|
|
Despre silueta!
Last post 09-18-2007, 01:05 PM by LEXA. 25 replies.
-
01-07-2007, 05:20 PM |
-
Honors
-
-
-
Joined on 01-19-2006
-
-
Posts 208
-
Points 0
-
|
Buna! Ma adresez datat doamnelor cat si domnilor (carora le pasa de kg). Vreau sa intreb daca v-ati mentinut greutatea de cand v-ati mutat in State. Ce mancati sa va mentineti? Eu m-am ingrasat putin si desi arat bine si sexy as vrea sa dau jos careva kg mai ales ca ma marit curand. Ce faceti pentru slabit? Mergeti la sala? Merci, Honors
|
|
-
01-07-2007, 10:54 PM |
-
Furios
-
-
-
Joined on 12-26-2003
-
LA, CA
-
Posts 892
-
Points 8,305
-
|
Honors: Buna! Ma adresez datat doamnelor cat si domnilor (carora le pasa de kg). Vreau sa intreb daca v-ati mentinut greutatea de cand v-ati mutat in State. Ce mancati sa va mentineti? Eu m-am ingrasat putin si desi arat bine si sexy as vrea sa dau jos careva kg mai ales ca ma marit curand. Ce faceti pentru slabit? Mergeti la sala? Merci, Honors
pai in cazul tau poti sa petreci mai mult timp cu logodnicul tau si te vei mentine
Never hold your farts in. They travel up your spine, into your brain, and that is where chitty ideas come from!!!!
|
|
-
01-08-2007, 12:12 AM |
-
anouk
-
-

-
Joined on 12-13-2005
-
-
Posts 798
-
Points 385
-
|
Furios: Honors: Buna! Ma adresez datat doamnelor cat si domnilor (carora le pasa de kg). Vreau sa intreb daca v-ati mentinut greutatea de cand v-ati mutat in State. Ce mancati sa va mentineti? Eu m-am ingrasat putin si desi arat bine si sexy as vrea sa dau jos careva kg mai ales ca ma marit curand. Ce faceti pentru slabit? Mergeti la sala? Merci, Honors
pai in cazul tau poti sa petreci mai mult timp cu logodnicul tau si te vei mentine
chiar si asa ,nu-i o regula ca se va mentine ...
Niciodata sa nu investesti in ceva atat de mult incat esecul sa te coste fericirea
|
|
-
01-08-2007, 01:02 AM |
-
Furios
-
-
-
Joined on 12-26-2003
-
LA, CA
-
Posts 892
-
Points 8,305
-
|
da...dragostea.... bine facuta.... duce la foame sigur
Never hold your farts in. They travel up your spine, into your brain, and that is where chitty ideas come from!!!!
|
|
-
01-08-2007, 09:16 AM |
-
04-21-2007, 04:27 AM |
-
-
-
04-21-2007, 12:30 PM |
-
04-21-2007, 02:49 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
Ca sa mananci doar produse organice USDA certified aici , iti trebuiesc o gramada de bani ( intre $500-1000 pe luna .... asta daca ai doar Whole Foods in zona). In functie de orasul unde locuiesti poti gasi farmers markets cu produse naturale super ieftine sau farms prin suburbs. Ca firma producatoare, ca sa-ti inregistrezi produsul cu USDA si ca sa-ti cresti recolta conform standardelor impuse de ei, te costa mult; pesticidele sunt limitate iar labor e manual. Ingrasamintele animale care sunt folosite costa mult mai mult decta alea chimice, ect etc. Toate astea se simt la pret. Nu cred ca vor disparea vreodata de pe piata americana produsele modificate genetic. Ba din contra. Mai nou am inteles ca s-a dat liber la producatori sa foloseasca pentru comert carne de aminal clonat. Sunt prea multe interese si castiguri financiare la mijloc cat sa le pese de sanatatea consumatorilor. Revenind la dieta ... cred