Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Firma de emigrare a lui Lyn Sparks(BIL) cea mai mare pacaleala

Last post 12-21-2006, 03:59 AM by Boddhi. 10 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  05-17-2006, 08:00 AM 44367

Firma de emigrare a lui Lyn Sparks(BIL) cea mai mare pacaleala

Incep acest articol prin a va spune ca mie la inceput nu mi-a venit sa cred ceea ce am auzit de la romanii din Chc.

Asta are o firma de emigrare si incearca sa prosteasca romanii obligandu-i sa semneze la Bucuresti contracte prin care ei se obliga sa ii platesca cate 5000-6000 de euro . Acolo il ajuta Alexandra Dan iar la Timisoara un alt roman care lucreaza pentru el.Oamenii saracii semneaza contractul pentru banii astia si apoi el le ia actele in ORIGINAL.

Daca vor sa renunte el nu le da actele inapoi.Aici sunt cazuri de romani care au ajuns aici la aeroport si un alt reprezentant al firmei ia anuntat foarte calm ca trebuie sa isi caute de lucru pentru ca firmele de la care au obtinut ei contracte nu exista defapt.

Aici in Chc au fost procese in care familii de romani l-au dat in Judecata pe Lyn Sparks si firma lui (BIL) pentru ca nu si-au indeplinit obligatiile contractuale si credeti-ma au castigat.

Si cica sa avem incredere in kiwioti si in faptul ca firma lui Lyn Sparks e membra NZAMI, asta crede ca poate face ce il taie capu.

Cand mergi la ei treb sa mergi cu basca in mana si cu sarutmana ca altfel nu te tine nimeni de vorba de parca nu i-ai plati sa te asiste.

Nu vreau sa faceti confuzie intre firma lui Lyn Sparks si firma prin care am venit eu , dupa cum am mai zis eu am venit ca tamplar aici in NZ , iar oamenii astia de la firma care m-a ajutat pe mine sa vin au umblat dupa mine tot timpul de parca eram copil de gradinita , ha ha , au venit si au garantat si cand mi-am cumparat masina , ha ha.

Or fi ei romani veniti in NZ cu ani in urma da, vorba le e vorba si cuvantul de onoare e, cuvant de onoare.

Nu-s io prea scolit dar pot sa fac diferenta intre ceea ce am platit eu 2700 de euro , si ceea ce au platit altii lui Lyn Sparks la BIL(Business Immigration Limited) adica 6000 de euro.

Eu am venit aici la 6 luni dupa ce am aplicat prima data la firma ei au venit dupa vreun an sau mai mult de ti se apleaca de asteptat.

Daca mai are cineva intrebari referitoare la emigrare sau la meseria de tamplar in NZ raspund cu cea mai mare placere daca stiu.

La buna vedere

Aphophis

•  05-17-2006, 11:31 AM 44400 in reply to 44367

Re: Firma de emigrare a lui Lyn Sparks(BIL) cea mai mare pacaleala

Aphophis, am scos adresa firmei prezentate de tine pt a nu se transforma mesajul tau intr-un mesaj comercial de reclama.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  05-17-2006, 03:16 PM 44424 in reply to 44400

Multumesc mult

Sunt chestii pe care trebuie sa le invat si eu

Oricum orice sugestie e binevenita

Inca odata multumesc.

Aphophis

•  05-18-2006, 02:08 AM 44460 in reply to 44367

D-ZEULE MARE!ERA CAT PE CE SA FAC O PROSTIE LA FEL DE MARE INCHEIND UN CONTRACT CU ACEASTA FIRMA TEPARA CA SI VIA CANADA,UNDE SEFA DE BIROU A FACUT O CRIZA DE ISTERIE IN MOMENTUL CAND AM AVUT PRETENTIA ,DE-A CAPATA INFORMATII PRECISE DESPRE GARANTIA BANILOR INVESTITI PT.EMIGRARE IN TORONTO,IAR UNA DIN PRIETENELE MELE  PLECATA PE CONT PROPRIU,A FOST CHIAR BATUTA DE RESPECTIVA SEFA!VA INCHIPUITI,CA DACA INVESTEAM BANII IN VIA CANADA,AJUNGEAM VIA SOCOLA,IN NICI UN CAZ VIA CANADA!][:D] .MULTUMESC,CA MI-ATI DESCHIS OCHII,ERA SA SEMNEZ UN CONTRACT CU FIRMA MEDIATA DE ALEXANDRA DAN!Super Angry [8o|]
  •  05-18-2006, 06:42 AM 44481 in reply to 44460

Pentru Libelula

Sa stii ca si eu am gandit ca tine la inceput ca firma asta prin care am venit eu nu e membra NZAMI ca apoi sa aflu ca de fapt NZAMI asta e de fapt o asociatie la care adera orice agent care vrea (aderi acolo latesti o taxa anuala si cam atat ). Faptul ca esti membru NZAMI  nu dovedeste nimic .

