|
|
Caut romani in Austin, Texas
Last post 08-22-2008, 08:08 PM by evgar. 29 replies.
-
02-06-2006, 01:42 AM |
-
Cristina26
-
-
-
Joined on 02-06-2006
-
-
Posts 70
-
Points 0
-
|
Caut romani in Austin, Texas
Eu si sotul meu vrem sa cautam romani in Austin,
Texas......daca stiti romani in Austin, va rugam sa ne raspundeti.
Mersi anticipat. Cristina
|
|
-
02-06-2006, 11:32 PM |
-
Fuzzy
-
-

-
Joined on 10-20-2004
-
Austin, TX
-
Posts 1,270
-
Points 11,560
-
|
Re: Caut romani in Austin, Texas
Eu, prezent la datorie. Un roman un Austin! Din cate am inteles eu, mai exisa si altii dar nu am intrat in contact cu ei. E si un restaurant romanesc in Austin. Locuies in partea de nord a orasulul. cere-i adresa mea de email lui Alien la support@romportal.com PS: alien, poti sa ii dai oricare din adresele mele de email
Failure is Never quite as frightening as Regret!
|
|
-
02-06-2006, 11:38 PM |
-
Cristina26
-
-
-
Joined on 02-06-2006
-
-
Posts 70
-
Points 0
-
|
Mersi mult ca mi-ai raspuns....si ma bucur ca am gasit un roman in Austin.
Si eu cu sotul meu stam tot in zona de nord-vest...deci pe aproape.
Vrei sa tinem legatura?......sau sa imi dai adresa ta de email?
Nici noi nu am mai gasit alti romani pe aici, din pacate.
Mersi inca o data si astept vesti de la tine.
Cristina
|
|
-
02-07-2006, 12:33 AM |
-
Fuzzy
-
-

-
Joined on 10-20-2004
-
Austin, TX
-
Posts 1,270
-
Points 11,560
-
|
Eu am auzit ca sunt romani pe aici si ca ar fi o comunitate nu demna de neglijat, dar nu am vrut sa fac demersuir sa intru in contact cu veteranii pe meleagurile acestea. E greu de explicat de ce nu.
Nu avem voie sa postam adrese de email pe forum, direct, dar Alein (adminu-ul nostru iubit) iti va trimte pe adresa de email care ai declarat-o la inregistrare, adresa mea de email.
Sigur ca tinem legatura. Chiar daca si tu esti veterana pe aici, prefer sa intru in contact cu tine prin forum prima dara, decat oricare alta metoda. Convinsa fiind ca pe forum sunt numai oameni de suflet.
PS: Justi, ce faci, girlie!? Eu inca te astept, iar tu nu imi dai nici macat o veste despre progrese.
|
|
-
02-07-2006, 01:52 AM |
-
Cristina26
-
-
-
Joined on 02-06-2006
-
-
Posts 70
-
Points 0
-
|
Ma bucur ca mi-ai raspuns ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif) .
E super ok sa tinem legatura prin acest forum, si eu sunt convinsa ca aici sunt oameni de suflet.
Noi suntem in U.S de 9 luni de zile...tu de cat timp esti aici?
Dar tot nu stiu cine e Alien( eu sunt noua pe acest forum) ![Confused [*-)]](/emoticons/emotion-42.gif) .
Dar daca dai de adresa mea de email ....imi poti trimite adresa ta email....si vb mai multe...si ne cunosatem mai bine.
Scuze de intrebarea pe care ti-o voi pune: dar dupa username nu imi dau
seama daca esti fata sau baiat...scuze daca te simti ofensat ![I dunno [id]](/emoticons/emotion-71.gif) .
Toate cele bune si astept vesti de la tine.
|
|
-
02-07-2006, 02:03 AM |
-
Fuzzy
-
-

