Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

PLACES

Last post 06-12-2008, 11:06 PM by Eris. 70 replies.
Page 1 of 2 (71 items)   1 2 Next >
Sort Posts: Previous Next
  •  01-17-2006, 08:37 AM 31564

PLACES

Salutare again ce m am gandit eu (asa cum fac uneori nu va ingrijorati :)) ) ca daca tot e un forum al micii noastre comunitati din Michigan ar trebui sa avem un locsor unde sa scriem pe unde merem noi si ne cumparam "bunutzuri" : chestii de papat bune, haine faine (sa zicem fara paiete), prajituri romanesti etc; locuri unde ne putem distra si in care nu merg neaparat romanii (ca nu or fi ei aia de se distreaza cel mai fain), restaurante faine ce stiu eu ...multe treburi de genul asta care sa i ajute pe noii veniti si nu numai - ceva de genul cum am incercat sa facem noi ieri cu partia si Big Buckul - vezi forum new in Auburn Hills- sincera sa fiu e destul de greu pentru un incepator sa stie el de unde sa si cumpere o painica buna ...credeti ma pe cuvant....o branza care seamana ceva ceva cu cea de pe acasa si treburi de genul asta si multe multe alte lucruri sper ca subiectul deschis de mine sa fie ok si va astept sa facem un mic ghid P.S. - apropos stiti de cofetaria aia de pe la 13mile unde lucra o romanca ? moma de torturi se fac acolo ...uleeee
    Niciodata sa nu uiti sa visezi...chiar daca visul ti se pare imposibil de realizat...cu vointa totul poate deveni REAL
  •  01-17-2006, 09:36 AM 31568 in reply to 31564

Re: PLACES

De fapt cofetaria e la12 Mile & Dequindre. Si mai am inca niste tort Tiramisu in frigider. Stick out tongue [:P]
    Alea iacta est.
  •  01-17-2006, 09:52 AM 31569 in reply to 31568

Mersic Thana esti o dulce ... Eu doar am papat de acolo si uite ca am fost aiurea informata si uite cum ajungeam eu la 13 mile si ma invarteam precum curca dupa cookies ..:))) Deja avem un loc ... Dar nu va ingramaditi cu idei mai usor ....cate unul ...:)
    Niciodata sa nu uiti sa visezi...chiar daca visul ti se pare imposibil de realizat...cu vointa totul poate deveni REAL
  •  01-17-2006, 01:37 PM 31591 in reply to 31564

bubu1980 wrote:
    Salutare again ce m am gandit eu (asa cum fac uneori nu va ingrijorati :)) ) ca daca tot e un forum al micii noastre comunitati din Michigan ar trebui sa avem un locsor unde sa scriem pe unde merem noi si ne cumparam "bunutzuri" : chestii de papat bune, haine faine (sa zicem fara paiete), prajituri romanesti etc; locuri unde ne putem distra si in care nu merg neaparat romanii (ca nu or fi ei aia de se distreaza cel mai fain), restaurante faine ce stiu eu ...(...)

Noi am tot dat informatii de genul asta. Dar sa incerc iar: paine buna si branza bulgareasca (f.buna) la magazinul polonez, 15 Mile cu Dequindre sau 22 Mile cu Hayes, magazinul sarbesc 15 Mile cu Ryan, un magazin arabesc unde e si branza romaneasca, 18 Mile (Square Lake) nu Dequindre. Si la Meijer e paine buna.

Alea iacta est.
  •  01-17-2006, 06:31 PM 31616 in reply to 31591

Nu stiu exact daca intrebi de paine "buna" sau paine "sanatoasa"... Big Smile [:D] Noi luam painea de Trader Joe's sau de la Whole Foods. In ambele locuri e Yes [Y]
  •  01-17-2006, 06:48 PM 31617 in reply to 31616

Eu de la Meijer cumpar paine de multe ori pentru ca au si organica.Si mai este un Kroger langa mine (Canal & Garfield) unde au ditamai sectiunea de produse organice Si mai e si la 1 minut de mine.

