Dragi toti,
Asta e continuarea unei intrebari pe care am postat-o la sectiunea Australia dar din pacate nu mi-a raspuns nimeni
; de aceea mi-am luat inima in dinti si m-am gandit sa va intreb si pe voi. NZ mi-am scos-o din cap pentru ca n-am nici o treaba cu lista aceea de ocupatii postata de ei, asa ca chiar ma gandeam ca n-ar fi nici o sansa pentru mine. Daca aveti alta parere in cazul in care aplic pentru studii va rog sa-mi spuneti.![Confused [8-)]](/emoticons/emotion-43.gif)
Acesta este textul postat pe sectiunea Emigrare AU:"Dupa ce am luat la invartit pe toate partile conditiile de emigrare tot nu-mi ies mai mult de 115 pct
" src="/emoticons/emotion-9.gif">; drept pentru care m-am apucat de rascolit saiturile de universitati de stiinte si am gasit ceva mastere cu care as putea sa obtin de exemplu acreditarea de Medical Scientist (aceasta fiind pe SOL). Evident ca n-am luat in calcul decat varianta de autofinantare pentru studii (am vazut cat costa, e enorm, dar sunt dispusa la sacrificiul suprem, mai ales ca ma aleg cu o acreditare la un job care-mi place)
" src="/emoticons/emotion-75.gif">
Pentru ca discutiile anterioare de pe forum nu au atins subiectul vizelor de studiu in AU, poate puteti sa-mi dati ceva noutati despre:
-cat e de greu de intrat la master, de adus sotul, de schimbat tipul de viza( din studii in SM) si daca merita incercat asa pentru cei care nu intrunesc punctajul pentru SM dar au ceva studii si referinte pe care le-ar putea folosi pentru a aplica pe studii."
Merci anticipat.