesti neaparat un parfum dulce?
Pentru corp folositi creme sau uleiuri speciale?
Iarna va machiati strident?
Folositi produse de firma (L'OREAL,LANCASTER,LANCOME,BOURJOIS)?
Voi cele din USA ce produse folositi?Preturile sunt acceptabile?
|
|
-
11-29-2005, 10:09 AM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
Re: DESPRE PARFUMURI SI FARDURI
Eu folosesc esenta de parfum sau eau de parfum. Dupa ce-am cheltuit o gramada de bani pe eau de toilette pana acum mi-am dat seama ca nu se renteaza. Desi pretul parfumurilor e mai scump (concentratia fiind mai mare) stiu ca m-am dat azi cu el si va mirosi discret pentru urmatoarele 3 zile.
Parfumurile mele de suflet sunt Allure de la Chanel, Gaultier Clasic si L'eau D'Issey de la Issey Miyake. Uneori mai incerc si altele dar mereu sfarsesc prin a le face cadou mamei.
Referitor la creme de fatza .... cand eram in Romania imi placeau mult cremele hidratante de la Garnier .... dar cum nu se gasesc in State, acum folosesc produse de la L'Occitane si Kiehls. Dupa ce-am "studiat " la greu problema SPF acum orice crema de fata pe care o folosesc trebuie sa aiba cel putin Spf 15.
Eu nu folosesc machiaj/farduri asa ca nu intru pe domeniul asta ca nu ma pricep . In schimb sunt inebunita dupa tot felul de creme de corp si alte cele . Mai nou am descoperit cremele de corp din gama parfumurilor ... uleiurile de corp ma enerveaza ca sunt prea uleioase si de multe ori imbacsesc hainele. Iar in timpul iernii nu ies din casa fara sa ma dau cu o crema de fata impotriva frigului si fara strugurel.
Preturile la cosmetice in SUA ... depinde ce folosesti .Parerea mea e ca piata cosmeticelor e mult mai accesibila aici decat in Romania .... e pe toate gusturile si toate buzunarele iar oferta e extrem de variata!
Dar tu Roxy .... nu ne-ai spus ce folosesti !!!!![Wink [;)]](/emoticons/emotion-5.gif)
|
|
-
11-29-2005, 11:48 AM |
-
roxy
-
-

-
Joined on 04-26-2005
-
Bucuresti
-
Posts 765
-
Points 10,020
-
|
Ami,eu folosesc KENZO JUNGLE,POEME,MAGIE-NOIRE.Cel mai mult imi place KENZO JUNGLE.
In urma cu cativa ani am primit cadou o sticluta de ANAIS-ANAIS (esenta de parfum)Tot caut dar nu gasesc decat eau de toilette.
In Ro preturile nu sunt deloc accesibile la parfumuri.ultima data (acum 2luni am dat pe KENZO 1mil 500.
Pentru corp folosesc ulei de trandafir de la HERBAGENA si ulei de masline adus din SIRIA de una din prietenele mele.
La farduri folosesc MAX -FACTOR si L'OREAL.Asta inseamna un dermatograf ,un rimel si un fard de pleoape roz sau alb -gri.
Pentru buze folosesc creme levres dermatologique KELYANE _DUCRAY
Cumpar si produse de la ORIFLAME in general creme cu retinol pentru fata .
|
|
-
11-29-2005, 02:34 PM |
-
roxana
-
-

-
Joined on 07-09-2003
-
Los Angeles
-
Posts 152
-
Points 1,085
-
|
Hop si parfum-mania pe topic!![Wink [;)]](/emoticons/emotion-5.gif)
Parfumelul meu preferat este apa de parfum Kenzo Jungle L'Elephant pe care l-am descoperit cand aveam vreo 16 ani si de atunci este nelipsit din puzderia de parfumuri care troneaza fericita pe dresser. Din pacate acum nu se mai face si am mare noroc cu magazinele online unde inca se mai gaseste. Roxy, despre care Kenzo Jungle vorbesti tu? Kenzo Jungle simplu barbatesc (no offense dar am o sora care foloseste mai mult parfumuri barbatesti si e straight), L'Tigre sau L'Elephant?
Dupa domnul Elefant, urmeaza XS de la Paco Rabanne, Gucci Rush, Gucci No. 2, Allure de la Chanel, Versace Woman (ultimul aparut pe piata cu o cutie lila movuliu), Very Irresistible de la Givenchy, Gio de la Giorgio Armani (e apa de parfum si e diferit de Aqua de Gio) si lista poate continua.
Oricum, pot spune cu mana pe inima ca sunt o maniaca in domeniul parfumuri. Cred ca in momentul de fata ma apropii vertiginos de ridicol daca ma apuc sa numar sticlutele. Norocul meu e ca dau din ele cand vin ai mei pe aici sau cand ma duc eu prin tara.
Am o multime de preferinte si la barbati dar voi enumera numai cateva: Fahrenheit de la Christian Dior, Chrome de la Azzaro, Cool Water de la Davidoff.
La make-up s-ar putea sa va dezamagesc dar nu folosesc prea multe produse. Rimel - in Romania foloseam Gemey iar acum folosesc Jade pe care-l iau din Germania. Ruj - Pierre Cardin desi sunt aproape disparute si mai am unele de la o firma din Germania, dar pe moment nu-mi aduc aminte numele firmei. Pudra - Versace. Blush - Estee Lauder. Fard de pleoape - Versace si Estee Lauder.
Pentru crema de corp, fata, ochi si scrub ma duc la cumparaturi la Origins. Dupa ce am incercat o multime de lotiuni de la diferite firme (L'Oreal, Cetaphil, Victoria's Secret, Neutrogena - asta a fost preferata) am ajuns sa iubesc produsele Origins. Se pare ca si pielea mea e mult mai happy cu aceste produse.
Cam atat pentru inceput (de parca as fi scris putin )! Voi reveni cu mai multe amanunte daca isi vor face aparitia.![Wink [;)]](/emoticons/emotion-5.gif)
r ![Stick out tongue [:P]](/emoticons/emotion-4.gif) x
|
|
-
11-29-2005, 02:39 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
roxy wrote:
.In Ro preturile nu sunt deloc accesibile la parfumuri.ultima data (acum 2luni am dat pe KENZO 1mil 500.
Uite de asta eu nu mi-am cumparat niciodata parfum in RO si intotdeauna am folosit alte surse ; preturile sunt la acelasi nivel ca in strainatate ... aici de exemplu, pretul pentru Kenzo variaza intre 30 si 80$ in functie de cantitate. Practic, aceleasi preturi ca in RO ... toate bune si frumoase, numai ca salariile americanilor sunt de sute de ori mai mari decat ale romanilor ![Super Angry [8o|]](/emoticons/emotion-39.gif)
|
|
-
11-29-2005, 02:44 PM |
-
spera70
-
-

