Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

extras de cont tradus si legalizat?

Last post 10-25-2006, 12:47 PM by Georgi. 8 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  10-19-2006, 05:48 AM 52017

extras de cont tradus si legalizat?

Ii rog ,sa-mi raspunda,pe cei care au fost deja la interviu:extrasul de cont de la banca trebuie tradus in engleza si legalizat sau este de ajuns daca e in lb. romana?

Multumesc!

•  10-20-2006, 02:37 AM 52034 in reply to 52017

Re: extras de cont tradus si legalizat?

Completare. Am un extras, unde este trecuta fiecare operatiune(mai ales depunerile din ultimele zile) si unul unde e trecuta doar suma din cont .Care ar fi mai indicat sa fie prezintat la cosulat in ziua interviului?

Astept raspuns din partea celor care s-au confruntat cu aceasta situatie.

Multumesc.

•  10-20-2006, 03:08 AM 52035 in reply to 52034

Pentru a evita intrebarile auxiliare si suspiciunea ca banii sunt imprumutati, chiar daca ei nu sunt imprumutati si sunt rodul agoniselii noastre, cel mai  bun este extrasul de cont in care apare doar suma din cont.

Cu cat e mai simplu ,cu atat de mai bine.

Daca mergi cu extrasul de cont in care apare fiecare retragere, fiecare depunere, risti sa ti se puna intrebari care mai mult incurca decat descurca.

Extrasul de cont varianta 1 ar trebui sa arate cam asa:

Nume posesor cont ( si alte detalii legate de posesor)

Extras de cont : xx.xx.xxxx- 20.10.2006 ( unde xx.xx.xxxx este data deschiderii contului cu soldul  initial si 20.10.2006 este data in care este solicitat extrasul de cont).

Depuneri/retrageri( data, suma)

Extrasul de cont varianta 2 spune numai suma in cont fara a se preciza data deschiderii contului si fara a reliefa retragerile si depunerile.

Succes !

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  10-20-2006, 03:12 AM 52036 in reply to 52017

sorte:

Ii rog ,sa-mi raspunda,pe cei care au fost deja la interviu:extrasul de cont de la banca trebuie tradus in engleza si legalizat sau este de ajuns daca e in lb. romana?

Multumesc!

Ah, iar la intrebarea asta ti-am mai raspuns pe undeva ,pe forum. Daca banca are optiunea de a elibera extrasul de cont in limba engleza, cu atat mai bine, daca nu, extrasul de cont in limba romana este foarte bun. Cifrele sunt aceleasi Stick out tongue

La fel, daca extrasul de cont e in lei ( contul deschis e in RON si nu e pe valuta), ofiterii consulari pot face conversia in USD singurei.

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  10-20-2006, 11:29 AM 52047 in reply to 52036

Multumesc pt. lamuririle suplimentare!flag

•  10-20-2006, 02:19 PM 52050 in reply to 52047

Are cineva idee cat este comisionul perceput de banci la tansferul unei sume dintr-un cont aflat in USA si unul din Romania si viceversa? Vreau sa ii deschid mamei un cont in Romania, sa dea bine la interviu, alaturi de afidavit of suport. Credeti ca e o idee buna sau e de ajuns chemarea?

•  10-24-2006, 02:33 AM 52231 in reply to 52050

Georgi, te rog sa postezi separat aceasta intrebare, pt. ca ai avea mai multe sanse de a  ti se raspunde.
  •  10-24-2006, 05:15 AM 52236 in reply to 52050

Re: viza pt parinti

Nu-i mult, probabil ca depinde de la banca la banca, dar eu stiu de ~$35.00, si asta pt o suma mult mai mare decit, banuiesc, ca vei transfera tu. Nu stiu cit o va ajuta. Nu cred ca are vre-o influenta.
  •  10-25-2006, 12:47 PM 52335 in reply to 52236

Re: viza pt parinti

Merci mult Garbova.
View as RSS news feed in XML