ca daca ai una combinata si esti atenta la ce mananci poti sa-ti mentii silueta fara probleme. Cat am fost insarcinata am mancat numai organic si tot am pus 65 pounds (da, stiu , se stie ca te ingrasi cand ai bebe dar 60 e cam mult). Eu mananc si organic dar si junk si stau la 110-115lbs de 2 ani. Mananc paine, paste, branzeturi, dulciuri , etc dar si multe legume si fructe ; beau apa foarte multa si ma abtin de la sucuri. Iar exercitiul fizic nu trebuie sa lipseasca. In unele zone e mai dificil sa te apuci sa mergi pe jos de nebun dar sunt destule alte activitati consumatoare de calorii Iar cum majoritatea americanilor folosesc masina pentru absolut orice, e evident cum pun kilogramele pe ei. Foarte multi americani beau foarte multa soda, legumele sunt practic inexistente in dieta lor, de fructe nu mai spun. Gatesc foarte mult la microwave, mancarea e deep fired, cu mult unt, branzeturi topite ... paine dulce, etc etc. Gasesti corn syrup in sucuri, in conserve, in iaurturi ... in absolut orice. Nu e vorba numai de produsele modificate genetice ... daca iei un produs de pe raft si te uiti la continut si faci un pic de research te sperii nu alta. Am doi nepoti care de cate ori cand ii vad, au numai soda la masa. Eu nu i-am vazut vreodata in cei 4 ani si ceva de cand ii cunosc sa bea apa. Intr-o zi ii dadeam copilului meu blackberries si au gustat si ei ... pentru prima data, la 13 ani !!!! Din fericire pentru ei, au o gramada de activitati sportive in program si nu au luat proportii ... inca !
|
|
-
04-21-2007, 04:46 PM |
-
Dell
-
-

-
Joined on 08-12-2006
-
-
Posts 1,554
-
Points 0
-
|
Leona: Prism:Alimentele alterate genetic ca si cele pline de pesticide si MSG's altereaza functiile metabolice.
Intrebare: De ce nu sunt interzise astfel de alimente???? Este evident ca sunt daunatoare, deci de ce nu le-ar interzice pe piatza????? 
Pentru ca industria de profil face bani grasi. Si statul impoziteaza, deci e interesat sa faca ramurile profit, sa circule valoarea adaugata (ca sa creasca VAT-ul colectat). Plus ca "alesii" sunt alesi pe banii donatorilor (citeste "grupurilor de interese"), pe baza lobbyurilor, deci trebuie sa-si plateasca datoriile adoptand legi avantajoase pt. donatori. Sanatatea oamenilor ("consumatorilor" cum se zice acum) nu conteza in fata profitmarginsurilor. PS: cata reclama la miere si cata la readymeal?
The infinite is in the finite of every instant. (Zen)
|
|
-
04-21-2007, 04:59 PM |
-
Prism
-
-
-
Joined on 02-13-2005
-
US
-
Posts 1,571
-
Points 10,315
-
|
Leona: Intrebare: De ce nu sunt interzise astfel de alimente???? Este evident ca sunt daunatoare, deci de ce nu le-ar interzice pe piatza????? 
L, Cred ca raspunsul este undeva in mijlocul relatiilor complexe intre agentiile guvernamentale care reguleaza sursele de alimente, companiile particulare in domeniul cercetarii si producerii de aditivi alimentari si hormoni animali si vegetali (Monsanto, BASF), mass media si advertising industry, cele $200 miliarde cheltuiti anual in mincare si dispozitia oamenilor de a minca orice e ieftin si are cit de cit gust. Intrebarea mea: De ce fumeaza oamenii, de ce mint si de ce se vind romancele ?