-
Joined on 10-20-2004
-
Austin, TX
-
Posts 1,270
-
Points 11,560
-
|
Cristina-pasare-de-noapte ca si mine de altfel Sunt fata, am 24 de ani si am veni aici acum 5 luni.Direct aici in Austin. Venita casatorita fiind cu sotul meu, american. Alien e administratorul forumului, :tatal" nostru al tuturor si care face posibila comunicarea dintre noi, romanii, oriunde am fi. Putina rabdare si el iti va tirmite adresa mea de email. Vom comunica mai usor atunci. PS: Auzi, Alein, vrem sa schimb adrese de email, deci ia masuri la primele ore ale dimineatii ![Wink [;)]](/emoticons/emotion-5.gif) ![Salut [ss]](/emoticons/emotion-68.gif) Asa cum am mai zis, oricare din adresele mele de email pe care le cunosti e binevenita a fi impartasita.
|
|
-
02-07-2006, 02:26 AM |
-
Cristina26
-
-
-
Joined on 02-06-2006
-
-
Posts 70
-
Points 0
-
|
Ma bucur si mai mult daca esti fata ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif) .
Sunt pasare de noapte ca tine ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif) .
Eu am 26 de ani si sunt aici cu sotul meu care este roman.
De unde esti din Romania? ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif) Eu sunt din Satu-Mare dar am terminat facultatea la Timisoara unde l-am intalnit pe soul meu ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif) .
Tinem legatura.
|
|
-
03-27-2006, 04:08 AM |
-
roxy2005
-
-
-
Joined on 03-23-2006
-
-
Posts 3
-
Points 0
-
|
Buna, sint Roxana
Vreau sa ma mut in Austin cu sotul meu cit de curind si am vrea sa venim pe-acolo in "recunoastere". Partea mai rea e ca nu stim mare lucru de cum e viata acolo.
Se pare ca tu stii cite ceva....Cum e cu joburile, cu preturile etc Te rog, daca poti spune-mi si mie cite ceva
Noi sintem in Dakota de Sud acum si abia asteptam sa ne mutam
Ma bucur sa vad ca sint romani in Austin si mi-ar place sa tinem legatura
|
|
-
03-28-2006, 03:22 AM |
-
Cristina26
-
-
-
Joined on 02-06-2006
-
-
Posts 70
-
Points 0
-
|
Buna Roxana,
Austin.....e un oras extraordinar din multe puncte de vedere: e curat
(bine asta depinde in ce zona stai), sunt f. putin negrii, chiriile
sunt destul de ieftine in comparatie cu alte state (intre 600
-1500$/luna cu multe dotari), la joburi nu ma pricep asa ca nu am ce
sa-ti spun in legatura cu asta, mancarea e destul de ieftina, vremea e
super(inca nu am prins vara, am auzit ca e tare cald incepand din
iunie...dar se poate supravietui)....oricum iarna nu exista si mai tot
anului e vreme frumoasa...poti sa iesi afara si iarna....ca e placut,
sunt multe parcuri cu verdeata, acest oras e pe coline...asa ca vei
vedea niste peisaje impresionante.
Intr-un cuvant merita sa locuiesti in acest oras din multe puncte de vedere.
Texas-ul l-ai putea compara cu California ...diferenta e ca in Texas
traiul e mai ieftin. Si am auzit ca Austin ar fi cel mai frumos si mai
select oras din tot Texas-ul.
Cam atat deocamdata.....daca mai ai intrebari eu iti raspund cu placere daca voi stii ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif) .
Succes cu mutarea in Austin si pana mai vorbim numai bine.
Cristina
|
|
-
03-28-2006, 05:32 AM |
-
04-12-2006, 12:30 AM |
-
roxy2005
-
-
-
Joined on 03-23-2006
-
-
Posts 3
-
Points 0
-
|
Buna, Cristina!
In primul rind iti multumesc pt. mesaj si imi pare rau ca nu am avut timp sa iti raspund mai devreme. Vreau sa vin in Austin cit de curind cu sotul meu, asa cum ti-am mai zis sa ne uitam dupa joburi, un apartament etc. si ne-ar face placere sa ne cunoastem.
Spune-mi daca vrei si tu si vedem cum facem sa schimbam numerele de telefon...Ne-ar fi mult mai usor sa stim ca cunoastem si noi pe cineva unde ne vom muta.
Sper sa vorbim curind, Roxy
|
|
-
04-12-2006, 08:24 PM |
-
geani_23
-
-

