|
|
Atentie la firma AMERITREX din CJ!!!
Last post 02-10-2007, 06:37 PM by mari. 38 replies.
-
12-05-2005, 05:50 PM |
-
bigman
-
-
-
Joined on 12-06-2005
-
-
Posts 33
-
Points 355
-
|
Atentie la firma AMERITREX din CJ!!!
As vrea sa postez si eu o intamplare urata avuta cu una dintre cele mai SUPER FIRME din romania cu cea mai mare reclama pe net etc!!
Am sunat la ei prin sept 2005 si mi-au zis ca au locuri de munca pe viza h2b vreo 400 valabile din octombrie ,ne-a trimis niste oferte pe mail ,am facut dosarul ,m-am imprumutat de bani ca plecarea era prin 10 octom,ne-a pus sa dam avans la avion, si suntem in decembrie si nu am plecat!!!
Am vb cu ei si au zis ca au locuri prin martie aprilie 2006 (s-ar putea sa aiba a zis),nu am avut ce face si a trebuit sa imi retrag banii de la ei dar bineinteles mi-au oprit 200 RON adica 2000000lei ca am renuntat la contract au zis ei! Va dati seama ce jegosi de oameni si chestia asta au facut-o la peste 100 de persoane inmultit cu 200Ron da peste doua sute de milioane care le-a ramas in buzunar pe degeaba ,niste nesimtiti si gunoaie !! In viata mea nu mai apelez la ei si nu sfatuiesc pe nimeni ,stiu ca au plecat multi prin ei dar iti promit intr-o luna si te duc intr-un an asa ca asta nu e treaba mai ales ca iti zic la telefon ca saptamana asta mergi la viza ca ailalta si tot asa ,intelegeti e nasol e !! Sper ca am fost de folos pt cineva!
|
|
-
12-05-2005, 06:02 PM |
-
rubiagirl
-
-

-
Joined on 09-15-2005
-
Bucuresti
-
Posts 69
-
Points 635
-
|
Re: Atentie la firma AMERITREX din CJ!!!
Bigman imi pare f rau de cele intamplate...mai ales ca "romanii" au ajuns sa speculeze dorinta celorlalti romani de a lucra in alta tara pt un venit mai bun si pur si simplu isi bat joc de rabdarea si increderea lor...plus de asta pe langa comisionul pe care il iau la retragerea fiecarui dosar, faptul ca va duce cu vorba si va trimite dupa aproape un an e hotie curata pt ca se fol de banii vostrii de pe urma carora fac alti bani...pana cand?...intrebarea este...si problema cea mai grava este disperarea oamenilor este atat de mare de inchid ochii la tot felul de "mizerii" si nimeni nu face ceva (vorbesc in general). Nu am trecut prin asa ceva, dar ma bucur Bigman ca ai postat mesajul asta pe forum astfel incat sa se stie cum se fac afaceri pe banii nostrii...noi cu bani- noi fara bani.
In speranta unor conditii mai bune de viata si pentru romani...Rubiagirl
|
|
-
12-06-2005, 03:38 AM |
-
Eastbam
-
-

-
Joined on 05-18-2005
-
Timisoara
-
Posts 165
-
Points 1,850
-
|
bigman wrote:
As vrea sa postez si eu o intamplare urata avuta cu una dintre cele mai SUPER FIRME din romania cu cea mai mare reclama pe net etc!!
Am sunat la ei prin sept 2005 si mi-au zis ca au locuri de munca pe viza h2b vreo 400 valabile din octombrie ,ne-a trimis niste oferte pe mail ,am facut dosarul ,m-am imprumutat de bani ca plecarea era prin 10 octom,ne-a pus sa dam avans la avion, si suntem in decembrie si nu am plecat!!!
Am vb cu ei si au zis ca au locuri prin martie aprilie 2006 (s-ar putea sa aiba a zis),nu am avut ce face si a trebuit sa imi retrag banii de la ei dar bineinteles mi-au oprit 200 RON adica 2000000lei ca am renuntat la contract au zis ei! Va dati seama ce jegosi de oameni si chestia asta au facut-o la peste 100 de persoane inmultit cu 200Ron da peste doua sute de milioane care le-a ramas in buzunar pe degeaba ,niste nesimtiti si gunoaie !! In viata mea nu mai apelez la ei si nu sfatuiesc pe nimeni ,stiu ca au plecat multi prin ei dar iti promit intr-o luna si te duc intr-un an asa ca asta nu e treaba mai ales ca iti zic la telefon ca saptamana asta mergi la viza ca ailalta si tot asa ,intelegeti e nasol e !! Sper ca am fost de folos pt cineva!