-
Joined on 03-01-2005
-
Chicago
-
Posts 469
-
Points 2,975
-
|
Eu, de cand am stiut ce e ala un parfum bun am folosit doar 2: Nina Ricci- L'air du temps sau Arte di Gucci care din pacate nu se mai produce (probabil imi placea doar mie). Am mai folosit din cand in cand si altceva care mi-a facut cu ochiul dar m-am intors mereu la vechea mea iubire. Acum sunt un pic dezamagita fiindca parfumul cumparat de aici nu e asa cum ar trebui sa fie. In romania aveam colegi care plecau in delegatie in strainatate asa ca nu riscam si-mi cumparau parfumul exact din buricul targului de la Paris.
Nu imi aleg parfumul dupa culoarea parului sau daca ii place altcuiva. Parfumul asta se potriveste pielii mele si cand il pun acolo in locurile unde pulsul e mai accelerat ma incanta aroma. Si asta inseamna ca mi se potriveste. Iar daca se potriveste atunci le place si celorlalti.
La creme de fata nu prea am multe de ales fiindca pielea mea nu suporta orice. In romania nu puteam folosi L'oreal ca ma umpleam de bubite si nici ceva din fructe. Acolo nu-mi permiteam ceva foarte scump asa ca eram multumita cu Gerovital plant. Acum mi-am luat Lancome ca am un piculet de cuperoza si astia au un produs pentru asa ceva. Sincera sa fiu nu am vazut schimbari majore in 3 luni dar ii mai dau o sansa iar daca nu merge trec pe clinique.
Pentru produsele de corp prefer uleiuri de genul Baby Johnson sou ceva cu vitamina A ca am pielea uscata de felul ei.
La farduri nu-s foarte pretentioasa insa merg pe revlon la rujuri si oja, si la l'oreal sau Elizabeth Arden pentru ochi si fond de ten.
|
|
-
11-29-2005, 03:12 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,720
-
Points 24,250
-
|
Dragele mele, eu am fixatia cu Bvulgari. De ani buni il folosesc , si cand nu mi-am putut cumpara am suferit cumplit, stiti, e adevarat ca parfumul te imbraca![Stick out tongue [:P]](/emoticons/emotion-4.gif)
Mai nou, o prietena mi- a sugerat ca Truth - CK si Image -Cerutti sunt super, asa ca am de gand sa-l rog pe Santa sa mi le aduca.
La creme de fatza, demachiante, hidratante, de seara, folosesc Garnier si L`Oreal, n-am probleme, si nici bani de ceva scumpeturi, oricum chiar si astea ma golsec de bani.
Fond de ten, Revlon Deluxe care imi ajunge 1 an, la cate de mult folosesc eu.
Ruj, farduri, - Rimmel, Revlon, L`Oreal- da` cu moderatie.
Creme de corp- Johnson.
Cam asta-s eu.![Cool [H]](/emoticons/emotion-11.gif)
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
11-29-2005, 03:55 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
Fiindca suntem la capitolul asta .... voi stiti ceva de varsta la care se poate incepe folosirea cremelor anti rid ?
Vazusem pe undeva la un moment dat ca daca le-ai folosi prea devreme nu ar fi bine pentru ten. O fi adevarat? De atunci am tot cautat info legat de varsta ideala dar nu am gasit nimic.
E vreun atotstiutor printre noi care sa ma lamureasca si pe mine?
|
|
-
11-29-2005, 04:31 PM |
-
Crikey
-
-
-
Joined on 10-29-2005
-
-
Posts 323
-
Points 2,905
-
|
Nu ma consider o atotstiutoare dar din cate am auzit, varsta potrivita la care e recomandabil sa se foloseasca cremele anti-rid e situata undeva intre 30-35 ani, oricum dupa 30 ani, inclusiv sau mai ales in cazul cremelor anti-rid pt. ochi.
|
|
-
11-29-2005, 04:38 PM |
-
devil
-
-
-
Joined on 11-27-2005
-
-
Posts 25
-
Points 440
-
|
Fetelor se pare ca suntem incurabile la capitolul asta si credeam ca nu exista exceptii,desi le-am intalnit prin America de Sud (uhhh!)
Personal am folosit multe produse si din tara si din USA,uneori la capitolul asta barbatzelul meu e mai in materie ca mine(shame on me )...hmmmm sa vedem:
-parfumuri preferate Dune(CD),Armani(Emporio,Mania),Allure(Chanel)
-creme de la Clinique si Dior,la cele de corp prefer sa le folosesc pe cele din aceeasi gama cu parfumul....si gel de dus,in felul acesta nu se amesteca notele;
-farduri de la majoritatea caselor frantuzesti,cate putin din fiecare,dar in special Lancome si Dior.
Fiecare femeie este individuala si ceea ce se potriveste la una nu se potriveste la alta....nu conteaza cat de scumpe sau ieftine sunt produsele,pana la urma important este sa te simti tu bine cu ele.In general parfumurile dulci se folosesc in cantitati suuuuuuuper mici si in special iarna,citisem undeva ca este bine sa nu-ti cumperi 5 parfumuri in aceeasi perioada pentru ca aroma lor se schimba in timp,ramane intacta in jur de un an si daca nu le-ai folosit pe toate cam arunci banii degeaba.
Mie imi place sa le folosesc pe toate cu moderatie,ce e mult strica intotdeauna,am vazut multe femei mult mai frumoase nemachiate decat machiate,pacat,nu?
Ami poate te ajuta,o prietena a mea care este medic dermatolog mi-a spus ca in general pentru tenul uscat ar fi bine sa incepi cu crema antirid de la 25 de ani,pentru ca e mai bine sa previi si acest tip de ten se rideaza mai repede,pentru tenul normal in jur de 27 si pt cel gras cam tot pe acolo....then again ,depinde de fiecare persoana in parte![Wink [;)]](/emoticons/emotion-5.gif)
Dar despre ingrijirea mainilor si unghiilor ce spuneti fetelor?La mine asta este un fel de a doua religie,parca ma trezesc mai vesela dimineata:)Va recomand cu incredere produsele de la Peggy Sage si Orly,care se gasesc si in Romania si in US si mie imi par accesibile...
Va pup si ...sa fiti cele mai frumoase de Revelion![Party!!! [<:o)]](/emoticons/emotion-19.gif)
Apropo,eu sunt noua pe forumul vostru,dar am citit cu mare placere post-urile voastre "din scoartza in scoartza" si sunteti niste bombonici,parca va cunosc cate putin pe fiecare....Va pup!
|
|
-
11-29-2005, 04:42 PM |
-
Crikey
-
-
-
Joined on 10-29-2005
-
-
Posts 323
-
Points 2,905
-
|
In plus, cred ca e demn de luat in seama si gradul de maturizare al tenului respectiv, stiut fiind faptul ca poti sa ai 25 ani si tenul sa arate de 30+ sau invers. Depinde de o serie de factori.
|
|
-
11-29-2005, 05:01 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
devil wrote:
