Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Ce parere aveti de aceasta firma de emigrare in Canada?

Last post 08-01-2006, 11:56 PM by stanpatitu. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  05-03-2006, 02:34 AM 42782

Ce parere aveti de aceasta firma de emigrare in Canada?

As dori sa stiu daca cunoasteti aceasta firma care te ajuta sa emigrezi in Canada...detalii despre firma le puteti vedea pe situl http://www.vanlehrer.com/

.....a mai mers cineva in Canada prin aceasta firma?

V-as ruga mult sa imi impartasiti din experientele voastre.

Mersi anticipat.

Cristina

•  05-24-2006, 09:00 AM 44859 in reply to 42782

Re: Ce parere aveti de aceasta firma de emigrare in Canada?

Salutare nici un raspuns la intrebare ! O sa mai pun eu una poate poate stie cineva ceva despre firma  Progresiv Canada  Dl  Istrofor Emil sau Kraft Quelle Dna Constantinescu Diana sau Danfil Company Dna Filip Cornelia?

Multumesc anticipat.

•  07-03-2006, 02:41 AM 47778 in reply to 44859

viziteaza www.montreal.ro. consiliere emigrare canada GRATUIT
  •  08-01-2006, 11:51 PM 49405 in reply to 42782

Ca sa pretuiesti ceva trebuie musai sa platesti scump? O sa ai nevoie de bani sa-ti platesti aici acte si traduceri si angarale. Da-i o cautare pe google si-ti spune ce-i cu imigrarea. Ca de exemplu: http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/index.html

Iti calculezi scorul si vezi unde te mai pui la punct pe ici pe colo. Ba iti faci o experienta, ba te pui la punct cu limba si-uite-asa iti faci scorul. Eu nu am dat bani pe asta.

•  08-01-2006, 11:56 PM 49406 in reply to 42782

Am vizitat un pic situl lor si din intamplare am gasit formularul pentru rezidenta permanenta:  nu mai este necesar. Cartea RP iti vine prin posta dupa 4-6 saptamani(unii chiar dupa 2) la adresa pe care o comunici cand treci automat pe la serviciul de imigrare in aeroport. Acel formular e doar ca sa impresioneze. Cel putin eu nu am avut nevoie sa completez asa ceva. Se pare ca a fost candva inainte.
View as RSS news feed in XML