-
Joined on 07-16-2005
-
Boston, MA
-
Posts 747
-
Points 1,335
-
|
Ciao tuturor! Am vazut pareri bune despre Austin,TX.
Locuieste cineva in Houston, TX? Imi puteti scrie cam cum arata, este oras mare, asemanatorr cu NY sau Boston, cum este vremea, si preturi la case? Si inca ceva, e puternic accentul de sud??????
|
|
-
04-22-2006, 12:00 PM |
-
Fuzzy
-
-

-
Joined on 10-20-2004
-
Austin, TX
-
Posts 1,270
-
Points 11,560
-
|
Buna Roxy,
Si eu locuiesc in Austin. Cristina are dreptate, e un oras extraordinar. e un oras universitar. Nu e f mare (ca Huston sau Dallas), deci nu trebuie sa iti planifici toata ziua in functie de trafic si distante, desi exista si aici rush hour. Cand va cautati apartament, eu va recomand sa folositi un Apartment Locator. Noi am folosit de doua ori, si de fiecare data am ales primul recomandat si am fost foarte multumiti (daca vrei iti dau numarul doamnei pe care o folosim noi). Nu costa nimic, ii spuneti ce vreti (zona, pret, si orice alte detalii) si ea va face recomandari.
Despre joburi nu stiu ce sa iti zic. Sorry!
|
|
-
04-24-2006, 11:26 AM |
-
roxy2005
-
-
-
Joined on 03-23-2006
-
-
Posts 3
-
Points 0
-
|
Buna, "Fuzzy"!
Iti multumesc mult pt. raspuns. Daca imi poti da numarul acela de telefon ar fi perfect. Noi vom fi in Austin saptamina asta (venim Miercuri) in "recunoastere" si chiar vrem sa vedem cit mai mult pentru ca am vrea sa ne mutam cam intr-o luna, o luna jumate.
Astept un semn de la tine, si poate, cine stie, ne si vedem.
Roxy
|
|
-
11-01-2006, 01:56 PM |
-
vaclintoc
-
-
-
Joined on 10-18-2006
-
-
Posts 2
-
Points 0
-
|
Buna, Si noi ne-am mutat recent in Austin. Suntem Romani, si dorim sa cunoastem alti romani. Viorel & Anca Clintoc
|
|
-
04-18-2007, 07:54 PM |
-
slash83
-
-

-
Joined on 04-13-2007
-
Houston
-
Posts 18
-
Points 0
-
|
Hello,
Pacat ca nu am aflat de forumul asta mai devreme. Am fost un semestru la University of Texas at Austin la Petroleum&Geosystems Engineering. Stat la Taos coop. dar mi-ar fi facut placere sa intalnesc mai multi romani, adica mai multi decat nici unul. Petreceam mult in Aquarium de pe 6th. Stie cineva de barul asta? Sau Library care e chiar langa. Acum sunt in Houston dar daca se face o adunare pana pe la inceputul lui mai, iau o masina si in 2-3 ore (daca bag viteza si nu ma pierd) sunt acolo. Lookin forward to it.
Cheers
Department of State Decision: Favorable Recommendation Recommendation Sent July 18, 2007 Other Received July 16, 2007 Incomplete Information Letter Sent May 16, 2007 Other Requested May 16, 2007 No Objection Statement Received April 04, 2007 Fee Received April 03, 2007 Form DS-3035 Received April 03, 2007 Form DS-2019 Received April 03, 2007 Passport Data Page Received April 03, 2007 Letter of Representation Received April 03, 2007 Statement Of Reason Received April 03, 2007 Support Letter Received April 03, 2007
|
|
-
05-30-2008, 02:18 PM |
-
stefanb
-
-

