Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Matrimoniale - Caut femeie

Last post 12-28-2006, 05:20 AM by AlinaB. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  12-27-2006, 10:41 AM 54403

Matrimoniale - Caut femeie

cetatean american 34 , caut femeie pt prietenie eventual casatrie  intre 21-31 de anii

Trimitemi poza si un numar de telefon si promit ca raspund cu o singura conditie . sa locuiesti in SUA Embarrassed

fargo_wells@yahoo.com 

•  12-27-2006, 10:47 AM 54404 in reply to 54403

Re: Matrimoniale - Caut femeie

fargowells:
    Trimitemi poza si un numar de telefon si promit ca raspund cu o singura conditie . sa locuiesti in SUA Embarrassed

Hi hi, emailurile nu sunt acceptate, ca regula a romportalului pe forum.. dar sincera sa fiu .... e primul anuntz de genul asta :), hi hi facem matrimoniale pe Romportal. Bun venit!!!!

Mi-a placut conditzia :)))) , dar ce au fetele care nu sunt in USA ?? :)

"What nerv's me also destroy me!"
  •  12-27-2006, 11:20 AM 54411 in reply to 54404

Exceptia de la regula cu emailurile este reprezentata de ofertele/cererile de serviciu.

Nu stiu daca si cazul de fata se incadreaza Smile dar cred ca e ok sa il adaugam la exceptii.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  12-28-2006, 05:20 AM 54434 in reply to 54403

Hehe, Fargo ai cautat mult pana sa te opresti pe Romportal ..cu anuntzu matrimonial?!

Acum sa va vad fetele nemaritate ..lasatzi baiatul sa fiarba sa ii datzi raspunsuri?clipindRolling Laugh.Chiar sunt curioasa cine e necasatorit(a):) ca marea majoritate care va stiu suntetzi casatorite(tzi)..mamici...imi e tare drag de voi am de unde cere sfaturi la o adica:) cand o sa am un bebelAngelSalut.

View as RSS news feed in XML