|
|
-
04-21-2007, 05:35 PM |
-
Leona
-
-

-
Joined on 01-04-2004
-
Michigan
-
Posts 1,851
-
Points 20,660
-
|
Ma gandeam eu ca e vorba de bani la mijloc, pentru ca totul se invarte in jurul lor, dar totusi, ... nu e corect, hmmm.... dar de fapt ce e corect in ziua de azi :( , mancarea lor te ingrasa, apoi vin cu tot felul de pastile sa slabesti, ( si din pacate sunt multzi care si cred tot ce vad) altzi bani cheltuitzi, pastile care itzi dauneaza efectiv, si asa ajungi la doctor, altzi bani alta distractzie, etc, ...... Eu una am mancat de toate, de cand am venit, tot ce am vazut si mi s-a parut interesant am zic ok, hai sa incerc, numai ca in momentul in care am considerat ca deja cantarul inclina prea greu , am zis ups, stai asa, ca nu e bine. Si metoda care functzioneaza la mine e asa cum am mai zis, fructe, legume, sala, bicicleta, alergat ..... tot ce poate insemna sport. Pentru cei care intr-adevar VOR sa slabeasca, si am subliniat vor, pentru ca doar asa potzi , in clipa in care chiar vrei si itzi dai toata silintza, atunci se poate, trebuie doar timp, si multa vointza, iar regimul alimentar este la fel de important ca sportul. Eu am venit cu 120 , am avut momente in care am atins 130 , dar in clipa in care se intampla acest lucru , instantaneu apare si beculetzul care incepe sa se aprinda , ca alarma de incendiu :)))))))))))))))))))))) Nu cred ca e cineva care nu a observat ca atunci cand mananci doar fructe si legume, te simtzi mai liber, mai altfel, mult mai bine. Carnea , brazeturile, ouale, toate acestea se digera greu. Deci revenind la topic, potzi sa slabesti cu toata mancarea lor imbaxita cu tot felul de prostii , daca vrei. Prism:Intrebarea mea: De ce fumeaza oamenii, de ce mint si de ce se vind romancele ? 
De ce fumeaza, simplu, au fumat o tzigara din curiozitate, sau din cauza anturajului, au fumat-o si pe a doua, dependentza a inceput treptat treptat sa puna stapanire, si uite asa fumeaza. Devin dependentza, obisnuintza, si e destul de greu sa te lasi  De ce mint, aici .... e prea mult de scris. Raspunsul pe scurt ar fi : ca sa nu spuna adevarul. Chestia aia cu vandutul : :)))))))))))) , la fel ca si in piatza, degeaba mergi sa vinzi ceva daca nu se cumpara , atata timp cat exista cumparatori ...... potzi vinde. Asa si ele, se vand pentru ca exista fraieri care cumpara asa ceva. 
"What nerv's me also destroy me!"
|
|
-
04-21-2007, 07:25 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,568
-
Points 24,250
-
|
Honors:Ce faceti pentru slabit? Mergeti la sala?
Sex. Lot of.
No kidding.
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
04-21-2007, 07:39 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,806
-
Points 20,300
-
|
Justinia: Honors: Ce faceti pentru slabit? Mergeti la sala?
Sex. Lot of.
No kidding.
Nehhh....dance, baila, baila, baila merengue, reggaeton y salsa !!! Ay ay ay
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
04-21-2007, 07:50 PM |
-
-
04-22-2007, 05:29 AM |
-
AdrianaLo
-
-

-
Joined on 03-08-2007
-
Virginia
-
Posts 232
-
Points 0
-
|
Recomandari pentru pastrarea siluetei... multe si chiar eficiente (alimente bio, sex, dans, sport), dar la depinde de la un individ la altul, iar cei care au trecut deja printr-un regim de slabit (sau mai multe) stiu despre ce vorbesc. Am slabit peste 12 kg in 3 luni, nu am facut sport ca sint lenesa, nu am mincat produse bio (locuiesc in Austria, pe aici alimentele modificate genetic nu sint foarte raspindite - sper!), de sex nu vorbesc, dans putintel si mai mult in fata oglinzii! (!)... Asa ca am facut foamea (!) citeva zile la inceputul dietei, in sensul ca m-am hranit cu putina mincare echilibrata prin aportul de vitamine, carbohidrati, fibre si proteine, apoi cererea de hrana a organismului a fost diminuata in cantitate si i-am oferit mai multa calitate chiar cu regim hipocaloric. Am notat schimbarile de greutate intr-un fisier *.xls, care imi arata in permanenta cite kilograme am pierdut de la inceputul dietei, cite kilograme mai am de slabit pina la valoarea-tinta, la ce valoare a ajuns BMI-ul. Am achizitionat un cintar electronic ce se poate personaliza in functie de sex, virsta, inaltime si arata si ceea ce nu vrei sa stii! Am scazut peste 2 masuri la imbracaminte, am invatat cum sa maninc ca sa imi mentin greutatea (foarte important!!!) si o tin tot asa! Vine vara, bine-mi pare... 
