Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

erroare la conectarea pe chat

Last post 05-20-2006, 02:40 PM by Justinia. 14 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  05-05-2006, 02:23 PM 43019

erroare la conectarea pe chat

Hey Alien,

Probabil ca sti deja dar uite ce eroare primesc cand incerc sa ma conectez pe chat. A expirat licenta?

Connection Failed.: Check CuteChat General License Failed : The license for CuteChat is not valid or evaluation copy has expiredRetry
    server side CuteSoft.Chat.ChatLicenseException:
    CuteSoft.Chat.ChatLicenseException: Check CuteChat General License Failed : The license for CuteChat is not valid or evaluation copy has expired
    at ae.b(EnumChatLicense A_0, String A_1)
    at ae.a()
    at CuteSoft.Chat.ChatApi.CHSync(ChannelRequest request)
    at CuteSoft.Chat.DynamicAssembly.ServiceLayerChatApiDecoratorProxy.CHSync_InterceptedCall(ChannelRequest request)
    at CuteSoft.Chat.DynamicAssembly.WebLayerChatApiDecoratorProxy.CHSync_InterceptedCall(ChannelRequest request)
    at CuteSoft.Chat.ChatRaneService.CHSync(ChannelRequest request)
  •  05-05-2006, 02:46 PM 43021 in reply to 43019

Re: erroare la conectarea pe chat

asa zice si la mineSmile [:)]
    Niciodata sa nu investesti in ceva atat de mult incat esecul sa te coste fericirea
  •  05-05-2006, 03:35 PM 43030 in reply to 43021

Da, a expirat licenta si pentru ca Chatul nu este suficient folosit nu se merita acum a se plati o licenta full (circa $200).

Asa ca, l-am scos. Smile [:)]

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  05-05-2006, 03:48 PM 43035 in reply to 43030

Alien, ar fi bine daca am face o cheta, ceva? Cred ca daca fiecare am dona cate un banutSmile [:)], s-ar strange ptr a deschide chatul.

Si poate atunci ar fi mai populat. Am inteles ca varianta demo e mai slabutza decat originalul?Big Smile [:D] sau cum?

Mie imi lipseste chatul. Stii bine. Era singurul mod in care puteam sa mai discut cu unii dintre voi.

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  05-05-2006, 04:05 PM 43039 in reply to 43035

Nu, varianta care a fost este full version, fara nici-o limitare, decat cea de timp care a expirat.

Nu stiu ce sa zic de cheta, eu niciodata nu am solicitat nimic pt RomPortal. Eu ziceam doar ca am observat ca nu intra prea multi pe chat. De multe ori nu era nimeni si chiar au fost mesaje postate pe forum ca nu e nimeni pe chat.

•  05-05-2006, 04:08 PM 43041 in reply to 43039

Pai Alien, poate nu le-a placut modelul de chat. NU gasim altul?
    Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  05-05-2006, 04:09 PM 43042 in reply to 43041

Eu m-am uitat peste mai multe si din toate acesta a fost cel mai apropiat de un chat real (gen MSN sau Yahoo).

Nu cred ca acesta era motivul, altceva trebuie sa fie la mijloc de ce nu intra lumea pe chat. Smile [:)]

•  05-05-2006, 04:10 PM 43043 in reply to 43039

Pai nu se putea sta tot timpul...dar eram cateva persoane ..care mai mereu se intalneau la discutii pe chat!!!Iar acum tu ai luat copiilor jucaria!!!! Crying [:'(]Crying [:'(]

Pai facem cheta..dupa cum a zis  si Justinia!!!Stick out tongue [:P]

Diandra

•  05-06-2006, 10:25 AM 43142 in reply to 43043

Tre sa intelegem ca daca vrem chatul care a fost costa bani asta daca vrem sa fim legaliAngel [O:-)]...daca nu exista si alte metode fara bani care pot fi si ele legale....
  •  05-06-2006, 11:16 AM 43157 in reply to 43142

Furios, potzi sa dezvoltzi putzin ideea ca sa intzelegem si noi la ce anume te referi? Stick out tongue [:P]

"What nerv's me also destroy me!"
  •  05-06-2006, 11:33 AM 43163 in reply to 43157

Leona:
    Furios, potzi sa dezvoltzi putzin ideea ca sa intzelegem si noi la ce anume te referi? Stick out tongue [:P]

da un search pe Google dupa "Chat application for ASP.NET" si ai sa vezi despre ce vorbesc

•  05-06-2006, 11:51 AM 43164 in reply to 43163

Posteaza o propunere care ti-a atras privirea.
  •  05-07-2006, 01:42 PM 43292 in reply to 43164

•  05-20-2006, 02:32 PM 44644 in reply to 43292

Merge chatul!

Ia te uita ca merge chatul iar. Justinia, te-am prins tocmai cand inchideai usa in urma ta Big Smile [:D]
  •  05-20-2006, 02:40 PM 44646 in reply to 44644

Re: Merge chatul!

Big Smile [:D]Pai am fugit cand am vazut ca ai venit, am crezut ca-mi dai sfaturi ptr o viitoare mamica!Big Smile [:D]

Glumesc, se pare ca e o setare, ca si la forum, intri pe chat, si daca ieshi, nicknameul ramane  acolo nu stiu cat timp, 10-15 minute, si cand intra un alt utilizator, nickul celalalt ` inchide usha  `Big Smile [:D]

La Citta degli Angeli
View as RSS news feed in XML