Sa intzelg ca din cele 7 ore de muzica non stop 8 ore or sa fie manele? Nu am mai participat la asa ceva dar poate ma lamuresti Radule and I might be there . Dj Smurf asta nu suna a manelist so poate poate .
...si totutsi cam multe manele la cheful romanesc.
BTW, http://www.romaniabroadway.ro/program_ro.php
raduxxl:ai dreptate, chiar ca sa abuzat de manele...dar asta e!!!
Lucky me Am simtzit eu ceva de m-am abtzinut si nu am venit....
E normal ,I gues , Romanian night = manele in blana
buna
imi poti da ceva detalii despre intalnirea de pa 20 mai? au avut si ceva mancare sau numai muzica?
as veni si eu sambata da' prietenul meu lucreaza si nu-s hotarata daca sa vin singura. ca nu cred c-o sa fie fun si nu stiu pe nimeni.
distractie placuta si posteaza si tu ceva poze.
Raduxxl, nu ai mai postat poze. Te-ai distrat la petrecere? Am fost si eu la cea cu bikini party (desi concursul de bikini propriu zis nu l-am vazut ca am ajuns tarziu) si la cea de sambata trecuta (15 iulie). Tre' sa zic ca mi-a placut mai mult dj-ul de pe 1 iulie. Desi a pus manele dupa manele cel putin stie cum sa imbine ritmurile. DJ-ul de saptamana asta a dat-o in bara cu pauze intre melodii etc. si nu lasa sa cante toata melodia de la cap la coada-o oprea exact cand lumea dansa cel mai fain. In general mi-a placut...si am fost impresionata de numarul mare de romani care au venit. Nu stiu exact cand e urmatoarea petrecere si nici daca merg dar ma bucur ca am avut experientele astea doua :)
Ahhh....si-am venit cu prietenul meu american....s-au bagat in seama doi romani cu el...l-au intrebat daca ii plac prietenele romance si daca-i place muzica romaneasca. Super dragut din partea lor :)))
Povestesete si tu cum te-ai distrat...
Honors