|
|
de ce se insoara americani cu romance?
Last post 04-25-2007, 01:46 AM by AdrianaLo. 98 replies.
-
10-04-2006, 12:22 PM |
-
cipy
-
-
-
Joined on 07-01-2006
-
-
Posts 253
-
Points 0
-
|
Re: de ce se insoara americani cu romance? Dar invers?
milvioara:Inteleg ca nu ai reusit sa convingi o americanca, cum ca esti la nivelul ei, dar nici macar o romancuta, ...una de-aia supusa si muncitoare, cum spui tu, nu ai convins? Care-i problema: banii ori aspectu? Glumesc, da' tu chiat te iei de toate romancele.
Pai io discutam aici on-topic ca un tip serios ce sunt. Despre americance am o parere destul de buna...arata destul de bine unele...dupa parerea mea...si mai si stiu ce vor de la viatza. Am o parere mai proasta despre romancele materialiste insa... pe de alta parte iubesc si sunt iubit de femei de nivelul meu....
|
|
-
10-04-2006, 12:30 PM |
-
cipy
-
-
-
Joined on 07-01-2006
-
-
Posts 253
-
Points 0
-
|
Dell:Bine-bine, asta e unul din motive. Dar in situatia inversa - americance cu romani?
pai asta e mai rar.... Americancele prefera unul de acelasi rang social cu ele si prefera tot americani first... numai cele ce nu gasesc ceeace vor apeleaza si la alte natzii. pe de alta parte barbatii romani incearca sa gaseasca tot romance first.. Insa e greu sa vezi o americanca classy la bratul unui emigrant. Acuma daca individul e gros la creditcard si la toate celea... poate impresiona o barbie...ca deh stii cum sunt femeile...
|
|
-
10-04-2006, 12:31 PM |
-
roxy
-
-

-
Joined on 04-26-2005
-
Bucuresti
-
Posts 763
-
Points 10,020
-
|
cipy: ... pe de alta parte iubesc si sunt iubit de femei de nivelul meu....
iubit de americance sau romance? iubesti romance sau americance?
|
|
-
10-04-2006, 12:39 PM |
-
cipy
-
-
-
Joined on 07-01-2006
-
-
Posts 253
-
Points 0
-
|
roxy: cipy: ... pe de alta parte iubesc si sunt iubit de femei de nivelul meu....
iubesc si sunt iubit de femei pe gustul meu.... Multumita?
|
|
-
10-04-2006, 12:41 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
cipy: ... dar romancele sunt bune ca sunt supuse...muncesc...si nu stiu sa isi ceara drepturile.
Femeile alea romance despre care vorbesti tu mai sus au ramas si vor ramane in Romania .... casatorite cu bastinasi . Wake up and smell the fresh flowers 
|
|
-
10-04-2006, 12:57 PM |
-
cipy
-
-
-
Joined on 07-01-2006
-
-
Posts 253
-
Points 0
-
|
ami:Femeile alea romance despre care vorbesti tu mai sus au ramas si vor ramane in Romania .... casatorite cu bastinasi .
ca astea de peste balta daca reusira sa vrajeasca cu ale lor "arme" sau tinte mai bine spus vreun John sau Jerry ori whatever zici tu ca sunt mai destepte?
|
|
-
10-04-2006, 01:01 PM |
-
milvioara
-
-
-
Joined on 04-04-2006
-
-
Posts 227
-
Points 0
-
|
Pai io discutam aici on-topic ca un tip serios ce sunt. Despre americance am o parere destul de buna...arata destul de bine unele...dupa parerea mea...si mai si stiu ce vor de la viatza. Am o parere mai proasta despre romancele materialiste insa... pe de alta parte iubesc si sunt iubit de femei de nivelul meu.... Of course, on-topic, cum altfel. De serios, desigur ne-ai convins deja. Pai daca esti atiti de fericit ce-i cu acreala ta? Ori esti si tu ca vulpea cu strugurii? Lasa, fii linistit, nu s-au terminat oltencele, e una si pt tine.
|
|
-
10-04-2006, 01:02 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
cipy: ami:Femeile alea romance despre care vorbesti tu mai sus au ramas si vor ramane in Romania .... casatorite cu bastinasi .
ca astea de peste balta daca reusira sa vrajeasca cu ale lor "arme" sau tinte mai bine spus vreun John sau Jerry ori whatever zici tu ca sunt mai destepte?
