Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Poza Nadiei

Last post 01-20-2006, 10:02 AM by Fuzzy. 12 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  01-12-2006, 04:46 AM 31140

Poza Nadiei

Am clikait cu entuziasm pe bannerul care face reclama la "Cardul Campionilor". Dupa ce am studiat ce bine e sa ai un "card" cu poza Nadiei pe ea am trecut la "fine prints"... si ia uite ce am aflat, citez:
    Suma minima pe care trebuie sa o transferi pe acest card este de 200 de euro. Din suma transferata initial se retin costurile de emitere si expediere a cardului si pinului (80 EURO), diferenta ramanand disponibila pentru utilizare.
    Care sunt costurile de emitere si mentenanta a cardului
    Retrageri de numerar din conturile curente de la ATM-urile / ghiseele BRD 0.5%
    Retrageri de numerar din conturile curente de la ATM-urile / ghiseele altor banci din Romania 1% + 3 EUR
    Retrageri de numerar din conturile curente de la ATM-urile / ghiseele altor banci din strainatate 2% + 3 EUR
    Emitere card / inlocuire 5 EUR
    Reinnoire card 3 EUR
    Administrare card 10 EUR
    Furnizare informatii privind soldul posesorilor de card (ATM BRD / POS BRD / Vocalis / Mobilis) 0.15 EUR
    Taxa de expediere a cardului si a pinului: 60 de EURO Taxa de utilizare a serviciului de internet banking: 1 EURO/luna Aceste taxe se retin automat din disponibilul existent in cont.
    De retinut ca nu este nici macar o carte de credit ci doar de plati electronice....
    In consecinta am sa lipesc cu scotch o poza pe Nadiei pe una din cartile de credit, nu o sa arate prea grozav dar va fi muuuuuuult mai ieftin!

A point is that which has no part.
  •  01-12-2006, 10:05 AM 31165 in reply to 31140

Re: Poza Nadiei

Hmmm interesent. Eu am fost contactat de cei de la BRD pentru promovarea acestor carduri in comunitatea romaneasca pana la sfarsitul lunii. Bineinteles ca nu este vorba de o intelegere financiara.

Ca sa zic totusi ceva si in apararea lor, daca esti in Romania si ai nevoie de un card major pentru a putea platii online ca sa poti sa iti cumperi diverse, totusi este bun si un card din acesta decat deloc. Voi ce credeti?

De fapt si daca esti in State sau Canada te poti lovi de aceasta problema daca nu ai un cont si/sau nu poti sa iti faci un cont cu un card asociat. (stiu caz concret in Canada).

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  01-12-2006, 12:08 PM 31172 in reply to 31165

Alien,
    Nu cred ca poti plati on-line cu carte respectiva, nu am intalnit pana acum un site care sa accepte EFTPOS.
    Pacat ca nu le-ai cerut bani respectivilor! Ei sunt liberi sa faca reclama la orice... dar avand in vedere fee-urile pe care le practica... ar cam trebui sa isi plateasca reclamele.

A point is that which has no part.
  •  01-12-2006, 12:51 PM 31177 in reply to 31172

Mi se par a gramada de bani dati pe fees. Pai mai bine cu banii aia iti deschizi un cont bancar, ai debit card, si fii linistit ca in 3-4 luni, companiile de credit card te vor cauta ele, sa-ti ofere credit card (bancile vind informatia). E drept cu limita mica, si cu dobinda marisoara. Dar daca stii cum sa-l folosesti (sa nu-l abuzezi), iti platesti toate cheltuieleile facute pe cc la timp, in citeva luni iti vor ridica limita. Dar chiar si cu limita mica si tot poti folosi cc la maximum. Platesti inainte de a-ti veni factura, si asa poti rula limita de citeva ori intr-o luna. E drept cere ceva perseverenta. Pe de alta parte, cumparaturi online in usa tot nu poti face cu cc, ca nu se ecpediaza nimic in Ro. Nu stiu ce marketing au facut, dar nu cred ca vor avea prea mare succes, cel putin aici. Da' cine stie, poate ma-nsel.
  •  01-12-2006, 01:03 PM 31179 in reply to 31172

Euclid wrote:
    Alien,
    Nu cred ca poti plati on-line cu carte respectiva, nu am intalnit pana acum un site care sa accepte EFTPOS.
    Pacat ca nu le-ai cerut bani respectivilor! Ei sunt liberi sa faca reclama la orice... dar avand in vedere fee-urile pe care le practica... ar cam trebui sa isi plateasca reclamele.

