Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

cazare New York

Last post 06-13-2008, 11:06 AM by karla. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  08-02-2006, 03:24 AM 49409

cazare New York

Buna ziua,

De pe 22 pe 30 septembrie voi veni impreunul cu sotul meu sa vizitam New Yorkul si cautam o posibilitate de cazare. Am cautat pe net hoteluri dar sunt ori foarte scumpe ori foarte murdare.

Multumim pentru orice idee,
    Bianca
  •  08-02-2006, 09:56 AM 49415 in reply to 49409

Re: cazare New York

biancaxl:
    Buna ziua,

Am cautat pe net hoteluri dar sunt ori foarte scumpe ori foarte murdare.

Cum ti-ai dat seama de pe net ca sunt murdare? Hmm [^o)] Ai citit reviews?

Hotelurile in NYC sunt din start foarte scumpe, oricat de mult ai cauta un chilipir.

Pentru ceva mai ieftin poti incerca sa te cazezi in  alte boroughs decat Manhattan  .. incearca in  Queens, Brooklyn sau chiar Bronx.

Iar pentru ceva super ieftin poti incerca hostels. Astea sunt super ieftine si unele chiar sunt la un nivel ridicat calitativ dar partea proasta e ca poti nimeri si ceva aiurea. Uite aici un site care are si reviews : http://www.hostels.com/en/us.ny.ny.html . Pentru ca oricum e mai ieftin, cauta in locuri centrale si nu te aventura la urmatoarele adrese: West End Avenue,  Amsterdam Ave si strazi cu numere de la 100 in sus. Nu sunt cartiere periculoase ci foarte indepartate de zona centrala/turistica.

•  08-02-2006, 01:23 PM 49427 in reply to 49415

Da, din reviews-uri am dedus ca sunt murdare, caci site-urile lor web sunt ok:)

Merci pt idei!
  •  06-13-2008, 11:06 AM 73713 in reply to 49427

Unde se gasesc hoteluri mai ieftine in New York pentru 4 iulie? sa fie in jur de $100.
View as RSS news feed in XML