Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

legalizare acte?

Last post 10-03-2006, 12:09 PM by sorte. 6 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  10-01-2006, 07:00 AM 51327

legalizare acte?

Actele necesare pt. interviu trebuiesc traduse si legalizate?In formularul in lb. romana scrie ca da ,in cel in lb. engleza nu pomeneste nimic .

Daca am si diploma de licenta trebuie tradusa si cea de bacalaureat?In mod normal se subantelege ca am absolvuit si liceul.

Se cere deasemenea o declaratie pt. modul in care se vor transfera banii in SUA. Cum e mai intelept sa procedez?

Multumesc.

•  10-01-2006, 07:10 AM 51328 in reply to 51327

Re: legalizare acte?

Sorte, aproape orice act vei duce cu tine la ambasada trebuie tradus, exceptie fac extrasul de cont si certificatul de nastere- asta in cazul in care ai certificat de nastere de tip nou( international)

Diploma de BAC trebuie tradusa, legalizata, si daca vrei, traduci si legalizezi si pe cea de licenta, insa, nu uita, conditia ca tu sa te aliniezi cerintelor de eligibilitate la Loterie a fost sa ai diploma de BAC sau experienta in munca. Deci, diploma de BAC e mai importanta decat cea de licenta.

Tu poti sa le legalizezi pe amandoua ( traduse) ,insa principala va ramane cea de BAC.

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
    Filed under:
  •  10-01-2006, 07:23 AM 51330 in reply to 51328

Alien, ii dai adresa mea de email lui Sorte? ti-am adresat si eu si el rugamintea asta de ceva vreme...

Omul are nevoie de lamuriri  iar politica  siteului nu ma lasa sa ii povestesc despre Forumul Loteristilor.Tongue Tied

De cate ori ti-am spus sa lasi oamenii sa isi scrie adresele de mail pe forum? am nevoie sa discut ceva urgent cu cineva  si nu am cum, pentru ca tu, dupa ce ca impui politica asta de prost gust,mai si intarzii in a satisface nevoile utilizatorilor.

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  10-03-2006, 04:38 AM 51415 in reply to 51328

Justinia,

Mersi pt. lamurirea referitoare la diploma de bac!

In legatura cu declaratia ce se refera la  transferul banilor in SUA , ce informatii imi poti furniza? Tu si altii.

•  10-03-2006, 06:45 AM 51416 in reply to 51415

Vezi ca s-a mai discutat pe aici pe forum despre chestiunea asta, stai sa vad daca gasesc eu topicul respectiv , ah, uite aici:

http://forum.romportal.com/forums/thread/50861.aspx .

Declaratia aia eu stiam ca trebuie sa o completezi in avion? Ca ai voie cu cash doar $ 10,000 .  Poate ma insel, dar parca asa am citit aici, pe forum.

La Citta degli Angeli
    Filed under:
  •  10-03-2006, 07:27 AM 51417 in reply to 51416

Suma maxima de bani admisa cash la plecare din Romania este de 10.000 euro sau echivalent in alta moneda. Si la intrare in SUA cred ca e vorba de 10.000 de dolari.

Inainte de aterizarea avionului in aeroportul 'port of entry' stewardesele impart acele declaratii tip ce trebuie completate pana la aterizare si pe care le arati si la ofiterul de imigrari.

Don't fear The Tiger, just become The Dragon
  •  10-03-2006, 12:09 PM 51426 in reply to 51416

Multumesc! ( Justinia si FireKharma) .

View as RSS news feed in XML