Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Barbatul roman sau strainul???

Last post 11-17-2007, 05:48 PM by Furios. 186 replies.
Page 4 of 4 (187 items)   < Previous 1 2 3 4
Sort Posts: Previous Next
  •  10-13-2007, 11:50 PM 68162 in reply to 68159

Re: Barbatul roman sau strainul???

Furios:

Eu unu cred ca cele din America de Sud sunt cele mai bune si as aminti cu caldura brazilienceleBig Smile

OK, notat caldura cu care ne recomanzi braziliencele... dar la ce-s mai bune decat romancele? ca-s hot hot sau ca-s bune de neveste, bune bucatarese, bune la pat, bune la facut copii cu vecinul...cele mai bune la ce?  da-ne detalii daca tot nu suntem de rangul lor...Big Smile

Live Free or Die.
  •  10-14-2007, 01:38 PM 68165 in reply to 68162

Hai ca iti spun eu de ce le place la barbati braziliencele: ca au tite mari si *** mare, apetisant.....si gura mare si la propriu si numa buna si pt altfel de"utilizari".....

Ia mai lasati-ma cu barbatu american e mai bun decit rominul......barbatu tot barbat ramine indiferent de natie....tot asa asteapta ca femeia sa-i fie un fel de femeie de servici, bucatareasa, si buna in pat...

singura diferenta e ca in america femeia poate sa-l reclame ca ii abuzata, iar dacai batuta poate sa-l bage si la inchisoare, astai singura diferenta in comparatie cu rominia si unii barbati din usa stiu si de aceea nu "sar calul" asa cum fac in rominia unde femeia nu are nici un drept

•  10-15-2007, 04:21 AM 68171 in reply to 68165

lala stie ceva, dar incompletBig Smile...dar iti dau un hint... nu degeaba festivalul ala e unic in lume, ce zici de asta? oare de ce e unic?Big Smile

•  10-15-2007, 05:01 AM 68172 in reply to 68165

lala:

Ia mai lasati-ma cu barbatu american e mai bun decit rominul......barbatu tot barbat ramine indiferent de natie....tot asa asteapta ca femeia sa-i fie un fel de femeie de servici, bucatareasa, si buna in pat...

singura diferenta e ca in america femeia poate sa-l reclame ca ii abuzata, iar dacai batuta poate sa-l bage si la inchisoare, astai singura diferenta in comparatie cu rominia si unii barbati din usa stiu si de aceea nu "sar calul" asa cum fac in rominia unde femeia nu are nici un drept

Probabil ca ai dreptate, sunt femei care se uita prea mult la Animal Planet si citesc prea mult din biblie si atunci devin femei supuse barbatului si/sau de servici, problema e ca daca citesc prea mult din biblie nu mai fac nebunii in pat, nu crezi?....rare sunt maicutzele nebunaticeBig Smile..sau poate nu-sBig Smile

Pe de alta parte exista si femeia care dupa 2 emisiuni cu Oprah vrea sa il intalneasca pe Brad Pitt care, cu muschii incordatzi si camasha rupta se arunca la picioarele ei si nu oricum , are in dintii cheile de la un mercedes nou-noutz cu funditza rosie pe capota si striga, asta daca mai poate saracul Big Smile "DRAGOSTEA MEA UITE CE CADOU AM PENTRU TINE"  sau daca nu e Brad Pitt poate e Tom Cruise...hmmm? si dupa ce femeia a primit masina cadou isi da seama ca nu are bani de benzina si de asigurareBig Smile...si tot saracu Brad tre sa platesca...oare femeia asta ce are in cap?...nu generalizez dar probabil 90% din femeile din America, romance sau alte natii asta viseaza...si viseaza atat de profund ca nu pot dormi noptiileWink

Despre bataia care o incaseaza femeile de la barbati si abuzuri in familie se pot discuta multe, nu cred ca se mai poate generaliza, lumea a avansat foarte mult in ultimii zeci/sute de ani, oamenii gandesc si se comporta diferit decat cei care au luptat pentru Spartacus, dar, intr-adevar exista natii care practica obiceiul asta vechi, se pot trata ca si cazuri individuale.

