Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Dar pe la firmele astea a fost cineva?

Last post 06-20-2006, 09:17 AM by melcu. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  12-07-2005, 01:51 AM 27685

Dar pe la firmele astea a fost cineva?

Global Work si Promo International...a fost cineva plecat cu vreuna din aceste firme? Ce experiente ati avut cu ele?
  •  06-20-2006, 04:10 AM 46550 in reply to 27685

Re: Dar pe la firmele astea a fost cineva?

Salutare ,

Referitor la Global Work din cate iti pot spune eu personal , au fost  persoane care au reusit sa primeasca viza dar sunt destui care nu au primit viza deoarece eram super calificati pentru acel job. Daca nu ma insel te referi la contractele de Mc Donalds!!!! Din cate stiu eu cele doua firma au colaborat deoarece GW avea oamenii si nu avea contracte iar PI avea contractele si nu avea oameni .Parerea mea este cele 2 firme nu prea si-au dat interesul au mers la plesneala , te-au trimis acolo la ambasada si daca iei viza, primesc si ei banii iar daca nu  ..............inca si in ziua de azi umblam sa recuperam banii. Cei de la P.I. zic ca vina nu le apartine ca nu s-a primit  visa ei au facut tot posibilul as azic eu.Parerea mea este sa incerci sa pleci cu o firma cunoscuta de ex.Ameritrex. Nu le fac reclama dar cel putin ei daca nu primesti viza in scurt timp ai banii inapoi.

Ideea e ca trebuie sa ai si noroc in fata consulului ala IDIOT Sir John pe care si mai este o baba............ in fine nu despre ambasada era vorba ..........despre asta se poate vorbi foarte mult.

Mult succes

PS Din cate am auzit cei de la GW au acum ceva program pentru DOHA ,Qatar.

•  06-20-2006, 09:17 AM 46571 in reply to 27685

Re: Dar pe la firmele astea a fost cineva?

Hai ca am facut o mica greseala ,

GW si Colaborare au facut parteneriat.Eu am avut experienta neplacuta  cu cele doua firme GW si Colaborare .

Promo Intrenational am auzit de ei stiu ca au plecat cativa .Nu sunt in masura sa zic nimic de Promo International

Contracte pentru MCDonald insa aveau toate 3 firme .

View as RSS news feed in XML