LOL ... n-am zis nicaieri ca-s mai destepte ! Ma abtin sa fac catalogari de genul asta . Ce am vrut eu sa-ti spun e ca cele de peste balta nu sunt tocmai cum le crezi tu ca sunt. De-asta-ti zic sa te trezesti! Ca ti s-a stricat placa, tie si altora de felul tau . Poate daca incerci alta mai noua ai sa vezi ca lucrurile stau altfel. Whatever ... nu stiu ce m-a apucat sa-mi pierd si eu timpul cu prostii din astea 
|
|
-
10-04-2006, 01:05 PM |
-
milvioara
-
-
-
Joined on 04-04-2006
-
-
Posts 227
-
Points 0
-
|
cipy: ami:Femeile alea romance despre care vorbesti tu mai sus au ramas si vor ramane in Romania .... casatorite cu bastinasi .
Cipy, eu spun ca da-s mai destepte. Ca-s aici, nu? Tu de ce esti aici, ca esti mai putin destept? Nu cred.
|
|
-
10-04-2006, 01:23 PM |
-
cipy
-
-
-
Joined on 07-01-2006
-
-
Posts 253
-
Points 0
-
|
ami:LOL ... n-am zis nicaieri ca-s mai destepte ! Ma abtin sa fac catalogari de genul asta . Ce am vrut eu sa-ti spun e ca cele de peste balta nu sunt tocmai cum le crezi tu ca sunt.
Fusei duminica la un Romanian Festival unde au fost vreo 2-300 romani. Cred ca a fost si milvioara.... asa e vecino? Am vazut o gramada de tinere romance...langa niste babalici americani...ce se uitau superior pe sub ochelari...si tot ifi aranjau kelia... imi parea asa un rau de ele.... tresarau cand trecea pe langa ele cate un romansh mai apropiat ca varsta lor. Se vedea de la o posta ...ceeace era f clar... Sincer, m-as bucura ca toate romancele sa fie fericite...langa ai lor soti americani.
|
|
-
10-04-2006, 01:30 PM |
-
cipy
-
-
-
Joined on 07-01-2006
-
-
Posts 253
-
Points 0
-
|
milvioara: Of course, on-topic, cum altfel. De serios, desigur ne-ai convins deja. Pai daca esti atiti de fericit ce-i cu acreala ta? Ori esti si tu ca vulpea cu strugurii? Lasa, fii linistit, nu s-au terminat oltencele, e una si pt tine.
trebuie sa repet ca nu am nevoie de o alta femeie in viata mea.... am destule...si nu mai vreau oltence. le las americanilor... ca io m-am saturat de ele... saracii de ei.. de pe acum le plang de mila. Mie imi plac moldovencele.... Problema aici e alta.... de ce se insoara americanii cu rumance.... reveniti on topic please. aici ne-ar ajuta rumancele care au comis-o... eu ati vazut ce parere am. Dar ma indoiesc ca vreouna ar avea curajul sa spuna adevarul. Toate au ajuns sa creada ca din dragoste....
|
|
-
10-04-2006, 01:32 PM |
-
cipy
-
-
-
Joined on 07-01-2006
-
-
Posts 253
-
Points 0
-
|
milvioara:Cipy, eu spun ca da-s mai destepte. Ca-s aici, nu? Tu de ce esti aici, ca esti mai putin destept? Nu cred.
