Numele meu este Georgiana am 26 de ani si locuiescin apropierea Detriot-ului mai exact in zona Down River. Am sosit aici in urma cu un an si nu am reusit sa cunosc prea multi romani... M-as bucura nespus daca m-ati primi in cercul vostru de prieteni.
Buna Crystal, ma bucur tare mult ca locuim in apropiere. Eu sunt in Southgate, tu?
Poate mergem la un "cico" sau la cumparaturi intr-o zi...
Abia astept vesti de la tine!
Crystal wrote:Hey, Mr. Alien , care e din nou procedura sa pot sa-i trimit lui Georgi adresa mea de messenger?
I-am trimis adresa ta lui Georgi.
Se pare ca suntem deja un club Eu locuiesc intre Dix si Northline!
Crystal nu am primit inca adresa ta ... dar abia astept:) Sunt curioasa cum sa fac rost de adresa lui "downriver"! Cine ma poate ajuta?
Apropos , cum va numiti?
Abia astept sa va cunosc fetelor!
Georgi, am primit adresa ta pe email de la support@romportal.com, te-am adaugat la yahoo messenger list.
"downriver", se pare ca eu si "crystal" ti-am scapat la Rencensamantul Romanilor din Southgate dar se pare ca ne-ai descoperit... acum ramane doar sa "intram in legalitate" si sa ne cunoastem
Lasand gluma la o parte e minunat sa stiu ca 2romance locuiesc in acelas oras cu mine. Ma bucur ca v-am cunoscut fetelor!
Da, am primit request-ul:)) esti pe lista:)) Merci mult!
I'm laughing by myself here, it's like a secret romanian society in southgate that I never knew about.
Georgi, nu iti spun intre ce strazi locuiesc eu ca nu ai sa crezi.
Shiva, eu si Georgi suntem cam departe de Plymouth, dar ai rabdare ca peste tot sunt romani...
Putem sa corespondam daca vrei, though.