Ami poate te ajuta,o prietena a mea care este medic dermatolog mi-a spus ca in general pentru tenul uscat ar fi bine sa incepi cu crema antirid de la 25 de ani,pentru ca e mai bine sa previi si acest tip de ten se rideaza mai repede,pentru tenul normal in jur de 27 si pt cel gras cam tot pe acolo....then again ,depinde de fiecare persoana in parte![Wink [;)]](/emoticons/emotion-5.gif)
Ce m-ai nimerit !!! Eu am 26 si de cand am venit in State tenul meu e uscat de nu se mai poate ! Cel putin pe fata .... e deajuns sa ma clatesc cu apa simpla si dupa aia simt cum mi se strange pielea ca un burete de uscata ce e ! Si asa am observat ca au inceput sa apara riduri Folosesc tot timpul creme foarte hidratante, pe baza de shea butter si tot nu se schimba nimic.![Crying [:'(]](/emoticons/emotion-9.gif)
|
|
-
11-29-2005, 05:09 PM |
-
Crikey
-
-
-
Joined on 10-29-2005
-
-
Posts 323
-
Points 2,905
-
|
ami wrote: devil wrote:
Ce m-ai nimerit !!! Eu am 26 si de cand am venit in State tenul meu e uscat de nu se mai poate ! Cel putin pe fata .... e deajuns sa ma clatesc cu apa simpla si dupa aia simt cum mi se strange pielea ca un burete de uscata ce e ! Si asa am observat ca au inceput sa apara riduri Folosesc tot timpul creme foarte hidratante, pe baza de shea butter si tot nu se schimba nimic.![Crying [:'(]](/emoticons/emotion-9.gif)
Ami, cred ca ai nevoie de o crema mai degraba nutritiva care sa iti hraneasca tenul, daca spui ca e uscat. Si neaparat crema antirid in jurul ochilor aplicata dimineata si seara.
|
|
-
11-29-2005, 05:41 PM |
-
devil
-
-
-
Joined on 11-27-2005
-
-
Posts 25
-
Points 440
-
|
Ami aici chiar iti dau un raspuns avizat,sotul meu este medic estetician acolo,el m-a invatzat sa nu ma spal niciodata pe fatza cu apa de la robinet,mai ales in cazul tenurilor uscate,cum este al tau sau sensibile,cum este al meu,orice apa de la robinet in orice tara are o multime de agenti purificatori,cloruri etc care pot modifica Ph-ul pielii....eu aici dupa ce ma demachiez temeinic folosesc simplul ceai de musetzel de la bunica sau apa plata sau minerala,aici este ieftina,nu stiu cum e apa plata la voi![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif)
La tine poate fi si o problema de la aerul conditionat pentru ca acesta usuca excesiv pielea,iti recomand o masca cu ulei de avocado sau mai simplu cu 2 picaturi de ulei de masline in combinatie cu ce vrei tu,o banana de exemplu ca sa fie cremoasa,de 2 ori pe saptamana.Aceste uleiuri sunt foarte benefice si pt par.Foarte eficient,asta in cazul in care folosesti mai rar baza de machiaj,ar fi sa ai tot timpul la tine un recipient cu pulverizator in care pui apa minerala si de cate ori simti pielea uscata pulverizezi,hidratare inseamna in primul rand nevoia de apa.Stiu ca exista si o gramada de produse pe piatza,apa de fatza,pe la Dior si Avene stiu sigur,dar sunt destul de scumpe si nu merita.Ahhh sa nu uit,ami,tu nu ai voie pudra si in general mergi pe produse cremoase,nicidecum uscate sau gen 2in1 3in1.Sper ca ti-am fost de folos:)
|
|
-
11-29-2005, 06:16 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
Crikey wrote:[
Ami, cred ca ai nevoie de o crema mai degraba nutritiva care sa iti hraneasca tenul, daca spui ca e uscat. Si neaparat crema antirid in jurul ochilor aplicata dimineata si seara.
Crikey multumesc de raspuns. ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
Eu am incercat foarte multe creme recomandate tenului foarte uscat. Mi-am schimbat si dieta si am bagat apa la greu. Dar nu s-a schimbat mai nimic. Crema antirid in jurul ochilor ... de asta am intrebat aici ca nu eram sigura daca la varsta mea nu e cam devreme pentru asa ceva ![Confused [*-)]](/emoticons/emotion-42.gif)
Devil ... la un moment dat chiar ma gandisem sa nu mai folosesc apa de la robinet. Dar mi se pare asa de dificil si costisitor! Am vazut prin magazine de cosmetice ca au tuburi mici de pulverizator cu apa Evian in ele ... e vreo $5 ... ma gandisem la un moment dat sa le incerc. Acum parca m-ai convins sa incerc si faza asta. Macar temporar sa vad daca e vreo schimbare.
Referitor la pudre ... eu nu am folosit niciodata produse de machiaj. Am cochetat la un moment dat cu rimelul dar ma enerva procesul de demachiere asa ca am renuntat.
Am sa incerc si chestia cu uleiul. Multumesc de sfaturi !![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
Alte secrete pretioase de la sotul tau mai ai ?![Right Hug [}]](/emoticons/emotion-48.gif)
|
|
-
11-29-2005, 06:30 PM |
-
devil
-
-
-
Joined on 11-27-2005
-
-
Posts 25
-
Points 440
-
|
paiiiii.....n-as vrea sa monopolizez eu discutia sa schimb subiectul topicului pus de roxy care e o dragutza,nu?
dar daca majoritatea o va cere voi reveni
sotul meu chiar face multe femei fericite si chiar au inceput si barbatii(oare sa ma ingrijorez?![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif) ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif) ),lucreaza mai mult cu laser,asta e partea lui preferata,adica el nu taie in carne vie si rezultatele sunt uimitoare,insa el spune ca pana sa ajungi in situatia in care sa ai nevoie de el,cele mai bune "produse" care sa-ti mentina tineretea sunt:nu te enerva ca viata e prea scurta,zambeste sa nu faci riduri si in general fii fericita si cat mai impacata,ca daca esti echilibrata in interior asta se va vedea cu siguranta la exterior,celelalte sunt auxiliare si te ajuta sa intretii stralucirea![Wink [;)]](/emoticons/emotion-5.gif)
eu n-am apelat inca la serviciile lui profesionale,cel putin nu in acest domeniu,pentru ca are alte metode de a-mi mentine stralucirea,ceea ce va doresc si voua din partea iubitilor vostri culmea e ca are poza mea pe birou si multe din pacientele lui il intreaba cate interventii mi-a facut si el le spune:inca n-a pus piciorul in clinica mea,a fost doar o mica interventie,am luat-o de nevasta![Stick out tongue [:P]](/emoticons/emotion-4.gif)
|
|
-
11-30-2005, 12:06 AM |
-
roxy
-
-