Eu nu ma consider destept ca am ajuns aici. Nici macar norocos. E o problema de destin. Eu personal am venit sa vad cum este pe la pomul laudat... Eu as trai fericit si la Cucuietzii din deal... am un altfel de aluat.
|
|
-
10-04-2006, 03:06 PM |
-
milvioara
-
-
-
Joined on 04-04-2006
-
-
Posts 227
-
Points 0
-
|
cipy: Fusei duminica la un Romanian Festival unde au fost vreo 2-300 romani. Cred ca a fost si milvioara.... asa e vecino? Am vazut o gramada de tinere romance...langa niste babalici americani...ce se uitau superior pe sub ochelari...si tot ifi aranjau kelia... imi parea asa un rau de ele.... tresarau cand trecea pe langa ele cate un romansh mai apropiat ca varsta lor. Se vedea de la o posta ...ceeace era f clar... Sincer, m-as bucura ca toate romancele sa fie fericite...langa ai lor soti americani.
Nu n-am fost la nici un festival. Unde era? Pai ce fel de romanash esti, n-ai facut publicitate pe-aici? Ori voiai sa fii sungurul pe-acolo? N-am auzit de asa ceva prin vecinatate. Anyway, doar asa ca sa fii tu linistit, sa stii ca romancele-s fericite.
|
|
-
10-04-2006, 03:17 PM |
-
cipy
-
-
-
Joined on 07-01-2006
-
-
Posts 253
-
Points 0
-
|
milvioara:Nu n-am fost la nici un festival. Unde era? Pai ce fel de romanash esti, n-ai facut publicitate pe-aici? Ori voiai sa fii sungurul pe-acolo? N-am auzit de asa ceva prin vecinatate. Anyway, doar asa ca sa fii tu linistit, sa stii ca romancele-s fericite.
uite-l ici... http://www.sfantacruce.org/ io sa-l fac public? Io nu am drepturi sa creez un new topic...nici macar sa editez un mesaj. Nu fac parte din protipendada de pe aist site. Sa fie fericite rumancutzele...si io tot asta le doresc. Ca nu mai pot dormi noaptea de aista grija... ca ar fi nefericite mititelele...
|
|
-
10-04-2006, 03:34 PM |
-
roxy
-
-

-
Joined on 04-26-2005
-
Bucuresti
-
Posts 763
-
Points 10,020
-
|
cipy: roxy: cipy: ... pe de alta parte iubesc si sunt iubit de femei de nivelul meu....
iubesc si sunt iubit de femei pe gustul meu.... Multumita?
de ce iti schimbi id-ul mereu?(of topic) Nu sunt prea multumita de raspunsul tau.Sunt olteanca si vreau detali
|
|
-
10-04-2006, 04:49 PM |
-
danamoraki
-
-

-
Joined on 02-12-2006
-
Boston
-
Posts 195
-
Points 0
-
|
Motivele pt care un american alege o romanca pot fi diverse , la fel si vice-versa. Sotul meu , care este grec- american crede ca marea majoritate a americancelor si grecoaicelor sunt alintate si pretentioase. Dar nu pentru ca eu as fi contrariul este motivul pt care ma iubeste el, ci pentru felul meu de a fi , diferit intr-un fel de americance si de grecoaice. Eu cred ca marea majoritate a romanilor sau grecilor, americani sau alte natii prefera sotii de aceeasi natie si foarte putini sunt cei atrasi de alte natii. Eu am vrut grec, motivele mele! Si nu este babalac, ci doar 5 ani mai mare ca mine, si arata si bine, si e un tip extraordinar. Problema , din punctul meu de vedere, nu este numai a romancutelor , ci in mod special a romanilor. Asa cum am vazut si in alte postari, in USA , femeia este in mod special cea care alege, pe cand in Romania, barbatii aleg si femeile mai putin. Si de ce sa judeci o romanca care alege un barbat de alta natie, daca acel barbat o respecta mai mult, ii ofera o viata mai buna, nu o bate, nu vine familia lui sa ii reproseze ca nu a facut sau ca de ce a facut ceva, etc. Este oare mai intelept sa suferi alaturi de un barbat care nu stie sa aprecieze si sa iubeasca o femeie, doar pt ca este roman? Nu toti romanii sunt asa, marea majoritate! Nu ati vazut barbati romani materialisti? Eu da! Foarte multi! Si mai rai decat multe romancute materialiste!Marea majoritate a Romanilor (din Romania): muncesc 8 ore , vin acasa , deschid televizorul, vor masa pusa . Romanul se gandeste cum sa faca sa iasa la o bere cu prietenii.Marea majoritate a Americanilor: muncesc 12 ore , vin acasa si: ori manaca o pizza facuta la microunde ori te invita la restaurant! Americanul se gandeste unde sa te scoata in week-end.Poftim , uite diferenta! Intrebarea mea pt barbati: daca ati fi femei ce ati alege in acest caz; un romanas sau un american?A nu se intelege ca eu as alege un american si nu un romanas , eu as prefera un roman decat un american in cele mai multe cazuri, si asta din multe motive, insa mentalitatea romanului trebuie sa se mai schimbe , ca de asta se reorinteaza romancutele!
