dac-as fi in locul tau eu as incepe sa-mi fac griji. firma asta a lui lyn sparks, am auzit ca se cam tine de buclucuri.
in alta ordine de idei, calificarea ti-o recunoaste numai si numai NZQA (New Zealand Qualification Authority). orice recunoastere/ echivalare facuta de alta organizatie sau board este invalida. daca ai aplicat (completat si semnat acel formular catre NZIS - new zealand immigration service - fie pt residenta, fie pt permis de munca, iti sugerez sa iei rapid legatura cu ei - cei de la NZIS - fie prin email, fie telefon, scrisoare, cum ti-o fi mai la indemina si sa-i intrebi in ce stadiu se gaseste aplicatia ta. (exista o oarecare posibilitate ca aplicatia sa nu fi fost nici macar depusa!!) cel putin stii in ce ape te scalzi. chiar daca esti reprezentat de o terta persoana in relatia cu ei, ai garantat accesul la absolut toate informatyiile cuprinse in dosarul tau si la fel ai dreptul sa faci modificari fara sa te mai doara capul de acea terta persoana. bineinteles, acuma mai e vorba si de citi bani i-ai platit pungasului si cum ii recuperezi dar asta deja e alta poveste.
Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.