Salutare!
Bine ai facut ca ai postat! Trebuie sa stie cat mai multi la ce sa se astepte de la ei. Acum 2 luni am fost la "Nopatea devoratorilor de publicitate" si unii dintre sponsori era si firma asta. Ce sa zic, reclama peste reclama! Afara-i vopsit gardul si inauntru leopardul!
O zi buna![Yes [Y]](/emoticons/emotion-21.gif)
Forward ever, backward never
|
|
-
12-06-2005, 11:24 AM |
-
osiria
-
-
-
Joined on 11-24-2003
-
Michigan
-
Posts 2,162
-
Points 33,065
-
|
Dar tu ai vorbit cu cineva de la OPC?
Nu sunt avocat si nu am dreptul de a da sfaturi legale in cazuri de emigrare sau orice alte probleme legale. Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
|
|
-
12-06-2005, 12:36 PM |
-
Gheorghe007
-
-
-
Joined on 09-22-2005
-
-
Posts 393
-
Points 1,895
-
|
osiria wrote:Dar tu ai vorbit cu cineva de la OPC?
Sunt convins ca va fi ca si cum ar face pipi impotriva vantului.
Nu, nu ca OPC nu l-ar ajuta, dar cred ca contractul ii acopera pe
escroci si nu pe pagubas! In general romanul, impins de mirajul
lucrului in strainatate semneaza orice numai sa plece mai repede. Cred
ca nici nu a citit ce a semnat, poate nici nu are o copie a
contractului respectiv... sau sper sa ma insel si OPC sa-i dea pe aia
cu capul de pereti
When I was young I believed that money and power will make me happy. I was right (Bill Gates) Do not argue with me; I'm always right! (Gheorghe007)
|
|
-
12-06-2005, 01:36 PM |
-
cristinaAR
-
-
-
Joined on 11-17-2005
-
-
Posts 27
-
Points 160
-
|
Bigman,sincer imi pare rau .Eu am fost plecata prin intermediul lor chiar anul acesta,tocmai m-am intors si pot sa spun ca sunt o firma serioasa.Nu stiu ce s-a intamplat,poate americanii s-au hotarat ca nu mai vor 400 de persoane....nu stiu ..un lucru e cert trebuie sa ai rabdare cand vrei sa pleci in state si mai ales cu o viza H2B.E un proces lung si anevoios care dureaza cateva luni ....si poate char un an.Mie mi-au promis ca voi pleca si s-au tinut de cuvant.Eram constienta ca pot pierde niste bani dar mi-am asumat riscul. Ei m-ai ajutat sa imi indeplinesc visul si ptr.asta le multumesc.
|
|
-
12-06-2005, 02:19 PM |
-
Diandra
-
-
-
Joined on 05-30-2005
-
-
Posts 605
-
Points 3,990
-
|
Bigman,
Dar tu ai citit ce ai semnat?Sau, luat de val......ai sperat ca vei pleca in cateva zile?Ceva nu inteleg:de unde stii tu ca au mai renuntat inca o suta de persoane la contract?Sau tu doar presupui ca asa s-a intamplat!Mie mi se pare ca esti frustrat....si acum improsti cu noroi!!!!Eu cunosc multe persoane plecate cu aceasta firma, dar care nu s-au plans !Se pare ca tu esti exceptia!
Dar felul in care pui problema ..si in care vorbesti ...lasa mult de dorit!!Controleaza-ti vocabularul si atitudinea!Multumesc!
