Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

!!! Cea fost si cea ajuns !!!

Last post 06-09-2006, 10:03 PM by Viky. 22 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  06-05-2006, 10:54 PM 45584

!!! Cea fost si cea ajuns !!!

Chiar nu vede nimeni ca acest forum a ajuns un forum axat 90 % doar pt emigrare ? Cred ca Alien ar trebuie sa creeze un forum nou axat numai pt emigrare. Nu se mai discuta despre restaurante, cum ne petrecem sarbatorile, si multe alte teme de pe acest forum. Se discuta doar despre forma jx-223( sau wherever form) sau ce acte au unii nevoie pt interviu.Scopul acestui forum cred ca initial a fost creat pt DIASPORA. Ca se discuta si subiecte de emigrare asta nu inseamna ca ar trebui sa discutam numai si numai despre emigrare. Cred ca si Osiria sa cam saturat de cate cereri a avut! Imi cer scuze daca am suparat pe cineva, dar asta e adevarul!
    http://www.rodiscony.com
  •  06-05-2006, 11:57 PM 45588 in reply to 45584

Re: !!! Cea fost si cea ajuns !!!

Pai exista si alte forumuri pe RP care nu sunt axate deloc pe emigrare (Diverse, Romania, comunitati, etc).

Ca oamenii nu mai povestesc vrute si nevrute (dar intotdeauna placuteBig Smile [:D]) cum era o data, asta-i alta treaba. Care-o fi motivul ? I have no clue !I dunno [id]

A venit vara ... pasarele, iarba verde, vreme frumoasa, bere, terase , vacante ... sa mai continui? Smile [:)]

•  06-06-2006, 03:19 PM 45632 in reply to 45584

Radu, vad ca tu ti-ai creeat cont la sfarsitul lui Oct 2005, deci acum vreo jumatate de an. RomPortal exista din 2002 iar initial asta a fost un forum axat 99.9999% pe emigrare (din acest motiv este si sursa Nr.1 de informatii pe teme de emigrare in US, lucru pe care il afirm fara o falsa modestie).

Discutiile pe mai multe teme au inceput pe o scara mai mare la inceputul anului trecut, probabil acesta fiind motivul pt care tie ti s-ar parea acum ca ar fi mai multe discutii pe teme de emigrare.

Cum spuneam si pe un alt topic la un raspuns catre Justinia, daca te uiti si doar la ultimele 24 de ore si tot putem vedea postari in 8 topice care nu au nimic de a face cu emigrarea.

Nimeni nu descurajeaza discutiile despre restaurante, cum sa ne petrecem sarbatorile, etc. Sunt bine venite. Poate ca acum este o perioada in care se anunta castigatorii la loteria vizelor si o perioada pt vizele de studenti. Dar orice alte subiecte sunt bine venite.

Nu este nici-o suparare dar nu cred ca este adevarul ci doar o perceptie de moment.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  06-06-2006, 03:23 PM 45633 in reply to 45588

Suntem multi membri vechi pe acest forum, si nu stiu daca tineti minte , dar la inceputurile lui se vorbea numai despre vize si despre emigrare, probleme, sfaturi etc.

Apoi au inceput sa apara si alte subiecte, si cred ca Leona a fost cea care a inceput sa aduca tot felul de teme de gandire.Si pt ca aceste subiecte au devenit din ce in ce mai multe, stiu ca Alien a impartit apoi forumul si a facut subforumuri(la o masa rotunda, emigrare in us, in canada, in NZ, religie).

Ma uitam asa pe forum, si stiu de doua subiecte deschise de curand "barfa noastra cea de toate zilele" si "fel de oameni", la care au raspuns foarte putini,nici macar o pagina nu s-a umplut. Acum nu stiu cine e de vina, poate cum zicea si Ami, a venit caldura, vine vacanta, etc etc...dar in nici un caz nu pot da vina pe Alien, sau sa ii spun lui sa schimbe ceva, atata timp cat membrii, adica noi, nu raspundem la topicurile deschise de curand, sau chiar sa venim cu subiecte noi interesante.

Intotdeauna RP va avea trafic mare la subiectele de emigrare si cu siguranta asta e un lucru laudabil. Daca pe mine nu ma intereseaza viza de student, cu siguranta exista cel putin 10 membri la ora actuala interesati . Si atata timp cat exista raspunsuri pe forum, nu e un semn rau, nu inseamna ca se intampla ceva cu forumul !