-
Joined on 04-26-2005
-
Bucuresti
-
Posts 765
-
Points 10,020
-
|
roxana wrote:
Hop si parfum-mania pe topic!![Wink [;)]](/emoticons/emotion-5.gif)
Parfumelul meu preferat este apa de parfum Kenzo Jungle L'Elephant pe care l-am descoperit cand aveam vreo 16 ani si de atunci este nelipsit din puzderia de parfumuri care troneaza fericita pe dresser. Din pacate acum nu se mai face si am mare noroc cu magazinele online unde inca se mai gaseste. Roxy, despre care Kenzo Jungle vorbesti tu? Kenzo Jungle simplu barbatesc (no offense dar am o sora care foloseste mai mult parfumuri barbatesti si e straight), L'Tigre sau L'Elephant?
Dupa domnul Elefant, urmeaza XS de la Paco Rabanne, Gucci Rush, Gucci No. 2, Allure de la Chanel, Versace Woman (ultimul aparut pe piata cu o cutie lila movuliu), Very Irresistible de la Givenchy, Gio de la Giorgio Armani (e apa de parfum si e diferit de Aqua de Gio) si lista poate continua.
Oricum, pot spune cu mana pe inima ca sunt o maniaca in domeniul parfumuri. Cred ca in momentul de fata ma apropii vertiginos de ridicol daca ma apuc sa numar sticlutele. Norocul meu e ca dau din ele cand vin ai mei pe aici sau cand ma duc eu prin tara.
Am o multime de preferinte si la barbati dar voi enumera numai cateva: Fahrenheit de la Christian Dior, Chrome de la Azzaro, Cool Water de la Davidoff.
La make-up s-ar putea sa va dezamagesc dar nu folosesc prea multe produse. Rimel - in Romania foloseam Gemey iar acum folosesc Jade pe care-l iau din Germania. Ruj - Pierre Cardin desi sunt aproape disparute si mai am unele de la o firma din Germania, dar pe moment nu-mi aduc aminte numele firmei. Pudra - Versace. Blush - Estee Lauder. Fard de pleoape - Versace si Estee Lauder.
Pentru crema de corp, fata, ochi si scrub ma duc la cumparaturi la Origins. Dupa ce am incercat o multime de lotiuni de la diferite firme (L'Oreal, Cetaphil, Victoria's Secret, Neutrogena - asta a fost preferata) am ajuns sa iubesc produsele Origins. Se pare ca si pielea mea e mult mai happy cu aceste produse.
Cam atat pentru inceput (de parca as fi scris putin )! Voi reveni cu mai multe amanunte daca isi vor face aparitia.![Wink [;)]](/emoticons/emotion-5.gif)
Roxana ,despre KENZO L'ELEPHANT este vorba.Am inteles eu bine nu se mai face?
Sa-mi cumpar vreo 2-3 sticlute Imi place la nebunie.
Am si o sticluta de NINA RICCI 100ml pe care am dat.........800lei pentru ca avea ambalajul cu defect.
Mi-a placut si DEMI- JOUR (apa de parfum).
|
|
-
11-30-2005, 12:22 AM |
-
roxy
-
-