Barbatul din usa nu sare calul...de acord cu tine...iti pun eu ce face barbatul american ....se duce la dulap scoate pusca si le zboara creierii la toti inclusiv la nevasta infidela si la copii....     

•  10-15-2007, 04:00 PM 68176 in reply to 68172

Furios:
    ...

Barbatul din usa nu sare calul...de acord cu tine...iti pun eu ce face barbatul american ....se duce la dulap scoate pusca si le zboara creierii la toti inclusiv la nevasta infidela si la copii....     

Tre sa fii furios tare ca sa sari la pusca... 

Barbatul, indiferent din ce pestera se trage, tre sa fie putin mai frumos ca dracu', sa se poarte frumos si sa stie sa satisfaca o femeie. Punct; n'are de'a face cu natia, limba vorbita sau culoarea! Ce? n-ati vazut blonde frumoase maritate cu barbati bronzati bine?

When I was young I believed that money and power will make me happy. I was right (Bill Gates)
    Do not argue with me; I'm always right! (Gheorghe007)
  •  10-15-2007, 09:18 PM 68181 in reply to 68176

Gheorghe007:

sa stie sa satisfaca o femeie.

...im all ears (eyes) clipind ...i never knew or heard of a (satisfied) WOMAN I dunno

"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
  •  10-18-2007, 02:18 PM 68197 in reply to 68181

javacool:

Gheorghe007:

...im all ears (eyes) clipind ...i never knew or heard of a (satisfied) WOMAN I dunno

N-ai auzit sau n-ai apucat sa vezi?

Come take a look @ BoldMouse IT Solutions!
  •  10-19-2007, 12:43 AM 68213 in reply to 68197

Rolling Laugh Bai, tata lu` Gogutza, ma omori cu `zicerile` tale :)))) hahha

Hai sa traiesti!Beer 

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  10-19-2007, 01:00 PM 68219 in reply to 68197

CyberDog:

...did you ?....if you did , you are a better man than i am... SATISFIED WOMEN ? DIDNT KNOW THEY EXIST I dunno

"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
  •  10-22-2007, 12:20 AM 68236 in reply to 68219

c'mon man, femei satisfacute existaBig Smile, intrebarea e pentru cat timp sunt satisfacute????I dunno....poate ne raspund chiar ele, ce inseamna a fi satisfacute, cat tine starea asta, cum se ajunge acolo..???Hmm

hai fetelor va asteptam cu pareri/comentarii

•  10-23-2007, 01:50 PM 68253 in reply to 68181

javacool:

Gheorghe007:

Surprise What exactly do you mean ??? That we, women are anorgasmic or frigid ? Or nimphomanic ? Indifferent

" It's never too late to dream and live the life you want. You are still alive, right ?? "

•  10-24-2007, 09:40 PM 68284 in reply to 68253

Marie, era vorba despre "femeia satisfacuta" - in general - si nu despre femeia satisfacuta sexual....
  •  10-25-2007, 07:09 AM 68291 in reply to 68284

Furios:
    Marie, era vorba despre "femeia satisfacuta" - in general - si nu despre femeia satisfacuta sexual....

Oh "Ioane' ... Wink ...sorry ...it looks like I didn't read the answers carefully. My bad ...

" It's never too late to dream and live the life you want. You are still alive, right ?? "

•  10-25-2007, 03:15 PM 68301 in reply to 68291

e ok, data viitoare sa fi mai atenta...scuzele sunt acceptateSmile...dar poti sa ne spui cum vezi tu "femeile satisfacute"
  •  10-25-2007, 05:04 PM 68305 in reply to 68301

Dar la ce va referiti ca nu pricep?

