Incep acest articol prin a va spune ca mie la inceput nu mi-a venit sa cred ceea ce am auzit de la romanii din Chc.
Asta are o firma de emigrare si incearca sa prosteasca romanii obligandu-i sa semneze la Bucuresti contracte prin care ei se obliga sa ii platesca cate 5000-6000 de euro . Acolo il ajuta Alexandra Dan iar la Timisoara un alt roman care lucreaza pentru el.Oamenii saracii semneaza contractul pentru banii astia si apoi el le ia actele in ORIGINAL.
Daca vor sa renunte el nu le da actele inapoi.Aici sunt cazuri de romani care au ajuns aici la aeroport si un alt reprezentant al firmei ia anuntat foarte calm ca trebuie sa isi caute de lucru pentru ca firmele de la care au obtinut ei contracte nu exista defapt.
Aici in Chc au fost procese in care familii de romani l-au dat in Judecata pe Lyn Sparks si firma lui (BIL) pentru ca nu si-au indeplinit obligatiile contractuale si credeti-ma au castigat.
Si cica sa avem incredere in kiwioti si in faptul ca firma lui Lyn Sparks e membra NZAMI, asta crede ca poate face ce il taie capu.
Cand mergi la ei treb sa mergi cu basca in mana si cu sarutmana ca altfel nu te tine nimeni de vorba de parca nu i-ai plati sa te asiste.
Nu vreau sa faceti confuzie intre firma lui Lyn Sparks si firma prin care am venit eu , dupa cum am mai zis eu am venit ca tamplar aici in NZ , iar oamenii astia de la firma care m-a ajutat pe mine sa vin au umblat dupa mine tot timpul de parca eram copil de gradinita , ha ha , au venit si au garantat si cand mi-am cumparat masina , ha ha.
Or fi ei romani veniti in NZ cu ani in urma da, vorba le e vorba si cuvantul de onoare e, cuvant de onoare.
Nu-s io prea scolit dar pot sa fac diferenta intre ceea ce am platit eu 2700 de euro , si ceea ce au platit altii lui Lyn Sparks la BIL(Business Immigration Limited) adica 6000 de euro.
Eu am venit aici la 6 luni dupa ce am aplicat prima data la firma ei au venit dupa vreun an sau mai mult de ti se apleaca de asteptat.
Daca mai are cineva intrebari referitoare la emigrare sau la meseria de tamplar in NZ raspund cu cea mai mare placere daca stiu.
La buna vedere
Aphophis