-
Joined on 04-26-2005
-
Bucuresti
-
Posts 765
-
Points 10,020
-
|
Ami, am observat ca apa de la robinet usuca tenul.Chiar si pe maini daca ma spal trebuie sa folosesc imediat o crema.Ma enerveaza sa-mi simt pielea uscata.
Eu folosesc de multe ori apa minerala pentru fata.
Am observat ca iarna este mai accentuata aceasta uscare a pielii in general.
Pentru riduri folosesc o crema de noapte cu oxigen de la ORIFLAME.
Am rugat o prietena care e distribuitor la ORIFLAME sa ma inscriu si eu .In acest fel beneficiez si de reducere10%.Urmaresc cand sunt reduceri si cumpar aceste creme impotriva ridurilor.Exista o crema cu microsfere de retinol care ajuta la regenerarea pielii contracarand efectele nocive ale mediului inconjurator.
Acum astept ofertele de sarbatori la L'OREAL .
|
|
-
11-30-2005, 12:35 AM |
-
roxy
-
-

-
Joined on 04-26-2005
-
Bucuresti
-
Posts 765
-
Points 10,020
-
|
Roxana asteptam mai multe amanunte.Special am deschis acest topic.Sa ne spune-ti cum isi pastreaza frumusetea o femeie in USA unde preturile sunt accesibile.
Justi SANTA aduce parfumuri Se merge cu pile?.![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
Si tu DEVIL intreaba-l pe sotul tau secretul tenului frumos .
BINE AI VENIT PRINTRE NOI!![Drinks [D]](/emoticons/emotion-46.gif)
|
|
-
11-30-2005, 05:47 AM |
-
devil
-
-
-
Joined on 11-27-2005
-
-
Posts 25
-
Points 440
-
|
roxy sotul meu a invatat la el la scoala ca principiul de baza pentru un ten frumos e hidratarea,dar asta inseamna cat mai multa apa,adica sa bei cat poti tu de multa apa,pentru piele asta e cel mai benefic,sa poata avea o oxigenare cat mai buna si sa fie eliminate toxinele.el bea 5 litri pe zi si are un ten ca de papusa,mie nu prea-mi place apa,dar....ma straduiesc ....in acelasi timp asta te poate feri de multe boli si duce la functionarea "fericita" a organismului.al doilea sfat important este sa ocolesti razele UV,nimic nu distruge pielea mai mult ....si apoi demachierea,care este sfanta,indiferent ca folosesti produse de machiaj sau nu si o crema hidratanta ,oricare se potriveste cu tenul tau,nu conteaza pretul...
nu in ultimul rand,foarte important este masajul,studiile spun ca daca ai masa in fiecare zi timp de 2 minute pielea cu miscari circulare in jurul ochilor si in jurul gurii,n-ai mai avea riduri niciodata,interesant nu?dar eu aici cred ca este vorba si de gene si de factorii externi care distrug pielea ...pentru tonusul fetei,strambati-va cat mai mult de cate ori aveti ocazia,nu numai ca este un exercitiu excelent,dar in acelasi timp puteti sa va amuzati copios cu cei dragi![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif)
de multe ori,din exces de zel,avem tendinta sa ne ingrijim excesiv pielea si nu este bine sa o agresam cu multe produse,deoarece tenul este sensibilizat si urmarile pot sa fie dramatice...asa ca nu exagerati!
apropo de preturi,in romania toate sunt mai scumpe decat in US,si uneori mi se pare ca este si diferenta de calitate![Crying [:'(]](/emoticons/emotion-9.gif)
bine v-am gasit,frumoaselor![Drinks [D]](/emoticons/emotion-46.gif)
|
|
-
11-30-2005, 07:07 AM |
-
marioana
-
-

-
Joined on 06-29-2005
-
-
Posts 598
-
Points 2,415
-
|
let's see...
Eu am folosit Le Bain de la Joop dar acum mi se pare cam dulce, asa ca am decis sa incerc un Cool Water for Women de la Davidoff.
La barbati nu stiu, ca nu prea ma pricep, dar i-am luat la prietenul meu acum vreo 2 ani un parfum de la Bulgari intr-o sticla rotunda si plata cu ceva negru pe margine si mor cand il simt pe el. Anul asta am fost pana la Paris si am zis sa incerc un Black X de la Paco Rabbane sa vad cum ii place.
De machiat nu prea ma machiez, poate doar cand ies in oras la o ocazie mai speciala, asa ca mi-am luat acum un Lipfinity everlites de la Max Factor ca tot timpul imi mananc rujul, macar cu asta nu o sa am probleme..
Nu folosesc creme de corp, dar de curand mi-am luat de la Nivea o crema hidratanta de noapte dar nu mi se pare grozava, pare cam grasa. Am citit de o crema anti-rid de noapte de la Neutrogena, cica ar fi foarte buna, numai sa vad de unde mi-o pot cumpara....
Si bineinteles ca in fiecare seara ma demachiez cu Nivea Visage, demachiantul acela pentru toate tipurle de ten si cu exract de castraveti.
Fiecare om poseda un anumit orizont. Cand se ingusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice: "Acesta este punctul meu de vedere".
|
|
-
12-01-2005, 01:59 PM |
-
roxana
-
-

-
Joined on 07-09-2003
-
Los Angeles
-
Posts 152
-
Points 1,085
-
|
Daaaaa Roxy, nu se mai face Kenzeo L'Elephant . Ultima oara mi-am cumparat doua sticlute, dar una e deja gata...acum ma pregatesc sa mai cumpar cel putin doua si sa le tin pentru zile negre fara elefanti.![Sad [:(]](/emoticons/emotion-6.gif)
ARTDECO este firma nemteasca de la care mi-am luat rujuri. Sunt absolut superbe aceste rujuri. Nu-ti usuca buzele, iti da impresia ca te-ai dat cu gloss SI rezista pe buze o zi intreaga.
Justinia merci - m-ai facut sa-mi aduc aminte de un alt parfum favorit: Cerruti 1881. Si daca tot sunt la litera C as putea sa mentionez si Casmir de la Chopard.![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif)
r ![Stick out tongue [:P]](/emoticons/emotion-4.gif) x
|
|
-
12-02-2005, 05:59 PM |
-
OanaC
-
-

-
Joined on 09-06-2005
-
Philadelphia/Constanta
-
Posts 625
-
Points 980
-
|
Imi place foarte mult Burberry - Week-end - chiar doar ce m-am reinnoit cu unul acum vreo saptamana. Am dat $ 55 pe o sticluta de 3.4 oz, dar cred ca merita avand in vedere ca este eau de parfum. Mai imi place si folosesc Ligh Blue de la Dolce e Gabbana. E un parfuum de care nu stiam in Romania. Cand eram in Romania foloseam Tommy Girl, dar de cand am fost insarcinata, nu mai suport mirosul de Tommy. Nu folosesc mai deloc creme, pentru ca nu suport senzatia de ulei pe maini sau pe fata, dar rar cand imi mai cumpar, le caut pe cele care mentioneaza pe ambalaj "oil free" .
Farduri folosesc zilnic aproape si sunt foarte multumita de Cover Girl. Sunt ceva mai ieftine, dar mie imi plac mult. Doar mascara mai iau de la L'Oreal, pentru ca mi se pare foarte buna. Tin sa mentionez ca imi place tare mult sa ma dau cu mascara.
|
|
-
12-09-2005, 04:03 AM |
-
anaisia
-
-
-
Joined on 12-09-2005
-
-
Posts 3
-
Points 70
-
|
Hello girls,
Cu parfumurile e mai complicat, fiecare foloseste ce i-se potriveste.Depine de ph-ul pielii, astfel incat un parfum miroase diferit pe pielea a doua persoane, chiar daca ambele sunt brunete...sau...
Eu pot sa-ti recomand produsele pentru fata si corp...de care eu sunt foarte multumita. Este vorba de gama aslavital. Eu am folosit crema hidratanta cu argila si tonerul si vreau sa zic ca in sfarsit mi-am rezolvat problemele cu fata. In trecut am folosit produse mult mai scumpe si nu m-au ajutat cu nimic. Ti-le recomand, cu siguranta vei fi multumita si tu. A, in plus acum am descoperit si Crema pentru prevenirea si atenuarea celulitei, care are intr-adevar efect. Daca vrei sa-ti alegi ce ti-se potriveste intra pe site-ul aslaskin,com.
|
|
-
01-19-2006, 03:13 PM |
-
Fuzzy
-
-