Diandra
|
|
-
12-06-2005, 03:46 PM |
-
roxy
-
-

-
Joined on 04-26-2005
-
Bucuresti
-
Posts 763
-
Points 10,020
-
|
bigman,sunt sigura ca nu ai citit contractul.
si la o excursie daca te retragi iti opreste 10%.
daca iti doreai cu adevarat sa pleci asteptai si un an .
|
|
-
12-06-2005, 06:26 PM |
-
rubiagirl
-
-

-
Joined on 09-15-2005
-
Bucuresti
-
Posts 69
-
Points 635
-
|
Problema se pune in felul urmator...de ce noi, pe banii nostrii, sa fim tratati in bataie de joc. Pentru ca, presupun, ei iti cer inainte comisionul sau o parte din bani si asa cum au pretentii financiare asa trebuie sa avem si noi pretentii in privinta serviciilor...pt ca scuze dar in mod normal livrarea banilor se face atunci cand exista ceva sigur...nu tu stai pe o lista de asteptare, ei iti ruleaza banii (castig) si doamne fereste (cum multi procedeaza- in disperare de cauza) mai iei si cu dobanda...deci nu credeti ca ar tb "intr-o zi cu soare" (adica niciodata) sa nu mai inchidem ochii la inselatorii si sa ne bucuram ca muncim (cu f mari sacrificii)...poate din cauza asta majoritatea se gandesc sa plece..nu numai sa castige mai bine si din dorinta de a fi tratati mai bine, cu respect.
Scuze daca parerea mea va deranja, dar am simtit nevoia sa va scriu ce gandesc.
Pentru un viitor mai bun pentru noi toti.
|
|
-
12-07-2005, 12:36 AM |
-
cristinaAR
-
-
-
Joined on 11-17-2005
-
-
Posts 27
-
Points 160
-
|
Livrarea banilor se face cand exista ceva sigur ,cand se semneaza un contract si mi se pare normal sa fie asa.
|
|
-
12-07-2005, 03:03 AM |
-
bigman
-
-
-
Joined on 12-06-2005
-
-
Posts 33
-
Points 355
-
|
Haide sa va lamuresc! In primul rand ,sigur ca am citit contractul,in al doilea rand stiu ca au renuntat ff multi iar in al treilea rand nu am zis ca nu se pleaca prin ei!
Acum detaliat! I-am contactat in sept si mi-au zis eiiii ca se sa ma grabesc ff repede ca in 10-15 oct trtebuie sa fiu pe avion(deci ei mi-ai zis asta ,nu ca nu puteam astepta eu ,daca imi ziceau ca plec in martie 2006 era ok),M-am grabit si am imprumutat bani ca nu aveam atunci toti banii, qam facut dosarul si am asteptat sa plec dupa cum ei mi-au zis. De atunci au inceput amnarile cu saptamana cu saptamana si eu eram intr-o vesnica asteptare intelegeti. Daca mi se spunea ca peste 3 luni asta era dar amanatul asta te omoara! Ei sunt acoperiti in contract cu o clauza ,ca daca renunt la mediere o sa pierd vreo 200ron si asta nu m-a deranjat pentru ca nu e o suma mare in al doilea rand nu se precideaza in contract data la care pleci asa ca daca mergi la opc pot sa zica ca mi-au zis ca plec in martie 2000. Suma de 200ron pe mine nu ma INTERESEAZA PREA MULT DAR PE EI II INTERESEAZA PENTRU CA ASA CUM AM ZIS INMULTIT CU 100 SAU MAI MULT DE PERSOANE ESTE FABULOASA.
Stiu ca au renuntat multi pentru ca mi s-a spus chiar de cineva din biroul lor( nu pot spune cine) ca au venit multi si au renuntat la mediere si al doile indiciu este la agentia de turism unde am dat avans si care au o enorma lista cu persoane care si-au retras banii am vazut-o personal. Era normal sa isi retraga bani pentru ca in prima faza au zis sa aplicam la doua contracte in ordinea preferinteleor ,primul au zis ca au probleme cu angajatorul si sa astept la al doilea ,am asteptat si cand au venit contractele au zis ca nu mai sunt locuri ,acolo au intrat cei care au avut prima optiune respectiva firma angajatoare(asta s-a intamplat dupa ce mi-a zis sigur ca eu sunt printre cei care vor pleca).