Asa ca....nu ne ramane de facut decat sa raspundem in continuare la subiectele propuse, sau sa initiam subiecte noi. Nu pot sa cred ca s-au epuizat chiar toate temele .Big Smile [:D]

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  06-06-2006, 03:53 PM 45638 in reply to 45633

Un moderator sa-mi aduca aici ceea ce am scris eu la topicul Chat romportal, e mai bine sa se poarte discutia asta aici decat acolo.

Paula ,hai maSmile [:)], vrei sa dau un search? sa vezi ca nu e chiar asha? Chiar asha precum spui, ori eu am memorie buna...Cool [H]

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  06-06-2006, 04:00 PM 45642 in reply to 45633

Stai ca n-am zis ca dam vina pe AlienSmile [:)] din cauza ca utilizatorii nu raspund la topicuri ....

Voi chiar nu va amintiti cum se discuta inainte? si nu existau certyri si contraziceri, sau daca existau contraziceri, erau contraziceri in gluma ,nu in serios.

E adevarat ca e perioada Loteriei si a vizelor de student, insa asta nu inseamna ca cei mai multi utilizatori sunt cei care au nevoie de astfel de informatii. Sunt sigura ca putem avea si alte discutii, despre diferite teme, iar cei care sunt interesati numai de vize, pot citi linistiti informatiile despre vize si acte despre emigrare...

Nu vreau sa fiu prost inteleasa, sunt sigura ca cineva de aici, dintre toti cei care citesc ce scriu eu acum, intelege ce vreau eu sa spun si intelege ceea ce imi doresc sa se intample cu acest portal.

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  06-06-2006, 04:06 PM 45643 in reply to 45638

Justinia:

Paula ,hai maSmile [:)], vrei sa dau un search? sa vezi ca nu e chiar asha? Chiar asha precum spui, ori eu am memorie buna...Cool [H]

Nu inteleg la ce te referi...adica am zis ceva neadevarat? Am spus ca e vina noastra ca nu raspundem la topicuri, si tot vina noastra ca nu venim cu topicuri noi. Nicidecum nu-i vina lui Alien, ce-ar putea sa faca?Sa deschida el 100 de subiecte noi sa ne dea de gandit? Forumul arata foarte bine la ora actuala, desi ideea unor noi subforumuri nu e rea , dar nu-mi vine in cap niciunul. Uite cum a deschis Psihologie, si nu se intampla mai nimic pe-acolo. Daduse Delfinuta ideea cu un subforum medicinal.

Atlceva nu stiu ce ar putea sa mai faca Alien. Nu stiu daca ne poate ierta inca si sa ne dea MP-ul inapoi. Iar despre buna dispozitie, glume, buna voie...atata timp cat stam in limita bunului simt, a fost ok intotdeauna.

•  06-06-2006, 04:13 PM 45644 in reply to 45643

UIte model de cum sunt rastalmacite cuvintele .Paula, am zis ca pot sa dau un search din 2004-2005 sa vezi ca nu e chiar asha cum spui.

Lumea nu ma posteaza si nu mai intra pe portal din motive cunoscute. Sunt multi cei din `vechea garda` care nu mai posteaza din teama de a nu fi intelesi gresit, de a nu fi criticati cenzurati, aratati cu degetul...etc etc.

Eu vreau sa fie cum a fost,  sa ordonam forumul , repet, am idei si le-as vrea puse in practica...Smile [:)]

La Citta degli Angeli
  •  06-06-2006, 04:14 PM 45645 in reply to 45642

Justinia:

Stai ca n-am zis ca dam vina pe AlienSmile [:)] din cauza ca utilizatorii nu raspund la topicuri ....

Pai n-ati zis ca dati vina pe Alien, dar pe el il puneti sa faca schimbari , de parca ce-ar putea face?

Si da , imi amintesc cum se discuta inainte, si eu imi mentin parerea.  inainte nu existau membri foarte multi, si cei care erau, se cunosteau de-acu si-si intelegeau mistourile. In ultimii doi ani forumul asta a crescut enorm, si mai ales in ultima perioada de cand nu mai exista acces la MP , ca sa se poata cunoaste mai bine membrii cei noi, cu siguranta nu pot accepta vorbele spuse mai in gluma mai in serios.