-
Joined on 05-30-2008
-
Austin, TX
-
Posts 2
-
Points 0
-
|
Hello! Am ajuns si eu in Austin acum 2 saptamani, si voi mai
fi aici pana pe 21 iunie (am un job training de 5 saptamani). Nu m-am
gandit pana acum sa vad daca exista o comunitate de romani, si abia
acum am gasit forumul asta.
Fuzzy, ziceai ca ar exista un restaurant romanesc pe-aici... Asta
inseamna ca patronii sunt romani, sau are specific romanesc (varianta a
2-a ar fi convenabila )?
In rest, ce-mi recomandati sa vizitez pe-aici in scurta mea sedere?
Bafta!
|
|
-
05-30-2008, 06:48 PM |
-
Fuzzy
-
-

-
Joined on 10-20-2004
-
Austin, TX
-
Posts 1,270
-
Points 11,560
-
|
Ma doare inima sa zic, dar nu am fost deloc impresionata de restaurantul romanesc. Specific romanesc, cu patroni romani. Am fost o singura data, acum mai bine de un an, si a fost suficient. Si nici lucruri bune de zis nu prea circula printre romanii de aici, nu stiu de ce Nu mai au nici website acum, iar orele de functionare sunt limitate. De pe la 5 la 10 seara. Daca vrei totusi sa incerci, ca nu ai mai mancat o sarma sau o ciorba de mult timp, uite adresa si numarul de telefon. Totul este comestibil, iar review date de americani sunt excelente.
8120 Research Blvd
Austin, TX
78758
Phone: (512) 374-9291 Mai avem si o biserica romaneasca:
“Virgin Mary” Romanian Orthodox Mission www.saintmaryaustin.org
11305 Oak Knoll, Austin, TX 78759 Tel: 512-250-0557
Priest: Rev. Fr. Dumitru Ilieş
De vizitat...... revin.
|
|
-
05-30-2008, 08:45 PM |
-
stefanb
-
-

-
Joined on 05-30-2008
-
Austin, TX
-
Posts 2
-
Points 0
-
|
Mersi mult! Cand mai ajung prin oras, poate fac o vizita pe la restaurant... La biserica nu ma duc nici in Romania, asa ca nu cred s-o vizitez pe asta...  Astept o parere despre ce sa vizitez, ca mi-e destul de greu sa ma orientez...
|
|
-
05-30-2008, 09:37 PM |
-
Fuzzy
-
-

-
Joined on 10-20-2004
-
Austin, TX
-
Posts 1,270
-
Points 11,560
-
|
de vizitat..... Capitol - ul. E la capatul lui Congress St., downtown. Intrarea libera. Daca esti petrecaret, atunci 6th Street e pentru tine. Baruri de la un capat la altul al strazii, unele cu muzica live, si tot ce vrei. Austin-ul e renumit ca fiind capitala mondiala a muzicii (discutabil totusi). Daca iti place sa fii in aer liber, ai Zilker Park, mai e Lady Bird Lake Trail (sau Lake Austin Trail) unde poti inchiria kayak si/sau rowing boats, daca esti amator. Gradina Umlauf, cu toate sculpturile lui Charles Umlauf, sculptor renumit prin partile astea. Ma mai gandesc, dar nu stiu ce fel de persoana esti si de ce fel de activitati esti interesat. De asemenea, depinde de unde vii si daca ai mancare tex-mex pe acolo. Daca esti interesat, trebuie sa incerci Chuy's (http://www.chuys.com/). Si Z tejas http://www.ztejas.com(daca nu ai prin zona de unde esti tu).... mancare ca mancarea, dar au o excelenta jalapeno margarita. Yummy! PS: Toate locatiile de mai sus sunt in zona downtown si imprejurimi. Restaurantul romanesc e in partea de nord a orasului.
|
|
-
07-14-2008, 02:06 PM |
-
vulpe
-
-
-
Joined on 07-14-2008
-
-
Posts 6
-
Points 0
-
|
Buna, Eu ma numesc Ioana si momentan locuiesc in New Jersey. In prima saptamana din noiembrie o sa ma mut in Austin, Texas sa locuiesc acolo cel putin pentru cateva luni. O sa merg acolo singura, nu prea stiu multe lucruri despre orasul Austin, as fi recunoascatoare daca as primi mai multe informatii despre viata de acolo, cele mai bune linkuri de cautat chirie si alte informatii utile. Multumesc anticipat Ioana
|
|
-
07-14-2008, 08:01 PM |
-
Fuzzy
-
-