Sunt carduri Mastercard.

•  01-12-2006, 01:04 PM 31180 in reply to 31177

Girbova wrote:
    Mi se par a gramada de bani dati pe fees. Pai mai bine cu banii aia iti deschizi un cont bancar, ai debit card, si fii linistit ca in 3-4 luni, companiile de credit card te vor cauta ele, sa-ti ofere credit card (bancile vind informatia). E drept cu limita mica, si cu dobinda marisoara. Dar daca stii cum sa-l folosesti (sa nu-l abuzezi), iti platesti toate cheltuieleile facute pe cc la timp, in citeva luni iti vor ridica limita. Dar chiar si cu limita mica si tot poti folosi cc la maximum. Platesti inainte de a-ti veni factura, si asa poti rula limita de citeva ori intr-o luna. E drept cere ceva perseverenta. Pe de alta parte, cumparaturi online in usa tot nu poti face cu cc, ca nu se ecpediaza nimic in Ro. Nu stiu ce marketing au facut, dar nu cred ca vor avea prea mare succes, cel putin aici. Da' cine stie, poate ma-nsel.

Din pacate nu peste tot in lume un cont de banca are atasat un card de debit sub o sigla majora (Visa, Mastercard). Acesta este un lucru comun in America, dar pana si in Canada nu este la fel de comun, daramite in alte parti.

•  01-12-2006, 01:14 PM 31181 in reply to 31165

Cum adica sa fii rezident in State sau Canada si sa nu poti face cont cu card asociat?
    Nu-mi "miroase" bine.... imi pare ca au taxe si comisioane prea mari. Iar taxa de 80 euro ca sa ti-l trimita mi se pare enorma. Si nu imi place ca au taxa la Internet Banking. Eu aici in State nu am tarif lunar la Internet Banking, e gratuit. Eu una nu cred mi-as face vreodata cardul asta. Stiu ca BancPost are card ce poate fi folosit la platile prin internet + in tara+strainatate, card in lei. Fratele meu il foloseste.

Pana la urma care e diferenta dintre acest nou card si ce se gaseste deja pe piata la BancPost, BCR, Raiffeisen?In afara de poza  si autograful campionilor.

Trebuie sa mai cercetez.Confused [*-)] Poate ma insel.

Failure is Never quite as frightening as Regret!
  •  01-12-2006, 01:15 PM 31182 in reply to 31180

Sint de acord cu tine ca nu peste tot in lume-i la fel ca aici. Dar tot e foarte scump. Cind am spus de debit card m-am referit la cei de aici, ca am inteles ca BRD isi face reclama si aici.
  •  01-12-2006, 01:22 PM 31184 in reply to 31182

Girbova wrote:
    Sint de acord cu tine ca nu peste tot in lume-i la fel ca aici. Dar tot e foarte scump. Cind am spus de debit card m-am referit la cei de aici, ca am inteles ca BRD isi face reclama si aici.

Da, dar stii si tu ca nu toti aici pot sa isi faca cont la banca ("if you know what I mean Wink [;)]")

•  01-12-2006, 01:24 PM 31185 in reply to 31181

Fuzzy wrote:
    Cum adica sa fii rezident in State sau Canada si sa nu poti face cont cu card asociat?

Bancile in Canada nu sunt ca in State sa ofere carduri de debit Visa/Mastercard. Ei folosesc niste carduri de debit ale bancilor respective, gen Romania.

In State este comun ca mai toate cardurile de debit sa fie Visa sau Mastercard de nu se face diferentiere intre ele cand le folosesti oriunde este afisat Visa/Mastercard.

•  01-12-2006, 01:28 PM 31187 in reply to 31184

I know, I know, and it is so sade...
  •  01-12-2006, 02:09 PM 31195 in reply to 31184

TheAlien wrote:
    ...