-
Joined on 10-20-2004
-
Austin, TX
-
Posts 1,508
-
Points 11,560
-
|
Doua intrebari scurte: De unde cumparati parfumurile (magazin sau net)? Aveti site-uri/magazine la care mergeti in mod regula pentru asta? Si care considerati ca ar fi un pret acceptabil (nici prea-prea, nici foarte-foarte) pe care l-ati da pe un parfum barbatesc?
Thx! Astept cu nerabdare sa va aud....
Failure is Never quite as frightening as Regret!
|
|
-
01-19-2006, 03:28 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
La inceput imi cumparam parfumurile de la Sephora ... e un magazin numai cu beauty stuff.
Pe urma am descoperit Macy's si desi vanzatoarele de la cosmetice sunt enervante rau, numai de acolo cumpar acum. Si asta pentru ca intotdeauna iti dau mostre, cadouase, etc. De exemplu, de Craciun mi-am cumparat ceva de la Clinique si pentru ca am cheltuit aproape 50$ la ei, am primit free o borseta cu un ruj in ea, un tub mic de crema de fata si un set micut de fard si lipgloss. Acum astept Valentine's ![Wink [;)]](/emoticons/emotion-5.gif)
Parfum barbatesc ... depinde de persoana. Daca e sotul meu dau cat trebuie (daca lui ii place) ... daca e un amic nu cred ca as cheltui mai mult de 45, hai 50 cu tot cu tax.... si din nou, depinde cat de apropiat e amicul ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
|
|
-
01-19-2006, 03:32 PM |
-
roxy
-
-

-
Joined on 04-26-2005
-
Bucuresti
-
Posts 765
-
Points 10,020
-
|
Ami,tu folosesti CLINIQUE?Poti sa-mi spui cate ceva despre aceste produse?
|
|
-
01-19-2006, 04:11 PM |
-
Fuzzy
-
-

-
Joined on 10-20-2004
-
Austin, TX
-
Posts 1,508
-
Points 11,560
-
|
Ami, Mersi de raspuns! E pentru sot, dar nu am inca simtul/valoarea banului aici. Si ceea ce mi se pare mie scump, de fapt nu e, si ce mi se pare ieftin de fapt e scump, si mereu am probleme. De aceea am intrebat. La tine, "cat trebuie", ar sari de $100?
PS: E pentru ziua lui. Dar ii stiu gusturile, deci pot sa cumpar fara el.
|
|
-
01-19-2006, 04:14 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,720
-
Points 24,250
-
|
Nu stiu voi daca ati folosit pana acum, insa eu am pus mana de Craciun pe Alienu` lu` Thierry Mugler. Fantastic cat de mult imi place!
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
01-19-2006, 04:20 PM |
-
01-19-2006, 04:30 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
Fuzzy, imi aduci aminte de mine la inceput cand, tot asa, nu prea stiam valoare banului aici. Am invatat eu pe parcurs dar chiar si acum mai am nevoie de o a doua parere .
Si referitor la intrebarea ta, daca trebuie as sari 100. E intr-adevar cam scump pentru un parfum dar daca nu fac asta pentru sotul meu atunci pentru cine? Fiindca ma mananca curiozitatea, despre ce parfum e vorba? ![Embarrassed [:$]](/emoticons/emotion-10.gif)
Roxy ... eu am inceput sa folosesc Clinique de curand asa ca prea multe nu-ti pot spune. Am vazut ca au reviews extrem de bune pe-aici (in comparatie cu alte produse) si m-am gandit sa le incerc. Ce mi-e clar e ca sunt cam scumpe. Ca sa-ti dau un exemplu, o crema pentru ochi e cam 25 dolari iar o lotiune corp e aproape 30. Momentan sunt in perioada de testare asa ca o sa vad ... trebuie sa fie foarte bune ca sa ma convinga sa dau atatia bani in continuare pe produsele lor.
|
|
-
01-19-2006, 04:55 PM |
-
Fuzzy
-
-

-
Joined on 10-20-2004
-
Austin, TX
-
Posts 1,508
-
Points 11,560
-
|
Ami, inca nu stiu. Dar testez piata pe net intai, ca sa nu ma apuc sa miros de toate, si sa mai stea si vanzatoarele alea pe capul meu, sa ma zapaceasca. Si sa ies din buget. Cred ca ma stabilesc undeva intre $50-70. Si apoi merg pe incercate (mosc, tabacco, dar subtile si fine, fara nimic dulceag, ca nu suport eu)
|
|
-
01-19-2006, 05:12 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
Hai ca-ti sugerez ceva ... incearca Issey Miyake. Imi plac foarte mult cele barbatesti, au un miros deosebit, iesit oarecum din tiparul parfumurilor clasice barbatesti; eu folosesc varianta feminina. Si se incadreaza si in suma de care ai spus tu
|
|
-
01-19-2006, 05:16 PM |
-
Angel
-
-
-
Joined on 02-15-2005
-
-
Posts 88
-
Points 1,175
-
|
Bine v-am gasit fetelor!!;-)
Nu am mai intrat pe site de ceva vreme.
Eu am folosit si folosesc inca Angel, si mie imi place la nebunie dar mai am si alte preferinte ca Bvulgari, Allure,...D&G ehh si mai sunt multe..![Cool [H]](/emoticons/emotion-11.gif)
Creme hmm, inainte foloseam Gerovital, acum nu am de unde sa-l iau. Am incercat Olay, nu mi-a placut, Roc nu mi-a placut deasemenea. Ceea ce folosesc acum si e o crema super buna e Dermalogica, Intensive Moisture Balance si Barrier Repair, sunt excelente pentru tenul meu.![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
The greater part of our happiness or misery depends upon our disposition, and not upon our circumstances.
|
|
-
01-20-2006, 01:49 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,602
-
Points 6,995
-
|
Hm..." Angel"...mai ales ala pt barbati ma innebuneste...si cine as vrea sa-l poarte nici sa auda de el... ![Angry [:@]](/emoticons/emotion-12.gif) ...Pt cativa ani mi-a placut si am folosit numai "Hypnotic poison" de Dior....dar aici de cand am descoperit "Body " de Victoria's Secret, nici sa aud de vreun altu'...de fapt as lua tot magazinul Victoria's Secret acasa daca as putea.
Live Free or Die.
|
|
-
01-23-2006, 09:01 AM |
-
Priscila
-
-
-
Joined on 01-14-2005
-
-
Posts 793
-
Points 11,090
-
|
|
-
01-23-2006, 09:05 AM |
-
Priscila
-
-
-
Joined on 01-14-2005
-
-
Posts 793
-
Points 11,090
-
|
Cumpara cineva parfumuri de pe e-bay? asa vrea sa cumpar, dar majoritatea powersellers au feedback 98-99.Ce pareri aveti?
E cineva pe aici care e cosmetician? ce pareri aveti fetelor de "facial"? eu inca nu ma hotarasc daca sa fac sau nu![Huh? [:^)]](/emoticons/emotion-18.gif)
|
|
-
01-23-2006, 10:04 AM |
-
Contra
-
-