Hei , Adela, ce voiai sa spui cu "haine fara paiete"? Angry [:@] Mie-mi plac paietele la nebunie. Cand eram in Romania, imi aplicam perlute, margelutze pe toate hainele. Big Smile [:D] Ce vrei? Pe bunicu-meu il poreclea lumea in sat "Zorzoana"....ereditatea bat-o vina!Big Smile [:D]

Alea iacta est.
  •  01-18-2006, 08:45 AM 31653 in reply to 31617

Nu sari pe mine Thana ...fiecare cu gusturile lui acum, totusi nu cred ca ziua tu umbli cu haine cu paiete din cap pana in picioare ...si mie imi plac paietele dar nu in exces - adik niste chestii desenate si paietate pe un blug de disco sau un tricou mere si la mine - nu cred ca ai mere la office cu un costum sau mai stiu eu ce cu paiete ...la asta ma refeream ...si apoi fiecare se imbraca cum ii sade mai bine. Eu una spre exemplu sunt o fire mai sporty si fiind si mai plinutza (deocamdata) nu mi permit sa ma imbrac cu paietutze si perlute. Asa ca scuza mi exemplu era dat aiurea sau nu din cauza faptului ca am vazut o gramada de lume aici - de culoare - cu asa ceva (nu conta ocazia sau momentul din zi ). La mine hainele faine sunt cele sport sau casual-sport. So...
  •  01-18-2006, 12:03 PM 31670 in reply to 31653

bubu1980 wrote:
    Nu sari pe mine Thana ...fiecare cu gusturile lui acum, totusi nu cred ca ziua tu umbli cu haine cu paiete din cap pana in picioare ...si mie imi plac paietele dar nu in exces - adik niste chestii desenate si paietate pe un blug de disco sau un tricou mere si la mine - nu cred ca ai mere la office cu un costum sau mai stiu eu ce cu paiete ...la asta ma refeream ...si apoi fiecare se imbraca cum ii sade mai bine. Eu una spre exemplu sunt o fire mai sporty si fiind si mai plinutza (deocamdata) nu mi permit sa ma imbrac cu paietutze si perlute. Asa ca scuza mi exemplu era dat aiurea sau nu din cauza faptului ca am vazut o gramada de lume aici - de culoare - cu asa ceva (nu conta ocazia sau momentul din zi ). La mine hainele faine sunt cele sport sau casual-sport. So...
    Hey, hey, ce faceti aici?? De la locuri unde puteti sa va distrati in MI si sa va cumparati produse ati ajuns fashion design.......dar se poate........... Pai hai ca incep eu sa spun unde se mai distreaza lumea. In afara de Big Buck care sunt de acord cu voi e un restaurant fain si au friptura de caprioara la gratar si bere productie proprie, mai au si apetizer foarte bun de nu-ti mai trebe mancare dupa, mai exista Andiamos un restaurant foarte fain italian cel mai fain e ala din West Dearborn, si mai e ala pe Telegraph si 15 mile,(sunt mai multe dar nu o sa insirui toate locatiile aici), dupa care mai e Sangria in Royal Oak unde se serveste Sangria si Paella si lista de restaurante mai poate cotinua. Din partea cluburilor mi-a placut foarte mult POSH. Atmosfera placuta, lume destul de selecta si muzica buna. Bineinteles lista e lunga si aici, dar va las pe voi astia de-ai casei sa o continuati, ca poate aveti mai multa experienta decat mine cu distractiile.
  •  01-18-2006, 12:30 PM 31674 in reply to 31670

MARA scuza ne ....iti dai seama ca asta o sa fie pana la urma "THE PLACE" unde o sa mai discutam si noi asa ca fetele de una de alta ...apropoooooo HELP as vrea sa stiu si eu - 1. coafeza buna (nu neaparat romanca) si pret cat de cat acceptabil - 2. manichiurista / cosmeticiana - in aceleasi conditii si daca ma puteti ajuta si pe mine cu niste preturi care sunt pe aici ( inca nu am avut nevoia si nici curajul de a intra intr un salon de aici ) - vezi MARA ca pana la urma am dat o cotita daca nu vorbim de fashion vorbim de altele pe langa ... saluti Mara si multam fain
  •  01-18-2006, 01:02 PM 31677 in reply to 31674

Stai mah linistita ca doar am glumit Big Smile [:D] Nah, ca acum imi merg prostiile astea de "emotii"Big Smile [:D]

In ceea ce priveste  coafezele si manichiuristele/cosmeticienele  nu sunt chiar ieftine pe aici, prin America ma refer.