"My great victory consists not in never falling but in rising everytime I fall."- from a movie
|
|
-
10-04-2006, 05:25 PM |
-
cipy
-
-
-
Joined on 07-01-2006
-
-
Posts 253
-
Points 0
-
|
danamoraki:Intrebarea mea pt barbati: daca ati fi femei ce ati alege in acest caz; un romanas sau un american?A nu se intelege ca eu as alege un american si nu un romanas , eu as prefera un roman decat un american in cele mai multe cazuri, si asta din multe motive, insa mentalitatea romanului trebuie sa se mai schimbe , ca de asta se reorinteaza romancutele!
Mentalitatea e data si de educatie sau de societatea in care traieste. Sunt romani si romani americani si americani. Ai vazut vreun redneck pana acum? Nivelul de trai le permite sa isi consume week-ends pe iesiri...asta fac si eu aici ca roman. In Romania aveam 2 jobs si nu mai aveam timp si de asta...munceam si sambata si duminica... De asemenea nivelul de trei mai ridicat le permite sa isi cumpere pizza si sa o incalzeasca la microwave...Altfel romancele saracele...cele din Ro..trebuie sa incropeasca o mancare ca la 200 USD sal pe luna e mai greu sa manance toata ziua pizza... Ai vazut ce se intampla de cand cu Katrina cand le lipsesc cele mai elementare bunuri. De asemenea nu cred ca ti-ar place un redneck...care pe langa un car de bere mai si prizeaza...asa de moft. Poate ai avut sansa unui american de calitate....dar daca ati fi nevoiti sa traiti din 200 usd pe luna...mai greu cred ca si-ar pastra bunele maniere pe timp indelungat.
|
|
-
10-04-2006, 06:52 PM |
-
danamoraki
-
-

-
Joined on 02-12-2006
-
Boston
-
Posts 195
-
Points 0
-
|
cipy: danamoraki:Intrebarea mea pt barbati: daca ati fi femei ce ati alege in acest caz; un romanas sau un american?A nu se intelege ca eu as alege un american si nu un romanas , eu as prefera un roman decat un american in cele mai multe cazuri, si asta din multe motive, insa mentalitatea romanului trebuie sa se mai schimbe , ca de asta se reorinteaza romancutele!