MAi stiu ca sunt ff multi care au plecat cu ei dar in ultima vreme aceasta firma am impresia ca are ceva probleme ,pentru ca am vb cu alta firma din cj si le-am zis ca mai sunt inscris la o firma din cj dar ma tot amana iar ei mi-au zis aaa esti inscris la Ameritrex asa-i !!:)) adica asta e renumele ei, o firma care te amana dar pana la urma te duce ,te amana ei vreun an dar te duc odata si odata ,mie nu imi convine acasta situatie asa ca nu o sa mai apelez vreodata la servi ei!
|
|
-
12-07-2005, 04:41 AM |
-
Eastbam
-
-

-
Joined on 05-18-2005
-
Timisoara
-
Posts 165
-
Points 1,850
-
|
bigman wrote:
...pentru ca am vb cu alta firma din cj si le-am zis ca mai sunt inscris la o firma din cj dar ma tot amana iar ei mi-au zis aaa esti inscris la Ameritrex asa-i !!:)) adica asta e renumele ei, o firma care te amana dar pana la urma te duce ,te amana ei vreun an dar te duc odata si odata ,mie nu imi convine acasta situatie asa ca nu o sa mai apelez vreodata la servi ei!...
Salutare Bigman
Poate sunt doar 2 firme cu profilul asta in CJ , si atunci nu le-a fost greu sa deduca . Ca tot veni vorba, care e numele celeilalte firme (ca sa mai elimini cat de cat suspiciunile de reclama mascata sau antireclama)?
O zi buna
|
|
-
12-07-2005, 08:01 AM |
-
bigman
-
-
-
Joined on 12-06-2005
-
-
Posts 33
-
Points 355
-
|
In cj sunt cel putin 20 de firme cu profilul asta , sunt nervos pt ca puteam aplica la alta firma care auzisem ca este serioasa numai ca ameritrexul m-a amagit cu termenul scurt de plecare,asta eee
|
|
-
12-07-2005, 08:32 AM |
-
Eastbam
-
-

-
Joined on 05-18-2005
-
Timisoara
-
Posts 165
-
Points 1,850
-
|
bigman wrote:In cj sunt cel putin 20 de firme cu profilul asta , sunt nervos pt ca puteam aplica la alta firma care auzisem ca este serioasa numai ca ameritrexul m-a amagit cu termenul scurt de plecare,asta eee
Atunci se pare ca ai avut ghinion. Dupa ce o sa ajungi in USA o sa uiti toate problemele astea. Iti doresc succes in continuare!
O zi buna !
|
|
-
12-08-2005, 05:55 AM |
-
Sushi
-
-
-
Joined on 03-28-2005
-
-
Posts 3
-
Points 45
-
|
Ziua buna.
Bigman, si eu ma numar printre cei 400 de aspiranti de american dream prin ameritrex, exact la fel au mers lucrurile si in cazul meu.
varianta lor este ca de fapt data de plecare de 1 Oct ,nu e de fapt 1 Oct ci e doar un "estimated departure date" si poate fi cum spui tu martie 2006, uite ca aflu noutati aici pe forum decat ce imi spun ei la telefon: "suna sapt viitoare ca in mod sigur atunci primim petitiile de munca."
deci domnul Emil Crisan, coordonator de program H2B poate fi incadrat de apelativele pe care le-ai folosit nesimtit gunoi si sigur ca am sa-i comunic simtamintele mele in scurt timp ce ajung la cluj.
contractul mentioneaza clauza in cazul retragerii - 200 ron pierduti. ce m-a deranjat e ca la una din vestitele "sesiuni de orientare inainte de plecarea in SUA" nimeni nu lua atitudine,prea putine intrebari - ma rog 2-3 exceptii insa prea putine la cate suflete erau acolo.
unul din aspectele pe care nimeni nu l-a contestat, deci pt cei care nu stiu despre ce e vorba, ameritrex te obliga prin contract sa cumperi biletul de avion de la o agentie de turism "partenera" .buuun.
dupa un speech,indelung exersat in prealabil, tanarul domn Dumitru Rares explica oamenilor prezenti in sala,ce deal bun a obtinut el de la diferite companii aeriene, singurul catch fiind ca trebuie lasati deposit 200 euro de persoana (pt a arata companiilor aeriene cu care s-a tocmit ca e o firma de turism serioasa si potentialii clienti chiar sunt - dovada fiind banii respectivi),restul de 300 de euro trebuind a fi platiti in decurs de o saptamana.