Azi am fost la firma prin care am venit eu, ca tre' incep sa-mi fac actele de rezidenta si le fac prin ei  ca eu am incredere in ei  si sa stii ca era aglomerat nu gluma.

Oamenii din cate am auzit si eu de la altii de pe aici sunt avocati  si stiu ce fac asa ca ma indoiesc.

Uitate la Lyn Sparks ce faceSuper Angry [8o|] si el e membru NZAMI.Pana la urma cred ca tot se duce el la fund ca prea il urasete lumea pe aici prin NZ ca i-a secat de bani.

La buna vedere

Aphophis

•  05-18-2006, 08:39 AM 44487 in reply to 44481

PT.APHOPHIS:

MULTUMESC PT.RASPUNSUL OPERATIV,DAR INCA NU STIU:E SAU NU E   MEMBRA NZAMI FIRMA LA CARE APELATI?CONTEAZA DACA E MEMBRA,PT .CA POATE FI TRASA LA RASPUNDERE IN CAZUL IN CARE E NESERIOASA.E VORBA DE BUSSINES IMMIGRATION CONSULTING NZ LIMITED?NU O GASESC PE LISTA NZAMI?!CUM POT LUA LEGATURA CU      DUMNEAVOASTRA ,PT A DISCUTA MAI MULTE DESPRE ACEASTA FIRMA SERIOASA,CUM SPUNE-TI?!Confused [*-)] 

•  07-17-2006, 02:26 AM 48550 in reply to 44367

...si care este firma prin care ai ajuns in NZ si daca ai mai multe detali despre firma please help me !!! sau daca poti sa-mi scri pe adresa marius906@gmail.com
    Mersi

•  07-17-2006, 03:10 AM 48551 in reply to 48550

Pino:
    ...si care este firma prin care ai ajuns in NZ si daca ai mai multe detali despre firma please help me !!! sau daca nu poti scrie pe romportal daca vrei sa-mi scri pe adresa marius906@gmail.com
    Mersi

•  09-16-2006, 09:51 AM 50793 in reply to 44367

Buna ma numesc Vasile si sunt din Timisoara.Am aplicat si eu prin firma lui Lyn Sparks prin reprezentantul din TM.din luna Aprilie 2006,acum o saptamina am avut un interviu cu un posibil angajator din NZ.In urma interviului Lyn trimite e-mail in TM si spune ca mai trebuie sa invat Engleza(cu toate ca eu am vorbit cu angajatorul si am inteles perfect ce m-ia spus,si el m-a inteles).Pai daca vrea demonstrez la orice ora ca vorbesc engleza.Alte firme nu mai stiu,am vazut ca alti au plecat prin alte firme mai serioase.Astept un raspuns o parere.Multumesc.
  •  09-17-2006, 09:23 PM 50834 in reply to 44367

Draga Aphophis,

As dori si eu datele firmei prin care ai venit tu in NZ - site-ul companiei ar fi de ajuns. Poti sa imi trimiti la adresa: raluca_topor@yahoo.com.

Multumesc,

Raluca

•  12-21-2006, 03:59 AM 54310 in reply to 44460

• Boddhi is not online. Last active: 01-09-2008, 03:23 AM Boddhi
    • Top 500 Contributor
      Male
    • Joined on 05-20-2005
    • Auckland, New Zealand
    • Posts 23
    • Points 180

Re: Maine 21 dec, 18.30 - Seminar pentru cei interesati de emigrarea in NZ !!!

Maine, 21 decembrie 2006. ora 18.30

La Hotelul Hilton din Bucuresti ( Sala Enescu )

va avea loc un seminar

care are ca scop prezentarea oportunitatilor de emigrare oferite de catre firma

North Shore Immigration Services, reprezentata prin persoana doamnei Simona Woodberg care lucreaza in Noua Zeelanda in acest domeniu de 15 ani.

Pentru mai multe informatii despre North Shore Immigration Service cat si despre

doamna Simona Woodberg, va rugam sa vizitati site-ul ( www.nsis.co.nz ).

Va dorim o seara buna si va asteptam maine seara!

Telefon de contact: 0723293166

Clouds appear and bring to men a chance to rest from looking at the moon...
    Basho (1644-1694)
View as RSS news feed in XML