Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

cum ajung mai repede?

Last post 06-15-2006, 11:23 AM by Diandra. 7 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  06-13-2006, 11:50 AM 46033

cum ajung mai repede?

In timp scurt ma voi casatori cu un cetatean canadian de origine romana,aici in Romania.Cum pot veni in Canada pt inceput?Se poate cu viza de turist?Si de acolo sa pot aplica pt altfel de viza?Daca a mai trecut cineva prin asta sau daca stie cineva astept un raspuns.Multumesc.
  •  06-13-2006, 02:13 PM 46042 in reply to 46033

Re: cum ajung mai repede?

Tania, tot ce pot sa iti zic este ce a facut o verisoara de-a mea!

A mers la ambasada, a luat viza de turist, si apoi s-a casatorit !Aici in Romania!Intre timp a primit si rezidenta(acolo in Canada!)Stick out tongue [:P]

Bafta multa!

Diandra

•  06-14-2006, 07:09 AM 46075 in reply to 46042

Sa fiu mai exacta.Dupa ce ma casatoresc aici in Romania,pot pleca in Canada(imediat) cu viza de turist,daca am invitatie din partea sotului?Viza turistica se da imediat si nu trebuie sa astept ca si pt. o aplicatie de reintregire a familiei.Astept raspunsurile voastre.Multumesc.
  •  06-14-2006, 09:05 AM 46080 in reply to 46075

Verisoara mea a mers si a cerut viza turistica!I s-a dat viza, dupa care s-a casatorit aici!A plecat in Canada, iar acolo a anuntat casatoria, si a cerut rezidenta!!!Au recurs la asta ,pentru a putea pleca cat mai repede, si pentru a se putea casatori in tara !Smile [:)]

Diandra

•  06-14-2006, 11:55 AM 46101 in reply to 46080

Perfect de acord cu ce spune Diandra, dar dupa arestarea teroristilor, eu as suna la ambasada. Fiica mea a fost in Canada weekendul asta, si ca niciodata, nu numai ca i-au legitimat, le-au verificat masina, si nu numai lor. Au asteptat la intrare in Canada, in vama aproape o ora, Joia   seara, ceea ce nu s-a mai intimplat. Poate-i doar la granita terestra, dar paza buna trece primejdia rea. Casa de piatra.
  •  06-15-2006, 10:24 AM 46250 in reply to 46080

Deci daca ma casatoresc si cer viza  turistica (anuntand ca sunt casatorita cu un cetatean canadian), este posibil sa nu mi-o dea? Ca eu nu vreau sa cer rezidenta. Nu pot locui o perioada de timp in Canada doar cu viza de turist? Si cum zici tu Diandra,cer eu viza de turist dar daca nu mi-o dau (nefiind casatorita). E cam complicata treaba. Va multumesc pentru raspunsuri. Si daca mai aveti ceva de adaugat care m-ar putea ajuta va rog sa o faceti.
  •  06-15-2006, 11:23 AM 46261 in reply to 46250

Ideea era sa mergi si sa ceri viza turistica inainte de a te casatori, si fara a anunta intentia ta!Pur si simplu mergi in vizita la XStick out tongue [:P]!Iar apoi......faci cum crezi tu!!!!Wink [;)]

Diandra

View as RSS news feed in XML