la acea sesiune de orientare s-a strans cel putin 6000 euro,estimez 30 de persoane minim prezente bani care s-au dus la SC EXPERT TURISM SRL reprezentata de domnul Rares Dumitru.
v-am spus ca daca citesti chitanta eliberata pt depositul asta reprezentand avansul biletului de avion,vezi capitalul social al firmei este 300 RON, adica 3 milioane lei vechi? : ) asta mie nu prea imi suna bine
motivele mele pt care am semnat toate hartiile alea in ciuda bullshitului saritor in ochi sunt personale, se stie ca viza H2b de regula se ia mai usor decat o viza turistica.
pacat, se joaca cu vietile unor oameni, impinsi de nevoi spre a merge undeva unde ei cred ca e mai bine, li se promite una si se intampla alta, goana dupa cifre a domnului Simion V Boldea admin ameritrex , cine a fost acolo stie despre ce vorbesc, personal am ramas dezgustat.
so, bigman nu esti singurul, ma bucur ca ai scris asa aflu si eu noutati despre dosarul meu, la telefon ma tot poarta cu presul din 1 octombrie, alte 2 milioane de lei castigate de ameritrex facand ce :) punand pe drumuri sute de oameni pana la cluj si pt dosarul ala.
pt potentialii clienti ameritrex, acest post nu se doreste a fi o publicitate negativa, ci doar experienta proprie cu ameritrex cluj, deschideti mai mari ochii (always read the small prints:) s, experienta probabil comuna altor 400 de persoane care au optat pt H2B 2005.
Godspeed!
|
|
-
12-08-2005, 07:15 AM |
-
bigman
-
-
-
Joined on 12-06-2005
-
-
Posts 33
-
Points 355
-
|
Buna Sushi! Inseamna ca am fost la aceasi orientation , eu am gasit in cj o firma ff serioasa ,luni am avut interviul cu reprezentantul angajatorului din usa,am fost vreo 100 de persoane care am aplicat la aceasta firma ,in total sunt 400 de locuri la 5 firme angajatoare. Comisionul agentiei de recrutare este de 1100$(asigurarea inclusa)+avionul deci la jumatate de pret fata de Ameritrex.In februarie mergem la ambasada si pe 1 martie tre sa fiu acolo.Este o firma de moving din boston.Daca te intereseaza iti dau detalii!
|
|
-
12-10-2005, 12:12 PM |
-
MariusH
-
-

-
Joined on 02-18-2004
-
-
Posts 441
-
Points 8,280
-
|
Subscriu si eu la seriozitatea firmei ... care e din Mures de fapt si are filiale in Cluj si Bucuresti si e singura care in 2004 a avut un procentaj de peste 90% in rezolvarea cazurilor de H2B ... adica 50 de vize din 53 de interviuri ... sper sa nu ma insel in cifre ... dar pe'acolo !
Sigur s'a intamplat ceva acolo ... o neintelegere ... si oricum Diandra are dreptate ... daca in contract scrie despre suma respectiva ... asta e ... trebuie sa suportam cu totii consecintele a ceea ce semnam
Imi pare rau totusi pentru patania ta ... sincer !
P.S. Ameritrex lucreaza cu partenerul american Intrax iar Adira (Cluj) cu cei de la InterExchange (pentru cei care cauta diferenta, poate "buba" e in furnizorul american de joburi !)
Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
|
|
-
12-13-2005, 04:44 AM |
-
Sith
-
-
-
Joined on 12-13-2005
-
-
Posts 470
-
Points 85
-
|
mariush wrote:Subscriu si eu la seriozitatea firmei ....singura care in 2004 a avut un procentaj de peste 90% in rezolvarea cazurilor de H2B
Si totusi chiar si asa se impune atentie maxima la tratarea firmelor de asemenea profil.
"Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me." The Sith Code
|
|
-
01-05-2006, 06:58 AM |
-
darkside
-
-
-
Joined on 01-05-2006
-
Bucuresti
-
Posts 11
-
Points 170
-
|
Bigman are dreptate, si eu am avut aceleasi probleme cu Ameritrex, desi am spus foarte clar ca vreau sa plec cat mai repede (pana la sfarsitul anului 2005) si mi s-a garantat verbal acest lucru.