•  06-06-2006, 04:18 PM 45646 in reply to 45644

Justinia:

UIte model de cum sunt rastalmacite cuvintele .Paula, am zis ca pot sa dau un search din 2004-2005 sa vezi ca nu e chiar asha cum spui.

Lumea nu ma posteaza si nu mai intra pe portal din motive cunoscute. Sunt multi cei din `vechea garda` care nu mai posteaza din teama de a nu fi intelesi gresit, de a nu fi criticati cenzurati, aratati cu degetul...etc etc.

Eu vreau sa fie cum a fost,  sa ordonam forumul , repet, am idei si le-as vrea puse in practica...Smile [:)]

Tot nu inteleg la ce te referi.Big Smile [:D]Big Smile [:D]Big Smile [:D]

Da , stiu ca sunt cativa membri vechi care nu mai intra, sau daca intra, intra ca utilizatori anonimi si nu posteaza. Asta e... si eu am avut certuri mari pe forum , si eu am fost jignita si-am jignit...dar n-am dat bir cu fugitii de frica "sa nu fiu aratata cu degetul". Dar na....fiecare cum vrea.

•  06-06-2006, 04:19 PM 45647 in reply to 45645

Pai exact asta spun si eu, sa facem cu totii, astia vechi, sa-i integram pe cei noi, sa discutam liber si fara prejudecatiBig Smile [:D] ( suna prea bine ca sa nu o spun )

Sigur ca in ultimii ani forumul asta a crescut enorm, dar de ce sa nu privim inainte cu mandrie ( alta chestie care-mi place) si sa-l marim ? sa batem topul?

Alien, te astept la discutii, daca vrei , poate iti vor placea impartirea forumului si ideile mele Smile [:)]

Asta pana nu ma bagati iar in depresie cu jocul de table.Big Smile [:D]

La Citta degli Angeli
  •  06-06-2006, 04:22 PM 45648 in reply to 45646

Pai e cu dus si intos faza cu fugitul. Multi n-au fugit, dar cred ca nu prefera jocul de table Smile [:)], chiar daca afara e cald si soare , pasarelele canta si copacii sunt in floare...

La Citta degli Angeli
  •  06-06-2006, 04:29 PM 45649 in reply to 45648

UIte, alt exemplu, in afara de tine si de Ami si Leona, unde-s ceilalti moderatori care ar trebui sa se ocupe de subforumurile lor?

NU trag la raspundere acum, insa vreau sa semnalez lipsa lor, si lipsa interesului? Sigur ca Alien nu se poate ocupa de toate, de aceea exista moderatorii, nu? Ca sa aiba grija de forum in lipsa adminului. Nu numai sa stinga certurile, ci sa deschida si subiecte de discutie, sa mentina discutia, etc etc

Si sa nu imi spuna cineva ca a fi moderator pe romportal punct com , nu inseamna ca esti platit sa stai aici zi si noapte si ca ceea ce se face se face de placere... ca va intreb: unde e placerea? Daca e placere, se vad rezultatele. Iar eu nu le vad Smile [:)]

La Citta degli Angeli
  •  06-06-2006, 04:41 PM 45650 in reply to 45647

Justinia:

Pai exact asta spun si eu, sa facem cu totii, astia vechi, sa-i integram pe cei noi, sa discutam liber si fara prejudecatiBig Smile [:D] ( suna prea bine ca sa nu o spun )

Pai cum sa-l integrez eu pe X de la studenti in US, cand singurul lui interes e sa afle ce-l intereseaza ? Sa ma duc acolo in topicul lor si sa le zic "va invit la discutii libere si fara prejudecati la <o masa rotunda> ? Daca ei nu sunt atrasi de alte discutii, nu ai ce face. Imi amintesc ca in primele noastra MP, chiar ti-am zis ca mi-e ciuda ca unii membrii afla ce au de aflat si dispar....dar pana la urma ce poti face?

Eu sunt sigura ca vor fi membri activi mereu...dar este asta o perioada de lipsa de idei, sau nu stiu...si-mi amintesc ca a mai fost una, cand pe forum se discuta doar la Religie. Asta este...o sa ne revenim sigur....ca de fiecare data.