Mentalitatea e data si de educatie sau de societatea in care traieste. Sunt romani si romani americani si americani. Ai vazut vreun redneck pana acum? Nivelul de trai le permite sa isi consume week-ends pe iesiri...asta fac si eu aici ca roman. In Romania aveam 2 jobs si nu mai aveam timp si de asta...munceam si sambata si duminica... De asemenea nivelul de trei mai ridicat le permite sa isi cumpere pizza si sa o incalzeasca la microwave...Altfel romancele saracele...cele din Ro..trebuie sa incropeasca o mancare ca la 200 USD sal pe luna e mai greu sa manance toata ziua pizza... Ai vazut ce se intampla de cand cu Katrina cand le lipsesc cele mai elementare bunuri. De asemenea nu cred ca ti-ar place un redneck...care pe langa un car de bere mai si prizeaza...asa de moft. Poate ai avut sansa unui american de calitate....dar daca ati fi nevoiti sa traiti din 200 usd pe luna...mai greu cred ca si-ar pastra bunele maniere pe timp indelungat.
Nu am intalnit nici un redneck si nici nu mi-ar face placere sa intalnesc! Cu siguranta acestia nu fac parte din categoria mentionata de mine! Am vazut multi ciudati pe aici! Se poate sa existe si asemenea specimene. Binenteles ca nivelul de trai este o cauza insa si educatia e diferita de ceea a unui roman, in ceea ce priveste respectul pentru o femeie. Femeia in Romania munceste si la servici si acasa, si mai sta si cu plozii, nu prea are ajutor si sa vezi distractie cand sotul vine de la servici, se serveste cu o tamaioasa , bericica sau tuiculita si apoi iti cata nod in papura. Cam asta reprezinta divertismentul la romani. La o parte din ei, majoritatea. Si apoi, nu ai sa vezi prea multi romani sa ajute femeia, ca doar nu e treaba de barbat.Si multe alte idei de genul asta. Nici macar de educatia copiilor nu se ocupa unii. Am auzit ca in Romania sunt de 3 ori mai multe femei decat barbati, si dintre acesti barbati daca gasesti 10 % care sa fie asa cum trebuie si poate alti 30 , 40 % acceptabili. Ce sa faca romancutele , daca sunt asa multe si mai le este si greu sa gaseasca un barbat pe placul lor! Sunt si romancute asa cum spui tu, materialiste , care umbla numai dupa comfort si lux. "Fiecare cum isi asterne asa doarme!' De ce sa ma doara pe mine capul pentru judecata lor!
"My great victory consists not in never falling but in rising everytime I fall."- from a movie
|
|
-
10-04-2006, 07:22 PM |
-
cipy
-
-
-
Joined on 07-01-2006
-
-
Posts 253
-
Points 0
-
|
danamoraki:Nu am intalnit nici un redneck si nici nu mi-ar face placere sa intalnesc! Cu siguranta acestia nu fac parte din categoria mentionata de mine! Am vazut multi ciudati pe aici! Se poate sa existe si asemenea specimene. Binenteles ca nivelul de trai este o cauza insa si educatia e diferita de ceea a unui roman, in ceea ce priveste respectul pentru o femeie. Femeia in Romania munceste si la servici si acasa, si mai sta si cu plozii, nu prea are ajutor si sa vezi distractie cand sotul vine de la servici, se serveste cu o tamaioasa , bericica sau tuiculita si apoi iti cata nod in papura. Cam asta reprezinta divertismentul la romani. La o parte din ei, majoritatea. Si apoi, nu ai sa vezi prea multi romani sa ajute femeia, ca doar nu e treaba de barbat.Si multe alte idei de genul asta. Nici macar de educatia copiilor nu se ocupa unii. Am auzit ca in Romania sunt de 3 ori mai multe femei decat barbati, si dintre acesti barbati daca gasesti 10 % care sa fie asa cum trebuie si poate alti 30 , 40 % acceptabili. Ce sa faca romancutele , daca sunt asa multe si mai le este si greu sa gaseasca un barbat pe placul lor! Sunt si romancute asa cum spui tu, materialiste , care umbla numai dupa comfort si lux. "Fiecare cum isi asterne asa doarme!' De ce sa ma doara pe mine capul pentru judecata lor!
