Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Pt The Alien ori un moderator

Last post 10-27-2006, 01:33 PM by Coco_67. 5 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  10-27-2006, 11:46 AM 52501

Pt The Alien ori un moderator

Tha Alien, nu poti sa-i ridici restrictia lui Coco? Stiu ca asta-i regulamentul, dar cred ca si-a facut stagiu, si a dat dovada de maniere excelente. Multumesc!!Flower
  •  10-27-2006, 12:15 PM 52509 in reply to 52501

Re: Pt The Alien ori un moderator

Milvioara, how sweet can one be? Thank you!

Am aerul de-un prost nu zic nu, cand postez ceva si apare dupa ce datele problemei s-au schimbat. Este ca ochitul la o tinta miscatoare. Atfel n-am nici o problema cu « asteptatul » nu rateaza nimeni nimic daca imi citeste posturile la cateva ore dupa lansare (as far as I knowclipind

Dar ca sa dau repede cu pozitivatul : iau faptul (ca am nevoie de aproval) ca pe un compliment : ca adica sunt imprevizibila. Sunt ok dar sunt imprevizibila. Exista totusi riscul sa-mi dau in petec. Am potential !

rodicutzag.blogspot.com
  •  10-27-2006, 12:22 PM 52510 in reply to 52501

milvioara:
    Tha Alien, nu poti sa-i ridici restrictia lui Coco? Stiu ca asta-i regulamentul, dar cred ca si-a facut stagiu, si a dat dovada de maniere excelente. Multumesc!!Flower

Smile Ok.. Cerut.. facut.

Da pentru ca este inainte de vreme este pe raspunderea ta. Stick out tongueSmile (glumesc Coco)

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  10-27-2006, 12:37 PM 52514 in reply to 52510

Multumesc, TheAlien. Sa ai un weekend placut.
  •  10-27-2006, 12:57 PM 52518 in reply to 52509

You are very welcome. Stiu cum e sa stai la carantina, si-i inteleg rostul, dar cred ca meriti increderea cu prisosinta. Acum sa-ti spun cinstit si cu mina pe inima, ma deranja si pe mine ca nu "vedeam" ce spui.

•  10-27-2006, 01:33 PM 52520 in reply to 52518

He really did it!

Oh, ma ia cu vartej... Hehe pot sa scot cornitzele (as fi pus "that" smiley dar nu azi ca e Vineri).

Merci guys, sper sa nu-mi las jobul pe forumurile romportalului...

Si s-a zis cu potentialul meu (de trouble maker).

Cei care nu puteti posta in direct bucurati-va!

rodicutzag.blogspot.com
View as RSS news feed in XML