-
Joined on 05-04-2005
-
Bucuresti
-
Posts 46
-
Points 230
-
|
roxy wrote:Fetelor m-am gandit sa vorbim despre parfumul pe care-l folosim,despre crema de corp si fata,depre farduri.
De ce faci discriminare ? Stii cati baieti totusi folosesc produse cosmetice ? De exemplu eu : = parfum in general Boss bila portocalie,
- strugurel neaparat, (de obicei Nivea aqua shine sau cva de genul acesta, daca nu ceva cu o aroma si care sa nu lase urme pe buze ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif)
- crema de maini deasemenea, cu cea de la Nivea deasemenea ma inteleg cel mai bine - Nivea Soft - in cutie alba
- gel de dush, uleiuri de baie, saruri aromate... uleiuri de masaj....
- lac de ungii neaparat
P.S. NU SUNT GAY ! ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif) nici macar vre-un afemeizat... ci pur si simplu imi place sa arat ingrijit ...
"Romania is my country" - Vama Veche - Atentie se inchid usile (Romania is my country) ...
|
|
-
01-23-2006, 11:03 AM |
-
fireKharma
-
-

-
Joined on 01-04-2006
-
-
Posts 340
-
Points 290
-
|
hmmm......categoric 'Sexy' - Victoria's Secret....L-am descoperit si eu acum doi ani. mi-am adus provizii din State, ca aici mi se par exagerat de scumpe...
tenul....de cand eram in generala am folosit lotiune de curatat Lara. E facuta de Farmec, nu prea celebra, dar mie imi face extraordinar de bine. am ramas 'in pana ' cam o luna de zile cat am fost plecata si automat tenul arata mai rau....creme, nu prea folosesc pentru ca am tenul cam gras, asa ca ma rezum la demachiat si tonifiat, demachiant Gerovital si scrub de la L'Oreal - este super racoritor si eficient.
si un mic secret pentru ten, fetelor.... MASTILE CU ARGILA. argila curata, iar combinata cu diverse sucuri si uleiuri in funtie de tipul de ten hraneste, hidrateaza sau reduce sebumul. deci, sucuri de fructe acide (lamaie, grapefruit, struguri,castraveti, dar si apa) pentru ten gras sau cu tendinte de ingrasare, lapte, galbenus de ou, ulei de masline, miere, morcovi, telina, pepene, piersici pentru tenurile uscate si normale. la tenurile uscate se pot alterna din ambele categorii pentru ca si tenul gras are nevoie de hidratare si hranire......si nu in ultima instanta GINSENG....are efecte extraordinare asupra intregului organism, regenereaza tesuturile si previne imbatranirea....
Don't fear The Tiger, just become The Dragon
|
|
-
01-23-2006, 11:03 AM |
-
01-23-2006, 11:35 AM |
-
Priscila
-
-
-
Joined on 01-14-2005
-
-
Posts 793
-
Points 11,090
-
|
arissa wrote:
iti dai seama ca o sa am grija sa nu il poti schimba .Urmeaza Leo si J, pt J am Jolidon.Asa o sa ii dam posibilitatea lui P sa isi creeze un "coltisor" a lui unde sa viseze in voie.
BTW P: visuri,Prism,visuri.Dar continua sa visezi,e........ gratis.![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
|
|
-
01-23-2006, 11:39 AM |
-
Priscila
-
-
-
Joined on 01-14-2005
-
-
Posts 793
-
Points 11,090
-
|
fireKharma wrote:. si un mic secret pentru ten, fetelor.... MASTILE CU ARGILA. argila curata, iar combinata cu diverse sucuri si uleiuri in funtie de tipul de ten hraneste, hidrateaza sau reduce sebumul. deci, sucuri de fructe acide (lamaie, grapefruit, struguri,castraveti, dar si apa) pentru ten gras sau cu tendinte de ingrasare, lapte, galbenus de ou, ulei de masline, miere, morcovi, telina, pepene, piersici pentru tenurile uscate si normale. la tenurile uscate se pot alterna din ambele categorii pentru ca si tenul gras are nevoie de hidratare si hranire......si nu in ultima instanta GINSENG....are efecte extraordinare asupra intregului organism, regenereaza tesuturile si previne imbatranirea....
mastile cosmetice le folosesc in fiecare saptamana.Parca nu mai imi satisfac tenul sau e autosugestie de cand am primit felicitare for my b-day " Happy b-day grandma`!"![Tongue Tied [:S]](/emoticons/emotion-7.gif) ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif)
|
|
-
01-23-2006, 12:12 PM |
-
fireKharma
-
-