pai e cinstit sa compari rednecks cu romanii de ii pomeneai...aia cu tamaioasa. Si sunt o gramada de americani ce vin acasa si isi iau bud light cu pop corn si se uita NFL, NBA sau baseball....diferenta e ca unii castiga 2-300 USD pe luna iar altii 2-3000. Ai vazut multi ciudati pe aici? Gandeste-te ca asa putea fi sotul tau....deci nu e cazul sa ganeralizam. Despre educatie..da e diferita...cand esti scutit de grija zilei de maine si nu iti faci probleme ca ai tai copii nu au ce manca...iti permiti sa fii relaxat si sa vorbesti frumos si sa abordezi altfel viata. Nu cred ca sunt de 3 ori mai multe famei decat barbati in Romania...si nu-mi spune ca tu de aia te-ai casatorit cu un american...anume ca n-ai gasit un roman acolo. Unde locuiam eu in Ro la bloc...mai toate fetiscanele viseaza un italian sau american sau ce o fi...doar ca se scape de saracie... de ce sa nu recunoastem ca asta e motivul principal. SI pe altele le excita doar ideea ca vorbesc intr-o limba straina cu al lor sotz....si ca au un nume strain... uita ca si acei straini sunt oameni si pot avea calitati psihice inferioare unui roman. Dar astea-s femeile....de cand lumea si pamantul...
|
|
-
10-04-2006, 07:26 PM |
-
kenlo
-
-

-
Joined on 10-04-2006
-
Florida
-
Posts 6
-
Points 0
-
|
iubesc si sunt iubit de femei pe gustul meu.... Multumita? De astea normale fara bani n-ai gasit? Ar fi cazul,si ramai la una
ignorance is bliss
|
|
-
10-04-2006, 11:42 PM |
-
danamoraki
-
-

-
Joined on 02-12-2006
-
Boston
-
Posts 195
-
Points 0
-
|
cipy: danamoraki:Nu am intalnit nici un redneck si nici nu mi-ar face placere sa intalnesc! Cu siguranta acestia nu fac parte din categoria mentionata de mine! Am vazut multi ciudati pe aici! Se poate sa existe si asemenea specimene. Binenteles ca nivelul de trai este o cauza insa si educatia e diferita de ceea a unui roman, in ceea ce priveste respectul pentru o femeie. Femeia in Romania munceste si la servici si acasa, si mai sta si cu plozii, nu prea are ajutor si sa vezi distractie cand sotul vine de la servici, se serveste cu o tamaioasa , bericica sau tuiculita si apoi iti cata nod in papura. Cam asta reprezinta divertismentul la romani. La o parte din ei, majoritatea. Si apoi, nu ai sa vezi prea multi romani sa ajute femeia, ca doar nu e treaba de barbat.Si multe alte idei de genul asta. Nici macar de educatia copiilor nu se ocupa unii. Am auzit ca in Romania sunt de 3 ori mai multe femei decat barbati, si dintre acesti barbati daca gasesti 10 % care sa fie asa cum trebuie si poate alti 30 , 40 % acceptabili. Ce sa faca romancutele , daca sunt asa multe si mai le este si greu sa gaseasca un barbat pe placul lor! Sunt si romancute asa cum spui tu, materialiste , care umbla numai dupa comfort si lux. "Fiecare cum isi asterne asa doarme!' De ce sa ma doara pe mine capul pentru judecata lor!