Da, dar stii si tu ca nu toti aici pot sa isi faca cont la banca ("if you know what I mean Wink [;)]")

80EUR?Super Angry [8o|] Asta inseamna ca trebuie sa ne simtim patriotismul curgand in vine si sa ne lasam haiduciti la drumul mare fara nici cea mai mica urma de rusine de bancile romanesti? Care inafara de a-si cumpara sedii din ce in ce mai uriase, de a pune comisioane peste comisioane si a trata clientul cu dispret nu stiu altceva? In loc sa faca oferte tentante pentru a atrage valuta in tara ei incearca in schimb sa ne propuna sa ne ducem ca vitelul la taiere?

On a second tought... when i'll be ready to add few of those in my shopping cart, I will surely order the Champions' Card! P.S. For a good time read the reviews, especially the 3-th one...Stick out tongue [:P]

When I was young I believed that money and power will make me happy. I was right (Bill Gates)
    Do not argue with me; I'm always right! (Gheorghe007)
  •  01-20-2006, 10:02 AM 32010 in reply to 31195

Dupa ce am si uitat de poza Nadiei cu totul, mi-a raspuns si BRD-ul (in cel mai scurt timpBig Smile [:D]):

Buna ziua,

Am primit mesajul dumneavoastra datat 12/01/2006. Va multumim pentru interesul acordat produselor si serviciilor BRD-Groupe Société Générale !

Referitor la intrebarile adresate dorim sa va comunicam urmatoarele:

Cardul MasterCard Standard in Euro va permite efectuarea de plati online. In plus, pentru a spori gradul de securitate in care sunt desfasurate astfel de tranzactii, in curand BRD va asigura functionarea acestor carduri in sistemul securizat 3D Secure. Din aceste considerente, va recomandam utilizarea cardurilor BRD numai pe site-urile care au implemetat acest sistem.

In ceea ce priveste intrebarea dumneavoastra cu privire la suma minima mentinuta in cont suntem in masura sa va indicam faptul ca nu exista un plafon minim al disponibilitatilor din contul aferent cardului.

Avantajele oferite de detinerea unui astfel de card sunt urmatoarele:

• Acces la fondurile contului curent deschis la BRD de la orice terminal ATM sau POS care afiseaza sigla MasterCard
    • Mijloc de plata recunoscut pretutindeni in lume, destinat calatoriilor in tara, si mai ales in strainatate.
    Noul card BRD este emis in editie limitata, cu imaginea si autograful campionilor de aur ai Romaniei si holograme personalizate, unice in  lume, care va ofera accesul gratuit la urmatoarele servicii de asistenta si asigurare pe parcursul calatoriilor in strainatate :

Servicii de asigurare oferite de AIG Romania:

Ø      Asigurare medicala obligatorie in cazul calatoriilor in strainatate, pana la valoarea de 20.000 EUR.
    Ø     
    Asigurare de deces si invaliditate din accident, pana la valoarea de 10.000 EUR.

Servicii de asistenta medicala prin intermediul AIG Assist :

Ø      Informatii cu privire la serviciile medicale, avans pentru acoperirea cheltuielilor medicale, transport medical de urgenta, repatriere medicala.

Servicii de urgenta pentru posesorii care calatoresc in strainatate in colaborare cu MasterCard Global Service:

Ø      Asistenta telefonica, inclusiv declararea pierderii sau furtului cardului, inlocuirea urgenta a cardului in caz de furt sau pierdere, avans de fonduri in cazul pierderii sau furtului cardului. 

In plus, beneficiati de urmatoarele servicii la distanta cu functionalitati consultative si tranzactionale:

Servicii de interogare sold si asistenta clienti prin intermediul Serviciului VOCALIS disponibil la numarul de telefon +4 021 302 61 61, in orice zi, intre orele 08.00-22.00 (ora Romaniei, GMT +2).

Servicii atasate de Internet-Banking prin intermediul Serviciul BRD-NET, un canal de distributie bancar care ofera utilizatorilor posibilitatea accesarii conturilor deschise la BRD - Groupe Société Générale prin intermediul Internetului, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Accesul se realizeaza prin conectarea la site-ul tranzactional BRD-NET la adresa www.brd-net.ro pe baza de Cod de Utilizator si Parola, care va sunt comunicate pe adresa de e-mail in urma emiterii cardului MasterCard Standard in Euro.

Failure is Never quite as frightening as Regret!
View as RSS news feed in XML