-
Joined on 10-20-2004
-
Austin, TX
-
Posts 1,270
-
Points 11,560
-
|
Cazare.... noi am folosit Apartment Locator de fiecare data cand ne-am
mutat. Desi am incercat si pe cont propriu sa cautam apartamente, pana
la urma tot pe cele gasite de apartment locator le-am ales. Caut cartea
de vizita si iti dau nume si telefon. Noi am fost multumite de
serviciile ei. Fara efort, fara costuri. De evitat e zona de Est a
orasului, in general (adica East de IH-35), si in mod special partea de
Nord-Est. In rest, zona de locuit va trebui sa o alegi in functie de
unde vei lucra/merge la scoala: La Nord sau la Sud. Exista o biserica romaneasca in Austin
in partea de nord a orasului http://www.saintmaryaustin.org/
Ai
ales super sa vii in Austin in Noiembrie. Vremea e cum nu se poate mai
buna si nu te loveste heat-stroke inainte sa te obisnuiesti cu orasul.
Daca imi mai vine ceva in minte, iti mai zic, iar tu mai
intreaba. Poate apare Cristina26 pe forum si mai adauga si ea ceva. Si
ea locuieste in Austin.
|
|
-
07-15-2008, 11:17 PM |
-
vulpe
-
-
-
Joined on 07-14-2008
-
-
Posts 6
-
Points 0
-
|
Multumesc mult de tot de informatii. Daca gasesti numarul de telefon ar fi super, asa o sa pot sa sun si sa ma interesez din timp. Stiu adresa unde o sa lucrez, este Manchaca Road, dar nu stiu exact unde vine strada asta, in ce parte a orasului. Oricum mersi mult inca odata pentru informatii si sper si eu sa ma descurc, merg singura si nu prea cunosc mare lucru despre zona. Sper sa mai tinem legatura. Ioana
|
|
-
07-23-2008, 12:50 AM |
-
Fuzzy
-
-

-
Joined on 10-20-2004
-
Austin, TX
-
Posts 1,270
-
Points 11,560
-
|
Am gasit: Carol Masters Cell: 512-431-6130 Numar birou: 512-231-1400 Adresa birou: 11150 Research Blvd, # 208 Austin Tx 78759 email: carol@aplusapartments.com adresa web: www.aplusapartments.com sau www.findaustinapartments.com
|
|
-
07-23-2008, 09:25 PM |
-
vulpe
-
-
-
Joined on 07-14-2008
-
-
Posts 6
-
Points 0
-
|
Mersi mult. O sa o contactez sa vedem ce zice, eu am cautat si online dar cred ca intr-un fel online e mai greu sa gasesc ceva de acuma pentru noiembrie. Dar o sa iau legatura cu ea. Mersi mult de informatii. Cred ca as mai avea 1 milion de intrebari despre Austin, cum e clima acolo pe iarna, cald sau totusi avand in vedere ca e iarna e suportabila? Cum e cu nationalitatile, ma gandesc ca ar trebui sa fie multi din Mexic avand in vedere ca statul e destul de aproape de Mexic. Cum e viata in general scumpa, nu stiu daca poti sa faci comparatie cu alte locuri dar cel putin din experienta personaa? Mersi mult inca odata Ioana
|
|
-
|
|