|
|
Los Angeles
Last post 03-21-2006, 01:02 PM by Gabbriela. 33 replies.
-
05-19-2005, 02:29 PM |
-
05-27-2005, 01:38 AM |
-
06-02-2005, 09:04 AM |
-
-
06-04-2005, 02:35 AM |
-
Fuzzy
-
-

-
Joined on 10-20-2004
-
Austin, TX
-
Posts 1,197
-
Points 11,560
-
|
Re: Los Angeles
mircea suciu wrote: | | mare americanca oi fi si tu acum,ai uitat de unde ai plecat? |
|
Mircea, ce-i cu tine!? Ai visat urat azi-noapte!?
Failure is Never quite as frightening as Regret!
|
|
-
06-16-2005, 03:35 PM |
-
06-21-2005, 11:06 AM |
-
06-22-2005, 10:53 AM |
-
Hellena
-
-
-
Joined on 03-07-2005
-
California
-
Posts 573
-
Points 9,390
-
|
mony wrote: | | Hello, Orange County! Eu locuiesc in LA County, in N, in desert. |
|
Hello Mony esti de mult in SoCal? Cum ti se pare aici? Ai fost vreodata mai la sud? Eu am vizitat zona ta, si mi-a placut.
Singura prietenie de pret este cea care s-a nascut fara motiv.
|
|
-
06-22-2005, 06:20 PM |
-
06-22-2005, 06:33 PM |
-
06-22-2005, 06:33 PM |
-
06-22-2005, 06:34 PM |
-
06-22-2005, 06:52 PM |
-
06-22-2005, 06:57 PM |
-
06-25-2005, 11:48 PM |
-
Gabbriela
-
-

-
Joined on 05-19-2005
-
-
Posts 22
-
Points 320
-
|
Buna,
Sorry ca nu am mai sc, am avut ceva treburi si prinsa in ele, efectiv am uitat de aceasta intrebare.
Eu sunt in Buena Park.
Nu aveam nimic anume de intrebat, am vrut doar sa mai gasesc roamni in zona mea, sa mai discutam una alta, sa ne mai ghida unul pe altul in zonele unde sunt magazine europe, cu mancarica buna si carnita cat de cat buna.
Va multumesc pt raspunsuri
Iar Mircea, tu de ce raspunzi asa, si la cine ai adresat aceea intrebare? Te-am deranjat eu cu ceva?
Vorba cuiva, daca toti sunt asa de "buni" ca tine, uneroi e mai bine sa stai izolat.. of of rau am ajuns ca natie
Nicole mami lui Julian
|
|
-
-
07-18-2005, 02:56 PM |
-
Hellena
-
-
-
Joined on 03-07-2005
-
California
-
Posts 573
-
Points 9,390
-
|
Gabbriela wrote: | |
Buna,
Sorry ca nu am mai sc, am avut ceva treburi si prinsa in ele, efectiv am uitat de aceasta intrebare.
Eu sunt in Buena Park.
Nu aveam nimic anume de intrebat, am vrut doar sa mai gasesc roamni in zona mea, sa mai discutam una alta, sa ne mai ghida unul pe altul in zonele unde sunt magazine europe, cu mancarica buna si carnita cat de cat buna.
Va multumesc pt raspunsuri
Iar Mircea, tu de ce raspunzi asa, si la cine ai adresat aceea intrebare? Te-am deranjat eu cu ceva?
Vorba cuiva, daca toti sunt asa de "buni" ca tine, uneroi e mai bine sa stai izolat.. of of rau am ajuns ca natie
|
|
Tu esti aproape de mine. Acolo langa tine Ball Road cu Golden West e o cofetarie romaneasca numita Viola sau Vioara . Daca vrei prajituri romanesti ,cum vii din nord pe partea drapta.Doar treci intrsectia Ball road si pe dreapta e o pancarta Viola backery.
Stiu si un magazin romanesc (unguresc) in apropriere in garden grove.
|
|
-
07-20-2005, 12:33 PM |
-
Gabbriela
-
-

