Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Livret militar

Last post 11-03-2006, 03:30 PM by Justinia. 8 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  11-02-2006, 03:28 PM 52735

Livret militar

Inca o intrebare: in plicul doi se solicita traduse si legalizate toate documentele, pe linga original. Este valabil si pentru livretul militar. In cazul meu insa, pe livret scrie ca sint inapt. Cum e mai bine, sa ma fac ca ploua, si sa nu ma leg la cap daca nu ma doare, "uitind" sa aduc acest livret militar la interviu?
  •  11-02-2006, 04:40 PM 52751 in reply to 52735

Re: Livret militar

Hahha, cum sa te faci ca ploua?? Ti se va adresa intrebarea asta, legata de livretul militar. Sa traduci livretul, legalizezi traducerea si mergi frumos la interviu cu toate actele , ca asa ii sta bine unui proaspat casatorit.

Pregateste-te bine cu toate actele cerute in instructiuni si mergi cu incredere.

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  11-03-2006, 07:45 AM 52769 in reply to 52735

In mod normal orice persoana de sex masculin ar trebui sa aiba livret militar ; fie el apt ori inapt. Probabil vei fi intrebat la interviu despre existenta livretului sau situatia ta militara. Nu stiu in ce masura, cei de la consulatul american sunt interesati de faptul ca ai facut sau nu, armata.Poate iti va raspunde cineva care a trecut de aceasta faza si s-a aflat in situatia ta. Inca o data succes!

•  11-03-2006, 02:25 PM 52777 in reply to 52751

Multumesc. Ma gindeam ca americanii nu vor suferi prea tare daca nu cunosc situatia livretului meu militar. Ideea este ca in urma unei operatii pe creier, am capatat dreptul de a nu face armata. Nu am sechele, dar teama mi-e ca daca le spun asta se vor criza intr-un fel. Nu sint prea curios sa aflu consecintele. Asadar....
  •  11-03-2006, 02:56 PM 52778 in reply to 52777

Dariciba, imi cer scuze , probabil postul meu de mai sus a parut scris in zeflemea,dar nu a fost asa. Tonul era de amuzament. Si am scris ce am scris si te-am sfatuit sa le spui adevarul, sa mergi cu livretul tradus in ideea ca nu trebuie sa minti.

Minciuna are picioare scurte , plus ca nu e demn sa minti.

Mergi cu incredere. Asta e tot ce conteaza.

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  11-03-2006, 03:03 PM 52779 in reply to 52735

dariciba, nu trebuie sa-ti faci griji din cauza operatiei. Vizita medicala se face din alte ratiuni: sa nu se introduca in usa boli molipsitoare ori psihice. Dar si aici se poate rezolva. Sa fii tu sanatos citi americani sint operati pe creier si-s oameni de nadejde. Succes.
  •  11-03-2006, 03:20 PM 52781 in reply to 52779

Multumesc again! Smile

Sinteti scumpi amindoi, Justinia si Girbova, dar nu m-am simtit nicidecum lezat de tonul mesajelor sau de faptul ca am o operatie la "mansarda". Asta m-a determinat sa fac medicina (ce greseala!) si sa imi vad visul cu ochii. Din pacate visul asta are aici picioare mai scurte decit minciuna de care vorbea Justinia. Oricum, ma streseaza mult mai tare problema cu banii multi necesari pentru asa grozavie de emigrare decit evaluarea de la interviu.

As mai avea o intrebare, care cred ca ar conta destul de mult la interviu: de ce vreau sa emigrez in State? Voi ce credeti, care ar fi raspunsuri bune si care mai putin bune?

Plecaciuni!

•  11-03-2006, 03:28 PM 52786 in reply to 52781

Spune adevarul. Stiu ei bine de ce atitia romani vor sa plece. Sansa unei vieti decente.
  •  11-03-2006, 03:30 PM 52787 in reply to 52786

Exact cea a zis Girbova. Si alte motive,daca mai ai.

Retine faptul ca interviul ptr DV este o predare de acte,de cele mai multe ori, ( daca ai toate actele in ordine, asa cum le-au cerut ei),iar intrebarea asta nu este o intrebare capcana, ca la alte vize.Probabil sunt curiosi Smile, probabil fac o statistica, cine stie...

La Citta degli Angeli
View as RSS news feed in XML