-
Joined on 01-04-2006
-
-
Posts 340
-
Points 290
-
|
Priscila wrote: fireKharma wrote:. si un mic secret pentru ten, fetelor.... MASTILE CU ARGILA. argila curata, iar combinata cu diverse sucuri si uleiuri in funtie de tipul de ten hraneste, hidrateaza sau reduce sebumul. deci, sucuri de fructe acide (lamaie, grapefruit, struguri,castraveti, dar si apa) pentru ten gras sau cu tendinte de ingrasare, lapte, galbenus de ou, ulei de masline, miere, morcovi, telina, pepene, piersici pentru tenurile uscate si normale. la tenurile uscate se pot alterna din ambele categorii pentru ca si tenul gras are nevoie de hidratare si hranire......si nu in ultima instanta GINSENG....are efecte extraordinare asupra intregului organism, regenereaza tesuturile si previne imbatranirea....
mastile cosmetice le folosesc in fiecare saptamana.Parca nu mai imi satisfac tenul sau e autosugestie de cand am primit felicitare for my b-day " Happy b-day grandma`!"![Tongue Tied [:S]](/emoticons/emotion-7.gif) ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif)
din cate stiu eu (nu ma dau experta) mastile trebuie alternate si nu trebuie folosite nici prea des....eu cel putin nu le folosesc in fiecare saptamana.....dar depinde de fiecare, poate ca doar nu mai sunt potrivite pentru tenul pe care il ai si trebuie sa incerci altceva. ce pot sa zic , incearca sa le mai schimbi, sau sa le folosesti mai rar...aspectul tenului are cauze si interne, daca nu sunt suficiente vitamine si antioxidanti (vitaminele A,C,E,Seleniu) si tenul are de suferit.
|
|
-
01-23-2006, 12:38 PM |
-
Priscila
-
-
-
Joined on 01-14-2005
-
-
Posts 793
-
Points 11,090
-
|
K, eu alternez, de obicei intr-o saptamana folosesc masca film, cealalta saptamana masca cu argila, apoi masca hidratanta.E adevarat ca sunt si cauze interne, deaceea in fiecare dimineata eu iau o vitamina C ( zilele trecute citeam in Formula As despre actiunile benefice ) si o lingura cu ulei de masline.Am tot auzit despre Ginseng, la ce este bun?
Despre facial, ma intereseaza daca intr-adevar trebuie sa ai unul in fiecare luna, e mult prea scump, in jur de $50-$100, depinde de "pachet".Chiar nici una dintre fetele de pe forum nu a fost la cosmetica?numai la "nail salon"?
|
|
-
01-23-2006, 12:40 PM |
-
Priscila
-
-
-
Joined on 01-14-2005
-
-
Posts 793
-
Points 11,090
-
|
Priscila wrote:
adica FK, scuze ti-am retinut gresit nickname-ul
|
|
-
01-23-2006, 12:49 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 3,147
-
Points 20,300
-
|
Eu am fost la cosmetica....dar in Romania....prima oara in viata mea.HiHi....Si pot sa va spun ca se merita !!
In prima faza, cand am iesit de-acolo si m-am uitat in oglinda..am avut un soc.Aratam groaznic.Dar peste 2 zile...s-a vazut si rezultatul.A fost mult peste asteptarile mele.
Tipa mi-a zis ca asa e prima oara...poate si a doua...pana ti-o curatza calumea.Mi-a zis ca e bine sa mergi o data pe luna...au niste tratamente care nu se gasesc la indemana noastra...si sunt foarte benefice.
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
01-23-2006, 01:03 PM |
-
fireKharma
-
-

-
Joined on 01-04-2006
-
-
Posts 340
-
Points 290
-
|
Priscila wrote:
Am tot auzit despre Ginseng, la ce este bun?
Despre facial, ma intereseaza daca intr-adevar trebuie sa ai unul in fiecare luna, e mult prea scump, in jur de $50-$100, depinde de "pachet".Chiar nici una dintre fetele de pe forum nu a fost la cosmetica?numai la "nail salon"?
Ginseng-ul (originar din Asia, se foloseste radacina plantei) are proprietati de intinerire a organismului, reduce actiunea radicalilor liberi, are efecte benefice de intarire a sistemului imunitar, este recomandat si in caz de efort psihic si fizic. Eu am inceput sa fac cure cu Ginseng de cativa ani, cam o doua trei luni pe an, mai mult in perioada rece. Am descoperit in vara si Ginsengul Siberian sau 'Siberian Root' . Dupa ce m-am operat in vara 2005 prietenul meu aproape ca m-a 'fortat' sa iau o tableta pe zi(eram operata de fiere si nu prea puteam manca, eram foarte slabita) Mi-a facut foarte bine si la ten, pentru ca am avut reactii urate la apa de acolo si dupa doua saptamani s-a vazut diferenta. Stiu ca Ginsensgul este folosit de asiatici din cele mai vechi timpuri, si poate asa se explica si longevitatea lor. deci categoric are si proprietati de regenerare a tesuturilor....eh, si intre noi fie vorba, are efecte mai eficiente decat vinul rosu pentru femei (cand il beau barbatii....hi hi)
|
|
-
01-23-2006, 01:06 PM |
-
Girbova
-
-
-
Joined on 12-07-2005
-
-
Posts 2,193
-
Points 2,075
-
|
Asa din cind in cind mai meritam si noi sa ne rasfatam, desi dupa, iti vine sa te zgirii pe ochi, ca dai $200 pe un facial+masaj+manichiura+pedichiura. Si daca te gindesti poti iesi mult mai ieftin si cu ce ai la-ndemina. Dupa demachiere curatati-va tenul cu faina de malai, apoi aplicati o masca hidratanta (castravete), astringenta(capsuni), ori emolienta(miere de albine, frisca, ori galbenus de ou, drojdie), ori argila, ce vi se potriveste si nu uitati sa beti apa din belsug. Si cel mai important: sa fiti bucuroase.Nimic nu lumineaza tenul mai mult decit bucuria.
|
|
-
01-23-2006, 01:07 PM |
-
Priscila
-
-
-
Joined on 01-14-2005
-
-
Posts 793
-
Points 11,090
-
|
bonepaula wrote:
Eu am fost la cosmetica....dar in Romania....prima oara in viata mea.HiHi....Si pot sa va spun ca se merita !!
In prima faza, cand am iesit de-acolo si m-am uitat in oglinda..am avut un soc.Aratam groaznic.Dar peste 2 zile...s-a vazut si rezultatul.A fost mult peste asteptarile mele.
Tipa mi-a zis ca asa e prima oara...poate si a doua...pana ti-o curatza calumea.Mi-a zis ca e bine sa mergi o data pe luna...au niste tratamente care nu se gasesc la indemana noastra...si sunt foarte benefice.
e normal sa arati "oribil" cand esti de acolo.Am citit ca ai fata rosie,rosieeeeeeeeeee, ca o.... rosie .Dar,bone, de cand nu ai mai fost? daca fac, sa zic, 2 pe an ce se intampla?daca ma uit la poza ta, nu s-a intamplat nimic .Mie mi-e frica sa nu devin adicta, sa imi cheltui toti banii pe facial.Simti acelasi lucru ca atunci cand iti faci o masca cosmetica "domestica", cu infuzie de musetel iar apoi masca cosmetica?
|
|
-
01-23-2006, 01:10 PM |
-
Girbova
-
-
-
Joined on 12-07-2005
-
-
Posts 2,193
-
Points 2,075
-
|
Ai perfecta dreptate in legatura cu ginsengul. Dar nu uitati si laptisorul de matca pt ten, si polenul ca aport nutritiv.
|
|
Page 1 of 3 (111 items)
1
|
|
|