Adica azi sunt satisfacuta , maine nu mai sunt. Dar nu cred ca e numa o "calitate" a femeilor, ci a oamenilor in general. Nu cred ca totul poate fi super in fiecare zi. 

Hai s-o luam "babeste". Azi imi aduce flori ...sunt toata numa un zambet, dar daca imi da florile si apoi sare pe computer si nu-l mai vad restul zilei, ii dau cu florile de cap. Daca azi zice "let's spend the day together" , imi creste inima, dar daca pt el "spend the day together" inseamna "let's both sit and watch football all day long", poa sa dea tv-ul la maxim si sa-l inchida. Ce vreau in final sa spun...e ca ma "satisfac" multe si marunte, dar ma si enerveaza la fel de multe. Dar din nou ...nu e numai problema mea, ci a tuturor. Si nu cred ca exista o cale de mijloc intotdeauna.

Poate la barbati sunt putine chestii care-i fascineaza sau intereseaza si automat si sa-i "satisfaci" devine mai usor.Stick out tongue 

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  10-25-2007, 07:35 PM 68308 in reply to 68213

Justinia:

Rolling Laugh Bai, tata lu` Gogutza, ma omori cu `zicerile` tale :)))) hahha

Hai sa traiesti!Beer 

Sa traim in sanatate si satisfactie maxima!

•  10-25-2007, 07:53 PM 68309 in reply to 68219

javacool:
    CyberDog:

...did you ?....if you did , you are a better man than i am... SATISFIED WOMEN ? DIDNT KNOW THEY EXIST I dunno

Nenea Javacool,

Pai, nambar oan:  Mandelu' zise satisfacuta si nu satiscaf_ta.

Pai, nambar tu:  Prevetor la "you are a better man than i am" .  Se vede ca-s.  Ca daca matale ierai mai berbant ca moa, in cetatu' de mai 'nainte ai fi scris "i" cu "I" mare, asa cum se scrie in limba in care vaz catz place sa ne dai raspunsurile, atunci cand te referezi la persoana proprie.

Pai, nambar tri: Noua, berbantilor, ne place sa spunem ca nu iegzisteaza fomeie satisfacuta, pentru a ne automultumi cand ne uitam in oglinda si ne vedem burhihanele pline de bere ori moacele buhaite, derivate din burdihanele de mai inainte. Si pentru a folosi afirmatia drept scuza atunci cand mergem sa vedem meciu' la pub impreuna cu pretenarii, ca sa mai adaugam niste bere in burdihanele pe care cu greutate le intretinem.

Pai, nambar for: Fomei sasisfacute iegzisteaza.  Am vazut io o gramada. Pa dupa burdihanu' de bere.

Hai sanatate si satisfactie maxima!

•  10-25-2007, 10:57 PM 68313 in reply to 68305

bonepaula:

Poate la barbati sunt putine chestii care-i fascineaza sau intereseaza si automat si sa-i "satisfaci" devine mai usor.Stick out tongue 

Pai uite ce-i fascineaza, normal ca e mai usor sa-i "satisfaci" pe barbati. Big Smile In cateva cuvinte, le dai o femeie, o masina si un tv si sunt satisfacuti. LOL

Live Free or Die.
  •  10-26-2007, 12:58 AM 68315 in reply to 68313

:)))))))))))))) Arissa, daca ar fi totzi asa...... s-ar dovedi ceea ce deja se banuieste: "femeile sunt cele care in mod vizibil sau nu conduc lumea de azi".