Pai stiu un coafor si o coafeza, dar sunt in Dearborn. Preturi, depinde ce vrei. Spre exemplu: sa pui parul sus pentru orice ocazie te costa pe undeva pe la $50 plus bacsis, o tunsoare de la $15 in sus te poate ajunge si $30.  Adela, pentru tine am o alta sugestie Smile [:)]

Manicura, eu mi-o fac la Long Nails. nu spun preturile pe care le platesc eu la ce fac, dar pot sa iti spun ca cel mai ieftin e $25 plus bacsis si de aici mai departe si aici depinde vrei.

Cosmetica, doar de masaj stiu ca e pe undeva pe la $60 and up/ora.  Cred ca ai o idee acum.

•  01-18-2006, 03:54 PM 31704 in reply to 31677

OOOO PAI LA 60 $/H LA MASAJ MA APUC SA LE FAC CONCURENTA CA SI EU STIU SA FAC ... MERSI M AI LINISTIT DE TOT IAR UN TUNS NU E CHIAR ASA DE SCUMP ... ORICUM CRED CA MA APUC SA INVAT MESERIE LA ASA PRETURI :)))) IAR NU MERG EMOTICOANELE
  •  01-18-2006, 06:00 PM 31735 in reply to 31704

Mara, tu vezi ca ai un simtz d'asta de "spenduiala" cam avansat. Ai vazut aseara. Noroc cu mine. Si acum si atunci. Big Smile [:D] O tunsoare poate sa fie si $10 , sa-ti puna parul sus , poate sa fie si $35 , unghii $20, tratament la fata $50 , de tras sprancene pana in $10... E "lesne" daca stii unde sa te duci.
    Alea iacta est.
  •  01-18-2006, 06:24 PM 31738 in reply to 31735

So de ce am eu nevoie e de o manichiurista - ca nu pot nici in ruptul capului sami o fac singura- de o tipa care sa stie sa tunda ca de coafat ma coafez si singura super ok - macar asta stiu sa o fac - cosmetica doar de epilat - ca ma iubesc destul de mult si mi e mila sa trag ceara de pe mine. La spenduiala si eu sunt ffffff buna dar cum nu muncesc inca nu am ce cheltui :)))) Asa ca fetelor mai aveti rabdare cu mine ca vin mai greu din spate dar vin sigur :))) La ce spuneti voi " sa ti puna parul sus"?
  •  01-18-2006, 07:37 PM 31743 in reply to 31738

Eu n-am gasit nici acum o frizerita buna... Inca mai caut... cei care au fost ok au cerut 45-47 de dolari, bacsis inclus! So, Thana... Tu mergi la Meijer pentru ca au produse organice sau pentru ca tu cumperi de acolo produse organice... :P Just kiddin'!
  •  01-18-2006, 08:37 PM 31751 in reply to 31743

Avocado wrote:
    Eu n-am gasit nici acum o frizerita buna... Inca mai caut... cei care au fost ok au cerut 45-47 de dolari, bacsis inclus! So, Thana... Tu mergi la Meijer pentru ca au produse organice sau pentru ca tu cumperi de acolo produse organice... :P Just kiddin'!

Sincer? E cel mai aproape. M si Kroger. Ma duc si la Whole Foods Market (cand mai trec pe la casa in care am stat inainte, ca acolo eram aproape) dar acum e departe si ce rost are?

Adela, sa-ti puna parul sus, ma refeream ca sa-ti faca un gen de coc. Si eu ma duc cand sunt in graba langa mine, la vreo 10 minute, la niste araboaice la un Fantastic Sam's. Daca nu ma grabesc, ma duc in Windsor. Cum o sa ma duc si sambata asta.

Alea iacta est.
  •  01-27-2006, 10:35 AM 32765 in reply to 31751

Eu cumpar paine de pa o brutaruie micuta de pe Dix , in Southgate cat despre restaurante super pot sa va recomand unul in care jumatate dintre bucatari sunt romani. Ma refer la "Hungarian Rapsody" . Sarmale ca la "mama acasa" si daca ai noroc o ospatarita romanca. E tot in Southgate,  pe Northline, aproape de intersectia cu Dix. Vi-l recomand din toata inima. Cat despre coaforuri n-am avut decat experiente neplacute.... si costisitoare... Daca stiti, va rog recomandati-mi  un loc unde epileaza la preturi rezonabile...
  •  01-27-2006, 03:02 PM 32786 in reply to 32765

