Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Doresc sa inchiriez un studio sau one bedroom in zona Queens

Last post 09-07-2007, 01:33 PM by rubiagirl. 6 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  10-03-2006, 02:28 PM 51433

Doresc sa inchiriez un studio sau one bedroom in zona Queens

clipind Buna seara tuturor celor care citesc acest forum. De multe ori am primit informatii utile si m-au ajutat foarte mult pe parcursul pregatirii mele de a veni in State, de aceea apelez inca o data la dumneavoastra de a ma indruma sa rezolv inca o problema.

In noiembrie voi ajunge in NY si voi sta o perioada la prietenii mei pana imi voi primi id-ul.

Urmatorul pas urmeaza gasirea unui one studio sau one bedroom in zona Queens, mai exact Astoria sau Sunnyside la pretul de max 1000$. Este cineva care ma poate ajuta cu vreo sugestie sau vreo informatie?

Va multumesc

•  10-03-2006, 05:23 PM 51444 in reply to 51433

Re: Doresc sa inchiriez un studio sau one bedroom in zona Queens

Bine ar fi sa gasesti ceva in jurde 1K, dar nu prea cred. Cel mai bine ar fi sa iti gasesti un roomate, e mai ieftin si mult mai convenabil. Daca vi si iti iei un apartament singura si platesti 1000 dupa doua luni iti vine sa pleci inapoi in romania cand iti vei da seama ca dai toti bani numai pt chirie.Oricum bafta si daca aflu ceva iti scriu. Dute pe http://newyork.craigslist.org si cauta zi si noapte incontinuu. Trebie sa stai pe craigslist pt ca tot timpul arare ceva nou si daca e ieftin se ia imediat. Eu acolo miam gasit servici si un prete deal meu si agasit apartament. Asa ca bafta multa
    http://www.rodiscony.com
  •  10-03-2006, 06:42 PM 51445 in reply to 51444

In afara de Craigslist pe care si eu ti-l recomand, poti incerca ziarele romanesti.

In New York Magazin (pe care il gasesti la orice magazin cu produse romanesti din Queens) am vazut de multe ori la anunturi oferte pentru apartamente sau pt roommates ... toti romani binenteles. Daca tot spui ca vei sta la prietenii tai o perioada, ai timp sa cauti.

Bafta !

Filed under:
  •  10-04-2006, 07:19 AM 51452 in reply to 51445

Multumesc frumosSmile. Am sa incep sa caut pe craiglist. Eu voi ajunge mai exact pe 25 noiembrie, cam in doua saptamani am inteles ca voi primi id-ul ceea ce ma va ajuta intre timp sa caut si in ziarele romanesti anunturile cu privire la inchirieri sau roomate.

Daca mai aflati ceva cu privire la rugamintea mea nu ezitati sa imi spuneti.

Multumesc frumos tuturorclipind

•  05-28-2007, 01:31 AM 61046 in reply to 51452

Buna! Daca mai ai nevoie de "roomate" sau daca stii pe cineva care inchiriaza te rog sa ma anunti. O sa atasez anuntul meu (pe care l-am postat in Craigslist si am fost f dezamagita  de acest site)

merci frumos

I am a serious single woman, middle 20’s, and carrier oriented, sociable, and organized. I work in the city in fashion industry; my schedule is 9:30 – 6:00 PM Monday to Friday. I am looking for living in a good, quiet, nice, and clean environment. I can provide NY ID and references .
    Please call  me at 646-338-3281 or reply to  am08pm27@yahoo.com 
    Best ,
    Monica
  •  09-06-2007, 08:53 PM 66942 in reply to 61046

Cauta in NJ
  •  09-07-2007, 01:33 PM 66992 in reply to 61046

Buna Monica,

Imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata. Nu stiu daca ai gasit un ap, dar iti pot spune ca poti sa incerci si in ziarele romanesti. Exemple de ziare citite in NY sunt Ziua USA, Meridianul Romanesc, Curentul International, Jurnalul Romanesc sau ZUM.

Eu am continuat sa locuiesc cu prietenii mei. Multumesc lui Dumnezeu!

Te rog sa ma anunti daca te pot ajuta si cu alte informatii.

Numai bine,

Lavinia 

View as RSS news feed in XML