Hei , definitzi "satisfacuta" ca sa putem sa ne pronuntzam si sa fim direct la subiect, ca asa, o sa le tot intoarcetzi. Stick out tongue

Daca "satisfacuta" inseamna limitata ........ atunci vb lui Java, nu prea cred sa fie multe :))

"What nerv's me also destroy me!"
  •  10-26-2007, 11:26 AM 68326 in reply to 68309

Big Smile Io ma declar satisfacuta. Din toate punctele de vedere. Si acum si mai satisfacuta cand citesc ce scrie tata lu` GogutzuLOL

In alta ordine de idei, femeia nu trebuie sa se declare satisfacuta. Asta iar e subiect de `cearta`  pe forum.Devil 

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  10-26-2007, 01:04 PM 68331 in reply to 68326

Justinia:

Big Smile Io ma declar satisfacuta. Din toate punctele de vedere. Si acum si mai satisfacuta cand citesc ce scrie tata lu` GogutzuLOL

In alta ordine de idei, femeia nu trebuie sa se declare satisfacuta. Asta iar e subiect de `cearta`  pe forum.Devil 

Fomeia nu trebe sa sa declareze satisfacuta.  Berbatu' ar trebui sa bungheasca cand rispectiva ieste si cand nu.

Daca fomeia se declareshte satisfacuta, io zic ca-i sobect de problema pentru berbant, ca de obecei fomeile mintzeshte prevetor la chestiilii astea, stie iele da ce.

Daca fomeia vrea sa declareshte asa ceva, apoi s-o faca in scris, ca sa dea berbantului ceva la mana cand merge la pub sa sa laude la pretenari.  Partea nasoala cu diclaratu' in scris e ca la pub poti sa dai d-un pretenar caretz arata si iel o alta hartie, la fel ca a lu' talutza, da la aceiash fomeie.

Daca-n prepozitie e vorba da nevasta proprie si personala, apoi atunci sa vezi sobect de cearta nu pa forum ci pa casa, copil, hodoroaga, ieccetera.

•  10-27-2007, 01:00 AM 68341 in reply to 68331

Pai uite ca d-aia am si zis ca femeia nu trebuie sa se declare satisfacuta si n-am mai continuat. Continuarea ar fi fost ceea ce ai scris tu cu bungheala. Da` am zis ca iar fac pe mimoza pe aici, pe forum, si ma scuipa oamenii. De deochi, nu de alta.

Aia nu-mi place cu ravashu` semnat. Aia e de `necavaleri`.

Cel mai mult mi-a placut `caretz` ala. Smile 

La Citta degli Angeli
  •  11-02-2007, 10:03 AM 68536 in reply to 68313

arissa:
    bonepaula:
    Pai uite ce-i fascineaza, normal ca e mai usor sa-i "satisfaci" pe barbati. Big Smile In cateva cuvinte, le dai o femeie, o masina si un tv si sunt satisfacuti. LOL
    Bai, barbatii ie greu de fericit.
    Cu masculii ie izi: cum a zis Arissa, aleaalea.
    Cu barbatii ie alceva, ie nevoie de niste chestii-socoteli, putine da' bune si femeia e un must (must de-ala ca-n englezeste nu ca-n struguri fermentati). Si cum femeia e o specie pe cale de disparitie... (alea din malluri ie femele).
    The infinite is in the finite of every instant. (Zen)
  •  11-02-2007, 02:03 PM 68558 in reply to 68326

Barbatul roman sau strainul???

cate capete atatea pareri.....ne-am departat de subiect.......si ne punem iara intrebarea din Blog.......BARBATUL ROMAN SAU STRAINUL???

pe cine sa alegem....sau cine ne e sortit...?? eu sunt logodita cu un american....si am vorbit de 2 ani de zile...urmeaza sa ne casatorim, intr-adevar intre noi e diferenta de 12 ani.....dar m-a inteles in totalitate chiar daca suntem din 2 culturi diferite!!! NU trebuie sa generalizam...caci daca barbatii americani sunt varza si au un caracter infect...asta nu inseamna ca nu mai sunt si exceptii.........de la regula!! padure fara uscaturi oricum  nu exista, indiferent ca e roman sau american.

Cine sunt sau au fost casatorite cu barbati americani, ma refer la romance......ar fi bine sa povesteasc