•  06-06-2006, 04:49 PM 45652 in reply to 45650

bonepaula:
    Justinia:

Eu sunt sigura ca vor fi membri activi mereu...dar este asta o perioada de lipsa de idei, sau nu stiu...si-mi amintesc ca a mai fost una, cand pe forum se discuta doar la Religie. Asta este...o sa ne revenim sigur....ca de fiecare data.

pai faceti prezenta Stick out tongue [:P],strigati catalogu` Smile [:)]cine se incumeta ?Stick out tongue [:P]

Niciodata sa nu investesti in ceva atat de mult incat esecul sa te coste fericirea
  •  06-06-2006, 04:56 PM 45654 in reply to 45652

anouk:

pai faceti prezenta Stick out tongue [:P],strigati catalogu` Smile [:)]cine se incumeta ?Stick out tongue [:P]

Pai la cine este catalogul? Eu zic PREZENT  si nestrigata. Stick out tongue [:P]

•  06-06-2006, 05:00 PM 45655 in reply to 45654

olivia:
    anouk:

Pai la cine este catalogul? Eu zic PREZENT  si nestrigata. Stick out tongue [:P]

great ,si eu la fel.who`s next?Smile [:)]

Niciodata sa nu investesti in ceva atat de mult incat esecul sa te coste fericirea
  •  06-06-2006, 05:01 PM 45656 in reply to 45644

Justinia:

J, eu unul nu inteleg absolut nimic din ceea ce vrei sa spui. Smile [:)] Cand tu afirmi ca sunt MULTI din vhechea garda care nu mai posteaza din teama, pe ce te bazezi? Ai vorbit tu cu multi astfel de membri si ti-au transmis acest lucru? Sau de fapt te gandesti la un caz, doua, poate trei?

Cum adica sa ordonam forumul? Daca ai idei, de ce nu le trimiti sau daca nu e nevoie de mine sa le pui direct in practica?

Ai amintit iar de certuri, dar daca ne gandim bine dea lungul timpului au fost doar vreo 3 certuri mai semnificative, din care ultimul a fost acum aproape jumatate de an, iar de atunci este liniste. Intrebi de moderatori, dar moderatorii nu isi fac simtita prezenta decat atunci cand sunt probleme, daca nu le vezi activitatea inseamna ca lucrurile stau bine, nu sunt motive pt care moderatorii sa intervina.

Cat despre PM, lipsa lui ar trebui sa promoveze discutiile. Plus ca se pare ca de cand nu mai exista PM nu mai sunt nici certuri. De fapt, certurile au existat DOAR cand a existat si posibilitatea de contact privat (PM sau email). Motivatia cred ca este destul de evidenta.

Deci, la concret, doriti sa vedeti ceva, propuneti-l fara nici-o retinere.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  06-06-2006, 05:01 PM 45657 in reply to 45584

raduxxl:
    Chiar nu vede nimeni ca acest forum a ajuns un forum axat 90 % doar pt emigrare ? Cred ca Alien ar trebuie sa creeze un forum nou axat numai pt emigrare. Nu se mai discuta despre restaurante, cum ne petrecem sarbatorile, si multe alte teme de pe acest forum. Se discuta doar despre forma jx-223( sau wherever form) sau ce acte au unii nevoie pt interviu.Scopul acestui forum cred ca initial a fost creat pt DIASPORA. Ca se discuta si subiecte de emigrare asta nu inseamna ca ar trebui sa discutam numai si numai despre emigrare. Cred ca si Osiria sa cam saturat de cate cereri a avut! Imi cer scuze daca am suparat pe cineva, dar asta e adevarul!

Ai dreptate cu discutiile pe alte teme, dar te intreb eu, cine ne retine sa nu o facem? Surprise [:O]. Doar de noi depinde asta, nu de Alien. De tine, de mine, de toti cei care intram pe aici fie sa ne interesam de o problema fie sa  mai stam de vorba, de una, de alta....

•  06-07-2006, 04:51 AM 45679 in reply to 45656

Re: !!! Ce a fost si ce a ajuns !!!

TheAlien:

J, eu unul nu inteleg absolut nimic din ceea ce vrei sa spui. Smile [:)] Cand tu afirmi ca sunt MULTI din vhechea garda care nu mai posteaza .....