-
Joined on 05-19-2005
-
-
Posts 22
-
Points 320
-
|
pickle wrote: | | Tu esti aproape de mine. Acolo langa tine Ball Road cu Golden West e o cofetarie romaneasca numita Viola sau Vioara . Daca vrei prajituri romanesti ,cum vii din nord pe partea drapta.Doar treci intrsectia Ball road si pe dreapta e o pancarta Viola backery.
Stiu si un magazin romanesc (unguresc) in apropriere in garden grove. |
|
Cat de aproape de tine ? Cunosc cofetaria Vioara, obijnuiam sa imi cumpar paine si prajituri numai de acolo, dar de cand sa schimbat patroni m-am lasat de obicei, si calitatea produselor sa schimbat. Acuma paine imi cumpar de la un magazin italian "Cortina's" foarte buna paine, aproape ca la noi in ro.
Magazinul unguresc il fregventez saptamanal, ma dau gata carnati lor uscati, costitele afumate.
O zi buna ![Flower [F]](/emoticons/emotion-27.gif)
Nicole mami lui Julian
|
|
-
07-20-2005, 02:30 PM |
-
Hellena
-
-
-
Joined on 03-07-2005
-
California
-
Posts 573
-
Points 9,390
-
|
Gabbriela wrote: |
pickle wrote: | | Tu esti aproape de mine. Acolo langa tine Ball Road cu Golden West e o cofetarie romaneasca numita Viola sau Vioara . Daca vrei prajituri romanesti ,cum vii din nord pe partea drapta.Doar treci intrsectia Ball road si pe dreapta e o pancarta Viola backery.
|
Cat de aproape de tine ? Cunosc cofetaria Vioara, obijnuiam sa imi cumpar paine si prajituri numai de acolo, dar de cand sa schimbat patroni m-am lasat de obicei, si calitatea produselor sa schimbat. Acuma paine imi cumpar de la un magazin italian "Cortina's" foarte buna paine, aproape ca la noi in ro.
Magazinul unguresc il fregventez saptamanal, ma dau gata carnati lor uscati, costitele afumate.
|
|
Cam 20 de minute de tine sau cam 13 mile. Eu stau la intersectia Euclid cu Slater sau Euclid cu Warner sunt intre ele coltul cu Slater, in Fountain Valley.
Si mie imi plac carnatii si costita , am cumparat si telemea de acolo si au si cremsnituri bune. Uite ca o sa trag o fuga vineri ca nu mai am vegeta,si sa vad ce oi mai cumpara. Tu esti casatorita sau la studii? Nu stiu daca am fost In Buena Park dar am fost in zona aia , ca atunci cand nu am ce face vizitez (iau masina si la drum). Stii si tu cum sunt aici orasele unul intr-altul. Dar la Dunarea ai fost? Este pe strada Euclid cu str.Anaheim - intersectie. Au si ciorba de burta ca la mama acasa.Am baut (gustat) bere Ursu si Dracula.Au muzica Romaneasca, este frumos. Ieri si duminica am fost la golf in Mile Square park care este chiar langa casa mea la o jumatate de kilometru.In rest computerul si acasa.
|
|
-
07-20-2005, 02:34 PM |
-
Hellena
-
-
-
Joined on 03-07-2005
-
California
-
Posts 573
-
Points 9,390
-
|
Gabbriela wrote: |
|
|
|
apropo de Cofetarie. Ai dreptate. Am postat eu mai demult cum m-am dus si am comandat prajituri pentru sotul meu sa duca la servicu.M-am simtit tare prost ca la o comanda mare mi-au dat rulourile nu prea pline cu crema de vanilie si Carpatiul a fost tare sa il bati cu piatra si nici crema nu avea in el deajuns era numai spoit. De aproape 7 luni nu ma mai duc acolo. Pacat ca Petrisor a vandut. Cei doi sunt din Hunedoara dar desi ardelenii sunt oameni ca lumea - ea patroana e pusa pe imbogatire. Foarte multi negrii am vazut ca isi cumpara painea de la ea. Eu cumpar French bread de la Albertson , calda si buna ca acasa.
Pa pa
|
|
-
07-20-2005, 02:48 PM |
-
Gabbriela
-
-

-
Joined on 05-19-2005
-
-
Posts 22
-
Points 320
-
|
Poate imi faci o vizita, ce zici? Eu sunt casatorit de 4 ani si am un baitat de 2 ani si 8 luni. Daca vrei sa ne vedem sc un e-mail, si spunemi ziua sa stiu cum sa imi fac programul. Eu merg cu mult cel mic la tot felu de activitati, la gradinita si pe la lectii de innot, la parkuri de copii, nu avem in jurul case copii de 2 nai asa ca ii caut eu pe al alte parkuri .
La Dunarea, da am fost, imi place cerba de burta d ecat eori merg imi aiu si acasa si in fiecare lun aimi iau si mititei de la ei, mai multi si ii pun la congelat, in fiecare duminica prajim in curte langa bazin si stam la soare.. e super in US .
Mai sunt si alte magazine romanesti, nu asa de bine aprovizionate dar gasesti una alta. Adresele nu le stiu, dar il pot intreba pe sot si sa iti zic de el.
Tocmai am fost si noi sambata la Unguri, au mai proaspete produsele sambata, am luat carnati, cartabos, slanina, costite, parizer, cascaval, ulei de floarea soarelui si vegeta.... Am ce am cu carnati lor.. sunt super buni...
O zi buna.
Nicole mami lui Julian
|
|
-
07-20-2005, 05:39 PM |
-
-
08-23-2005, 02:56 PM |
-
08-23-2005, 03:58 PM |
-
Gabbriela
-
-

-
Joined on 05-19-2005
-
-
Posts 22
-
Points 320
-
|
Buna,
Fetelor eu am ceva treaba luna asta si nu prea razbesc sa mai intru pe net la povesti.
Dupa cum am zis si mai sus, eu sunt in Buena Park, subiectul l-am deschis numai sa vad daca mai sunt si alti romani prin zona, si sa mai schimbam o idee , cate un sfat... adrese de magazine cu papa buna...
Intrebari:
Snitelele cum va ies, bune? In ro imi iesau ff bune, aici mi jena sa fac asa ceva, sunt tari si atoase.
Piftele.. la fel, rele si tari... carnea asta e ff rea.. aveti idee de unde sa cumpar si eu carne mai buna de snitel?
O zi buna
Nicole mami lui Julian
|
|
-
08-23-2005, 04:37 PM |
|
|