|
|
-
04-22-2007, 02:47 PM |
-
06-06-2007, 09:46 PM |
-
Mary
-
-
-
Joined on 06-06-2007
-
-
Posts 55
-
Points 0
-
|
SALUT CRED CA E O PROBLEMA MARE PTR TOATE FEMEILE CAND SE APROPIE VARA SI ISI DAU SEAMA CA AU PUS CEVA KG IN PLUS.... EU MAM OBISNUIT CU IDEEA SI STIU CA DUPA O PERIOADA MA INGRAS IAR DUPA ACEIA SLABESC DAR TOT TIMPUL FAC ATENTIE LA CE MANANC SI DAU TOATA GRASIMEA LA O PARTE.... SUCCES CU CURA TA DE SLABIRE SI DACA GASESTI O METODA RAPIDA FAO PUBLICA
mary jo visite www.quebec2you.com
|
|
-
06-07-2007, 08:52 AM |
-
geani_23
-
-

-
Joined on 07-16-2005
-
Boston, MA
-
Posts 725
-
Points 1,335
-
|
Eu una stau departe de pasta, junk food, soda. Dulciuri nu mananc de fel, norocul meu. Cand am venit din Romania aveam 120, acum am 130 dar chiar si cu dieta mai greu de dat jos, dar cu varsta e normal sa mai pui cateva kilograme... Incerc sa slabesc, daca nu, aia e, sunt multumita si asa. Eu tin "cura" in continuare pt sanatatea mea.
|
|
-
-
06-08-2007, 09:51 AM |
-
Mary
-
-
-
Joined on 06-06-2007
-
-
Posts 55
-
Points 0
-
|
asa e pana la 23 de ani eram perfecta nu ma gandeam ce trebuie sa mananca si ce nu trebuie dar dupa varsta de 24 am pus vreo 5kg dar nu imi fac probleme fac doar putina atentie sa nu se dubleze... asta e,nu vreu nici sa ajung obsedata de asta mai stiu e pe cineva care nu poate trai din cauza asta si duce o viata de mizerie prt doar cateva kg in plus mai bine 5 kg in plus si sa ma sint bine in pielea mea.
mary jo visite www.quebec2you.com
|
|
-
09-12-2007, 05:14 PM |
-
geani_23
-
-

-
Joined on 07-16-2005
-
Boston, MA
-
Posts 725
-
Points 1,335
-
|
javacool: geani_23: dar cu varsta e normal sa mai pui cateva kilograme... Incerc sa slabesc, daca nu, aia e, sunt multumita si asa.
....not true at all , getting old doesnt mean putting on pounds, is more like getting lazy..and about " Incerc sa slabesc, daca nu, aia e, sunt multumita si asa."...figures
Ha, what a tease ur, Java. Mersi pt incurajare(caci eu vad partea plina a paharului). La 125, the 5lbs I've gained mean scratch to me. Ce spuneam e ca femeile nu raman cu aceeasi greutate de la 20 ani, la 40 ani, mai ales daca au avut un copil, poate 2.
|
|
-
09-13-2007, 12:49 AM |
|
|