Cum adica sa ordonam forumul? Daca ai idei, de ce nu le trimiti sau daca nu e nevoie de mine sa le pui direct in practica?

Ai amintit iar de certuri, ....

Intrebi de moderatori, dar moderatorii nu isi fac simtita prezenta decat atunci cand sunt probleme, daca nu le vezi activitatea inseamna ca lucrurile stau bine, nu sunt motive pt care moderatorii sa intervina.

Cat despre PM, lipsa lui ar trebui sa promoveze discutiile.

Deci, la concret, doriti sa vedeti ceva, propuneti-l fara nici-o retinere.

1.Cine si unde a scris ca nu e nevoie de tine, Alien? Cum poti sa scrii asemenea enormitate? adika , logic vorbind, daca eu spun ca am idei in a transforma forumul si a-i da o noua viata, asta inseamna ca EU pot sa fac asta fara tine? care esti adminu` si ai puterea de a schimba? C`mon, Alien, ca sa te citez...

2.Ce inseamna a modera? Asa cum am spus in alta postare,a fi moderator nu inseamna a fi gardian, a potoli rebeliunea si a sta cu batul la idemana ca sa dai peste degetele copiilor neastamparati, ci inseamna si a insufleti o discutie, a o conduce si a o mentine...iata si explicatia oficiala din DEX :

MODERATÓR, -OÁRE, moderatori, -oare, s.m. şi f., s.n., adj. 1. S.m. şi f., adj. (Element) care moderează, ponderează, frânează, potoleşte. 2. Persoană care conduce o dezbatere, de obicei, publică, o masă rotundă, o emisiune cu mai mulţi participanţi. 3. S.n. Dispozitiv de reglare a vitezei de mişcare a unui mecanism. 4. S.n. Substanţă folosită pentru încetinirea mişcării neutronilor. – Din fr. modérateur, lat. moderator, it. moderatore.

Asadar...[omg]

3.Da, am idei si ti le voi spune, poate-ti dai acordul, dar vad ca degeaba discut eu aici, ca tu iei totul in sens negativ...De ex, unele dintre ideile mele briliante : subforum `Lumea copiilor` sau ceva de genu` asta, ( unde mamicile sau viitoarele mamici vor discuta despre suzete si breastmilk ),subforum         Loc de dat cu capu` sau de contrare, (unde putem avea dreptul la replica sau nu cu cine poate sa poarte o discutie civilizata),Subforum Salonul demoazelelor ( unde minunatele fiinte pot discuta despre indepartarea parului nedorit, coshuri si puncte negre, etc etc), etc etc...

Certurile au si ele rezolvare, cine nu-i cuminte de 3 ori, va fi banat...ce atata tura-vura...

MP iti dau posibilitatea de a rezolva ceva urgent cand tu si respectiva persoana careia vrei sa-i comunici ceva , va aflati in acelasi timp online , fara a mai fi nevoie sa scrie public pe forum, cum ca` alien, poti sa-i dai adresa mea de email lu` X ptr ca vreau sa intreb ceva` si asta sa dureze 1-2 zile sau cateva ore, cand cu un simplu MP rezolv in maxim 2 minute...

La Citta degli Angeli
  •  06-08-2006, 09:19 AM 45789 in reply to 45679

Oameni buni, nu va mai certati degeaba... Mai are lumea si alte treburi decat sa posteze pe Romportal si asta nu e motiv de suparare pentru nimeni.

Si chiar asa, Alien, mai deschizi subforumul de sanatate/medicina?

The best use of life is to spend it for something that outlasts life.
  •  06-08-2006, 01:56 PM 45800 in reply to 45789

Cred ca sunt multi vechi ca si mine care citesc romportalul zilnic dar posteaza mult mai rar .

Sunt multe lucruri interesante dar nu intodeauna ai timp si inspiratie de postat .

Cred ca cel mai interesant si dezbatut subiect a fost "un roman din Delta',unde o fii ce s-o fii intimplat cu el ?

Imi este dor si de dragalasa si sigur urmaresc zilnic ce spune Justinia ,Bonepaula sau Girbova si multi altii .

Eu cred ca Romportal va merge innainte sigur cu ajutorul vizitatorilor .

•  06-09-2006, 10:03 PM 45873 in reply to 45800

Azi am vazut ca a reaparut romanul din Delta .
View as RSS news feed in XML