pai e cinstit sa compari rednecks cu romanii de ii pomeneai...aia cu tamaioasa. Si sunt o gramada de americani ce vin acasa si isi iau bud light cu pop corn si se uita NFL, NBA sau baseball....diferenta e ca unii castiga 2-300 USD pe luna iar altii 2-3000. Ai vazut multi ciudati pe aici? Gandeste-te ca asa putea fi sotul tau....deci nu e cazul sa ganeralizam.Despre educatie..da e diferita...cand esti scutit de grija zilei de maine si nu iti faci probleme ca ai tai copii nu au ce manca...iti permiti sa fii relaxat si sa vorbesti frumos si sa abordezi altfel viata. Nu cred ca sunt de 3 ori mai multe famei decat barbati in Romania...si nu-mi spune ca tu de aia te-ai casatorit cu un american...anume ca n-ai gasit un roman acolo. Am mai spus o data ca imi doream un grec, s-a intamplat sa locuiasca in America! Putea fi insa foarte bine si roman! Unde locuiam eu in Ro la bloc...mai toate fetiscanele viseaza un italian sau american sau ce o fi...doar ca se scape de saracie... de ce sa nu recunoastem ca asta e motivul principal. SI pe altele le excita doar ideea ca vorbesc intr-o limba straina cu al lor sotz....si ca au un nume strain... uita ca si acei straini sunt oameni si pot avea calitati psihice inferioare unui roman. Dar astea-s femeile....de cand lumea si pamantul...  Eu nu am fost saraca si mai mult, venind aici, sunt putin dezamagita. Duc dorul luxului de acasa! Caldurica din casa, cluburile petrecerile de acolo si prietenii mei. Aici nu am libertatea si posibilitatile de distractie de acasa, plus multe lucruri pe care mi le permiteam acolo.In ceea ce priveste limbile straine, lucram la firma unui belgian unde fiecare angajat cunostea cel putin 2 limbi straine si le si vorbeam zilnic, calatoream si foarte des in Europa si eram si printre romanii fericiti care isi puteau permite o vacanta in strainatate.
Dar sotul meu este foarte bun, cred ca merita sacrificiul! Nu am fost atrasa si nici acum nu ma simt atrasa de America!
|
|
-
10-04-2006, 11:49 PM |
-
danamoraki
-
-

-
Joined on 02-12-2006
-
Boston
-
Posts 195
-
Points 0
-
|
danamoraki: cipy: danamoraki:Nu am intalnit nici un redneck si nici nu mi-ar face placere sa intalnesc! Cu siguranta acestia nu fac parte din categoria mentionata de mine! Am vazut multi ciudati pe aici! Se poate sa existe si asemenea specimene. Binenteles ca nivelul de trai este o cauza insa si educatia e diferita de ceea a unui roman, in ceea ce priveste respectul pentru o femeie. Femeia in Romania munceste si la servici si acasa, si mai sta si cu plozii, nu prea are ajutor si sa vezi distractie cand sotul vine de la servici, se serveste cu o tamaioasa , bericica sau tuiculita si apoi iti cata nod in papura. Cam asta reprezinta divertismentul la romani. La o parte din ei, majoritatea. Si apoi, nu ai sa vezi prea multi romani sa ajute femeia, ca doar nu e treaba de barbat.Si multe alte idei de genul asta. Nici macar de educatia copiilor nu se ocupa unii. Am auzit ca in Romania sunt de 3 ori mai multe femei decat barbati, si dintre acesti barbati daca gasesti 10 % care sa fie asa cum trebuie si poate alti 30 , 40 % acceptabili. Ce sa faca romancutele , daca sunt asa multe si mai le este si greu sa gaseasca un barbat pe placul lor! Sunt si romancute asa cum spui tu, materialiste , care umbla numai dupa comfort si lux. "Fiecare cum isi asterne asa doarme!' De ce sa ma doara pe mine capul pentru judecata lor!
pai e cinstit sa compari rednecks cu romanii de ii pomeneai...aia cu tamaioasa. Si sunt o gramada de americani ce vin acasa si isi iau bud light cu pop corn si se uita NFL, NBA sau baseball....diferenta e ca unii castiga 2-300 USD pe luna iar altii 2-3000. Ai vazut multi ciudati pe aici? Gandeste-te ca asa putea fi sotul tau....deci nu e cazul sa ganeralizam.Despre educatie..da e diferita...cand esti scutit de grija zilei de maine si nu iti faci probleme ca ai tai copii nu au ce manca...iti permiti sa fii relaxat si sa vorbesti frumos si sa abordezi altfel viata. Nu cred ca sunt de 3
| | |
|