Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Cadouri pentru Romania

Last post 11-21-2006, 01:26 PM by irinuca. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  11-18-2006, 08:43 PM 53385

Cadouri pentru Romania

A incercat cineva varianta de a cumpara online produse de la domo.ro? Pe siteul lor exista si varianta platii prin card bancar (asta inseamna "credit card" sau un card de debit emis in Romania?).

Eu sunt in SUA acum si ma gandeam ca, daca functioneaza, asta ar fi o metoda comoda de a oferi un cadou unei persoane din Romania de sarbatori. De asemenea, firma respectiva livreaza produsele si la domiciliu.

Ma intereseaza sa aflu daca voi ati incercat aceasta varianta. Oare pot folosi credit cardul meu emis aici in State pentru a cumpara produse pentru cei de acasa? Mai sunt si alte variante asemanatoare?

•  11-20-2006, 03:28 PM 53478 in reply to 53385

Re: Cadouri pentru Romania

nu stiu de domo, dar banuiesc ca te intereseaza in principiu. noi am cumparat pentru socrii mei de la altex. a trebuit sa sunam la cartea de credit cu care am vrut sa platim sa confirmam ca tranzactia e a nostra. probabil depinde cu ce platesti, astia au fost mai precauti.  cred ca ne-a apucat facutul cumparaturilor vineri seara iar luni cand am sunat sa-i avetizam, livrarea era deja facuta (pentru ca aveau magazin in orasul respectiv. in cazul in care nu ar fi fost, ar fi durat putin mai mult).

oricum am fost placut surprinsi de rapiditatea si usurinta cu care am putut face asta. facilitatea de a plati prin card pe net este clar destinata celor din afara si nicidecum romanilor din tara. iar de la magazine mari, cum e si domo, nu cred ca e cazul de surprize neplacute.

•  11-21-2006, 12:18 PM 53537 in reply to 53478

Multumesc mult pentru raspuns! Cred ca asa voi proceda si eu... E mult mai comod si pentru mine si pentru ei.
  •  11-21-2006, 12:23 PM 53539 in reply to 53478

M-ar mai interesa sa stiu daca a trebuit sa platesti mai mult decat pretul afisat, adica si niste taxe de genul transfer bancar, comision pentru conversia valutara etc... Nu ma pricep la chestii de genul asta si vreau sa stiu la ce sa ma astept. 10x!
  •  11-21-2006, 01:26 PM 53540 in reply to 53539

preturile vor fi afisate in euro cel mai probabil. vei plati acea valoare plus tva, normal. transformarea in dolari va fi facuta la cursul de aici de catre banca ce se afla in spatele cardului. nu platesti nici o taxa in plus.

View as RSS news feed in XML