Cu OPC nu este nici o sansa. Din pacate asta este situatia in Romania, ti se pune un contract in fata, il accepti sau nu , asta este problema ta, nu poti cere sa ti se faca un contract numai pentru tine sau sa introduci anumite clauze.
@Diandra - e suficient sa iti expui argumentele, faptul ca tu spui, citez : "Dar felul in care pui problema ..si in care vorbesti ...lasa mult de dorit!!Controleaza-ti vocabularul si atitudinea!Multumesc" nu inseamna decat faptul ca esti partinitoare (angajata, apropiata de firma). Bigman este nervos si ii dau dreptate, iar ce a descris el aici probabil ii intereseaza pe multi, asa ca atitudinea - "pumnul in gura" nu isi are locul aici.
@ mariush - intr-adevar, dar tu stii care e procentul de obtinere a H2B, indiferent de firma ? - e ca si cum ai spune ca o firma este favorizata la ambasada, si alta nu. Afirmatie destul de deplasata, dupa parerea mea.
Si ca sa inteleaga cat mai multi, si eu sunt de acord ca daca semnezi un contract il respecti pana la capat. Problema se pune in momentul in care se contrazice cu ceea ce iti spune verbal un reprezentant al firmei respective. Toti spuneau ca plecarea este asigurata in perioada 10 oct. - 15 oct. Cand si-au dat seama ca nu mai reusesc sa obtina petitiile respective, au inceput sa amane oamenii, poate ajung sa ii amane pana in 1 aprilie, cand sunt urmatoarele contracte.Lucru acesta mi se pare un exemplu de neseriozitate. De exemplu eu preferam sa mi se spuna fair in fata ca urmatoarele contracte sunt abia in aprilie, si sa nu fiu amanat de pe o zi pe alta, si in periaoada 1 noembrie - 1 ianuarie as fi gasit o alta firma. Bine ca m-am trezit la timp, si am prins o ultima oferta la alta firma (mai ales ca s-au terminat si vizele H2B pentru perioada 1octombrie - 1 aprilie).
|
|
-
01-05-2006, 08:32 AM |
-
magdel
-
-
-
Joined on 12-07-2005
-
-
Posts 27
-
Points 235
-
|
Va rog sa-mi spuneti si mie, despre care firma este vorba din Tg.Mures?
|
|
-
01-05-2006, 08:34 AM |
-
magdel
-
-
-
Joined on 12-07-2005
-
-
Posts 27
-
Points 235
-
|
magdel wrote:Va rog sa-mi spuneti si mie, despre care firma este vorba din Tg.Mures, Ameritrex-ul nu e din Mures, are filiala aici
|
|
-
01-06-2006, 06:37 AM |
-
Jaymz
-
-
-
Joined on 12-11-2005
-
-
Posts 12
-
Points 110
-
|
|
-
01-06-2006, 06:49 PM |
-
bigman
-
-
-
Joined on 12-06-2005
-
-
Posts 33
-
Points 355
-
|
Da ! E din Mures si are filiala in Cj,Bv,B si in multe orase are reprezentanti!
detalii: www.ameritrex.ro
|
|
-
01-06-2006, 07:01 PM |
-
bigman
-
-
-
Joined on 12-06-2005
-
-
Posts 33
-
Points 355
-
|
Am uitat ceva sa va spun!
Bai fratilor hai sa ne facem si noi firme deastea de tzepi! Mi-au trimis banii(baieti cuminti) dar mi-au oprit 2 000 000 lei si s-au folosit de ei vreo 3 luni asa fara dobanda(cadou din partea mea ). Pai daca opresti 2 000 000 de la fiecare si va asigur ca au fost vreo 100 sau mai multi care au renuntat socotiti voi ca eu sunt cam prost si nu stiu socoti atatia bani luati degeaba si folositi vreo 3 luni!
Ce ziceti ? O sa ziceti ca sunt rau! Eu doar am vrut sa va atentionez sa nu patiti ca mine! Toti prietenii ma intrebau , nu mai pleci ?cand pleci? eu le ziceam saptamana asta ,saptamana asta cum imi ziceau aia de la cj ,eu ii vedeam cum rad pe sub mustati dar deh asta e! Inscrieti-va la ei ca o sa plecati (nu am zis ca nu) dar nu asa repede cum zic ei minim 1 an!
|
|
-
|
|