Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Vacanta 2006

Last post 07-21-2006, 03:00 PM by Viky. 9 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  07-19-2006, 01:34 PM 48730

Vacanta 2006

Am vacanta luna viitoare si as vrea sa aflu cam pe unde ati fost voi anul acesta in vacanta. Stiti locuri frumoase? Anul trecut am la Lake George si am stat la o casuta cu 120 pe zi. Stiti cum e in Vermount sau Maine?
    http://www.rodiscony.com
  •  07-19-2006, 02:04 PM 48732 in reply to 48730

Re: Vacanta 2006

raduxxl:
    Am vacanta luna viitoare si as vrea sa aflu cam pe unde ati fost voi anul acesta in vacanta. Stiti locuri frumoase? Anul trecut am la Lake George si am stat la o casuta cu 120 pe zi. Stiti cum e in Vermount sau Maine?

Vara trecuta am fost noi in Vermont pentru 3 zile. Nu am fost foarte impresionata mai ales ca era asa cald si umed ca numai de iesire afara nu-mi ardea.

Vermont mi s-a parut superb pe timp de toamna. Culorile din jur , briza aia de toamna ... tare, tare frumos. Pe timp de vara e prea cald pentru drumetii si Vermont doar asta ofera.

Pai nu dai multe detalii cat de departe ai vrea sa mergi si ce te-ar interesa. Vacanta frumoasa poti avea in Florida (dar e cam departe), in North Carolina pe Crystal Coast ... plaja, ocean  ... eventual poti lua in calcul si Atlantic City ca-i cel mai aproape de NY.

•  07-19-2006, 02:27 PM 48734 in reply to 48732

Virginia Beach , Virginia Beach !!!!! Iti garantez ca o sa-ti placa. E atmosfera aceea de la mare din Romania.(without negative thingsWink [;)]) Eu una sunt indragostita de plaja de aici , de faleza, si de tot . E intr-adevar cald si umed...dar cand te arunci in valurile alea, si cand te intinzi pe nisipul asta fin, uiti de toate.Smile [:)]

Cu siguranta sunt si alte obiective turistice in zona. Ma pot interesa daca doresti.

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  07-19-2006, 02:45 PM 48736 in reply to 48730

Noi am fost in Cape Cod, anul trecut si anul asta. E foarte frumos si ai o multime de lucruri de vazut, si in plus e ocean si plaje!;) Wink
  •  07-19-2006, 03:06 PM 48739 in reply to 48730

Cauta un pachet si mergi la Las Vegas. Acolo nici nu stiu unde sa incep si unde sa termin cu ce poti face.

De la vizitatul fiecarui hotel in parte pe strip pana la excursii la Hoover Dam si Grand Canyon este absolut superb.

Plus ca acolo totul este 24/7.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  07-19-2006, 03:35 PM 48744 in reply to 48734

Suna interesant! O sa incep sa caut hotel in zona, dar ramane sa caut si alta parte!
    http://www.rodiscony.com
  •  07-19-2006, 04:14 PM 48747 in reply to 48739

TheAlien:

Cauta un pachet si mergi la Las Vegas. Acolo nici nu stiu unde sa incep si unde sa termin cu ce poti face.

De la vizitatul fiecarui hotel in parte pe strip pana la excursii la Hoover Dam si Grand Canyon este absolut superb.

Las Vegas e super pentru o vacanta ! Intr-adevar poti merge si la Grand Canyon pentru ca e relativ aproape, in Death Valley mai e si Bryce Canyon pe-acolo. Minunatii care trebuie vazute daca locuiesti in US altfel ar fi pacat Sad [:(]

Daca esti dispus sa mergi asa departe iti recomand statul Colorado, orice din Rocky Mountains National Park.  Iti taie respiratia ce-i acolo. Carpatii romanesti sunt mici copii pe langa ce poti vedea in Colorado. Poti urca cu masina pana sus pe creste iar peisajele sunt bestiale.

Offf ... ce m-au napadit amintirileSad [:(]

•  07-20-2006, 03:21 PM 48784 in reply to 48739

TheAlien:

Yes [Y]Yes [Y]Yes [Y]  La Vegas subscriu si eu, mi-a placut la nebunie.... am stat doar 1 saptamana si mi s-a parut prea putinBig Smile [:D]Big Smile [:D]Big Smile [:D].

•  07-21-2006, 03:00 PM 48844 in reply to 48784

Insulele San Juan pentru odihna sau o cruaziera si pentru distractie Las Vegas ,nimic nu se compara cu orasul care nu doarme .

Am inteles ca in iulie si august Alaska e superba .

View as RSS news feed in XML