Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

h2b visa-help

Last post 10-10-2006, 11:03 AM by Coco_67. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  10-08-2006, 10:50 AM 51654

h2b visa-help

Am nevoie de un sfat. Pe 19 octombrie am interviul de viza h2b insa sunt foarte ingrijorata deorece eu am mai muncit in Danemarca doi ani ca au pair, doua contracte pe vas de croaziera cu viza C1D care mai e valabila pana in 2009 si un contract de munca in anglia care mi-a expirat in iunie 2006. Acum lucrez in tara ca secretara. pe mine ma ingrijoreza faptul ca nu as putea primi viza deoarece ei sa-r putea ca sa considere ca nu am legaturi suficiente cu tara pentru ca am plecat la munca in strainatate de prea multe ori. Eu m-am gandit ca sa nu iau cu mine la interviu pasaportul vechi pe care am vizele de danemarca si Sua. Insa ei oricum au sa vada in calc ca mai am viza de sua pana in 2009 si au sa ma intrebe de pasaportul vechi eu m-am gandit sa le spun ca nu il mai gasesc, ca l-am pierdut. Sper ca ma poate ajuta cineva cu un sfat.
  •  10-10-2006, 10:33 AM 51719 in reply to 51654

Re: h2b visa-help

mai fetito faci o imensa greseala sa le zici la ambasada ca nu gasesti  pasaportul vechi  ei oricum  stiu  datele despre viza dar   pentru tine este UN IMENS avantaj ca ai viza valabila de sua si ai fost plecata afara  cu viza de munca si te-ai intors in tara  deci  sfatul meu e sa nu te mai  agiti atat si  sa le arati pasaportul  la ambasada , eu am fost in aceeasi situatie ca a ta tot cu h2b am venit aici in state si  la ambasada m-au intrebat daca   am mai fost pe afara  si da le-am spus ca am fost  in aproape toata europa si  dupa aiai m-au intrebat ca turist si le-am spus cu sportul si  au zis  ok foarte bine si dupa aia m-au chemat la ora  3  sa iau pasaportul cu viza asa ca nu te mai agita ca  o sa iei viza o sa vezi dar sa iei si pasaportul cu tine la amvasada sfatul meu si  sa le raspunzi  corect  pentru ei   faptul ca ai fost  plecata afara cu contract si te-ai intors  acasa este o dovada    imensa ca  nu ai vrut sa ramai acolo  deci sogur iei viza pa si   sa  ne spui ce ai facut bafta
  •  10-10-2006, 11:03 AM 51723 in reply to 51654

Re: h2b visa-help

Camy,

Ia pasaportul vechi cu tine negresit, pt ca daca te-ai intors de peste tot pe unde ai fost in timp legal

poate fi un mare plus. Si daca ai mai fost in SUA si nu ai depasit dreptul de sedere si mai si!

Ia-ti pasaportul daca nu ai vize anulate pe el. Altfel or sa dea ochii peste cap

(cel putin!) la auzul refrenului cu "l-am pierdut".

Lipsa pasaportului ar putea fi luata drept "dovada"

ca ai facut vre-o prostie pe unde ai fost si ai intredictie in vre-o tara si de asta nu vrei sa-l arati.

rodicutzag.blogspot.com
View as RSS news feed in XML