Hehehe cred ca faza cu epilatul e de Romania...fetelor eu zi sa facem un club, ne intalnim si ne epilam una pe alta fasii cu ceara gasim si in magazine si sunt ok numai ca eu una nu am inima sa ma chinui ...so cosmetica ramane discutie ...ne vom lasa toate parul lung ca nu e greu de ingrijit numai ca daca avem parte de apa asta de la ei in cativa ani s-ar putea sa nu mai avem ce ingriji ca mie un imi cade parul cu tona...la paine am descoperit painea de la Agrousa si cea frantzuzeasca de la Kroger dar mai bine imi fac mamaliga :)))) sau nu mai mananc paine ... Georgi vrei epilat te chinui eu daca vrei pe gratis ...numai sa iei tu ceara ...si ti fac si un masaj ca ma pricep asta ca sa ma ierti ca am tras de tine numai ca pe ala iti iau bani :))))) hai va pupic pe toti
  •  01-27-2006, 08:14 PM 32838 in reply to 32786

Eu am o jucarie din aia electrica..meeey nu va ganditi la prostiiStick out tongue [:P], epilator din ala electric si sunt multumita de el. Si parul e lung putin peste umeri ca n-am prea avut noroc la stiliste. Mi-ar placea sa ma vopsesc singura dar n-am incercat niciodata.

•  01-29-2006, 08:54 PM 32959 in reply to 32838

Si eu tot cu "jucaria" ma epilam, pana vara asta cand am comis pacatul capital"LAMA"  Nu mai am curaj sa folosesc epilatorul dupa atata ras....Angry [:@] Asa ca sper sa ajung la un salon!

Cat despre oferta ta "bubu" am impresia ca vrei sa ma vezi goalaBig Smile [:D] , glumesc bineintelesSmile [:)] nu stiu daca as avea curaj sa las pe cineva "neprofesionist" sa se ocupe de bijuteriiSmile [:)]

Ce viata grea avem mai fetelor....

•  01-30-2006, 11:01 AM 33000 in reply to 32959

Sunt tipa Georgi asa ca....si am si sotior so nu vreau sa te vad goala :))) dar daca te razgandesti...hehehehe hai mai ca glumesc ....Mai fetelor jucarii electrice :)) si apropo e fff simplu sa te vopsesti singura eu o fac de mai multi ani si mi iese ....incercarea moarte n-are ...sau mai asteptati voi 2 ani ca mi deschid eu salon :)))
  •  04-12-2006, 08:11 PM 41034 in reply to 33000

Eu stau in Plymouth... nu stiti ceva magazine si cluburi romanesti prin apropiere?
  •  04-14-2006, 03:17 PM 41159 in reply to 41034

Club romanesc per se nu exista, dar odata pe luna (de obicei in ultimul weekend din luna) se organizeaza seara romaneasca la WhiteStar Club in Hamtramck.
    The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  04-03-2007, 10:22 AM 58511 in reply to 41159

Urgent

Caut cozonaci!Confused ceva idei? ma intereseaza versiunea pur romaneasca,nu variantele poloneze(un fel de piini impletite,dulci).A incercat cineva la cofetaria a carei adresa este mai sus?
  •  04-03-2007, 10:26 AM 58512 in reply to 58511

Re: Urgent

revin! m-ar interesa si numele magazinului de la 22 Mile & Hayes si al cofetariei de la 12 Mile & Dequindre! spor la treburi!
  •  04-04-2007, 09:59 PM 58601 in reply to 58512

Re

verificat in teren la 12 mile cu Dequindre si... nimic.

vreo 2 statii peco,un minicomplex cu ceva pravalii(era si un magazin cu inghetata) in apropierea unui Arby's (mergind pe 12 mile E,pe stinga chiar la intersectia cu Dequindre). pe dreapta,mergind pe Dequindre south,la fel: niste ateliere unde vindeau si cauciucuri,altii care reparau scutere,pe stinga Burlington Coat Factory initial, apoi un fel de mall. oricum populatia mai bronzata deja devenise predominanta in statia de autobuz din zona asa ca am preferat sa intorc. nu stiu ce sa zic,am mai vazut si eu magazine si am dat directii(Polish Market,Bozek s,International Foods,Max s Deli) dar niciodata cineva care a primit directii de la mine nu a orbecait.

am sa mai intru pe aici, dar si pe celalalt forum de la  [...]

Sorry Bogdan, nu e permisa postarea altor site-uri cu “profil” asemanator RomPortal.

Bonepaula

•  04-04-2007, 11:41 PM 58604 in reply to 58601