|
|
I-751 Petition to remove conditions on residence
Last post 09-02-2008, 03:50 PM by Fuzzy. 244 replies.
-
11-09-2007, 02:53 PM |
-
-
11-10-2007, 05:45 PM |
-
-
11-26-2007, 11:19 AM |
-
trinity
-
-

-
Joined on 01-25-2004
-
Boston, MA
-
Posts 352
-
Points 4,270
-
|
Re: I-751 Petition to remove conditions on residence
bonepaula:Pai in cazul asta....stai linistita ca-ti vine si programarea. Cel putin ti-au incasat cecul, si ai extinderea. Dar na...daca Doamne fereste s-o fi ratacit plicul, lasa sa treaca cele 30 de zile si du-te peste ei 
Am sunat azi ca au trecut 30 de zile, mai sunasem si inainte si mi-au zis sa sun in 30 de zile daca nu primesc appointment notice for biometrics. Am vb cu un imigration officer care mi-a zis ca programarea mea a fost trimisa pe data de 26 octombrie, deci la 2 zile diferenta de Notice of Action(trimis pe 24 oct).; Nu am primit programarea. In familie am un caz concret care nu a primit programarea la amprente de 2 ori. Pe cine sa strang de gat acum? Pe cutia postala si in interiorul cutiei sunt listate numele noastre. Nu stiu daca o sa aiba vreun efect dar ma duc azi in pauza de masa sa vb sau sa incerc sa vb cu post masteru de la officiul postal de care apartinem sa le fac un pic de scandal sa fie atenti cu documentele astea....Or sa dea vina pe immigration sunt sigura, or sa zica asa cum ai primit NOA daca ti-ar fi trimis si fingerprints appointment l-ai fi primit. Sa incerc sa ma duc aici la officiul din boston sa imi fac un info pass si sa le povestesc...Ar ajuta cu ceva?...Habar nu am..m-am saturat pana peste urechi de USCIS.... Nu merge nici sa bag case number online sa vad daca au trimis naibilui ceva ..imi da eroare...ca daca as fi vazut acolo ca mi-au trimis ceva cu posta pe 26 oct nu as mai fi asteptat pana pe 26 nov sa sun... Ofiterul de la imigrari cu care am vb azi a zis ca e normal sa nu apara online case numberul ca astea sunt cazuri speciale..si nu apare ...Damn it!
|
|
-
11-26-2007, 11:32 AM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,818
-
Points 20,300
-
|
Hmmm, nasol. Ceea ce ma sperie pe mine este sa nu cumva sa fi trecut ziua cu programarea, caz in care nu stiu care e solutia. Probabil ca va trebui sa mergi la USCIS sa vezi ce-i de facut. Si nu inteleg faza cu case numberul. Cum adica...caz special? La mine a functionat perfect de fiecare data cand il introduceam si am primit notificari pe e-mail cand mi s-a aprobat. Crezi ca ar putea fi ceva legat de calculatorul tau? Nu stiu, zic si eu. Imi pare rau. Of of of...parca ma enervez si eu cand aud treburi de astea.
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
11-26-2007, 12:28 PM |
-
trinity
-
-

-
Joined on 01-25-2004
-
Boston, MA
-
Posts 352
-
Points 4,270
-
|
bonepaula: Hmmm, nasol. Ceea ce ma sperie pe mine este sa nu cumva sa fi trecut ziua cu programarea, caz in care nu stiu care e solutia. Probabil ca va trebui sa mergi la USCIS sa vezi ce-i de facut. Si nu inteleg faza cu case numberul. Cum adica...caz special? La mine a functionat perfect de fiecare data cand il introduceam si am primit notificari pe e-mail cand mi s-a aprobat. Crezi ca ar putea fi ceva legat de calculatorul tau? Nu stiu, zic si eu. Imi pare rau. Of of of...parca ma enervez si eu cand aud treburi de astea.
Sunt sigura ca a trecut ziua cu programarea efectiva,. din ce am vazut aici postat e cam in 2-3 saptamani de la data la care iti trimite hartia acasa. la mine a trecut o luna. La telefon mi-a zis ca a submis in sistem o cerere sa imi trimita alta scrisoare de programare ca nu am primit-o pe cea initiala. Nu e nimic in neregula cu calculatorul meu. pur si simplu imi da eroare cand introduc recepit numberul. Si din ce am cititi si pe aici si din auzite de-abia case numberul de pe appointmnet receipt e cel valid care daca il introduci e OK. O prietena de-a mea care a depus petitia asta prin mai 2007 a zis ca e acelasi case number si la ea si pe NOA si pe programarea pt amprente. Dar pana nu i-a venit priogramarea la amprente nu putea sa isi verifice nici ea statusul online. Sucks big time..... O fi posta de vina ...hanar nu am... cand am aplicat pt green card locuiam in alt oras si nua m avut nici o problema de genu asta... Mi-am facut info pass appointment sa ma duc la office-ul de aici bin Boston. A mai fost cineva cu info pass la programari? Se respecta ora? sau stai acolo panala sf asteapta? Sa stiu cate ore lipesesc de la job... Thanks Sper sa nu i se mai intample nimanui asa ceva... e de-a dreptul frustrant...
|
|
-
11-26-2007, 09:16 PM |
-
cryssa28
-
-

-
Joined on 02-25-2005
-
Tallahassee,Florida
-
Posts 198
-
Points 1,410
-
|
Eu am avut un infopass app si s-a respectat ora....am ajuns acolo cu 1 h maai devreme, insa nu m-au primit inauntru asha ca am asteptat. Totul a durat 5 min...ca nu m-au putut ajuta.... Ce m-am speriat ....ca nu am primit biometrics app nici eu...hmmmmm....si stateam asha de relaxata ca nici macar nu mai stiu cand am primit extinderea....cre'ca in prima sapt din noiembrie....sa sun si eu? Sun si eu maine, sa-i mai stresez putin.... ... ca s-au tot jucat cu nervii mei pe bani destul de multi Bafta multa!
|
|
-
11-26-2007, 10:48 PM |
-
trinity
-
-

-
Joined on 01-25-2004
-
Boston, MA
-
Posts 352
-
Points 4,270
-
|
OK. Hai ca revin cu nouati. Azi cand am ajuns acasa de la serviciu si am verificat posta mare surpriza am avut: am gasit appoinmnet notice-ul!!! asa m-am bucurat!!!! Are ca data: 11/20 si data stampilei de pe plic 11/23. Deci probabil asta e a2a programare care mi-o trimite din mom ce ofiterul de imigrari cu care am vorbit azi dimineata mi-a zis ca mi-a fost trimisa o programare pe 26 oct. Doesn't matter anymore! Slava Domnului ca am primit programarea!!! Deci sa recapitulez timpul de procesare de cand am depus eu: Trimis dosarul pe 20 oct
A ajuns plicul pe 22 oct Pe 26 oct au incasat cecul Pe 27 oct am primit in posta NOA (Notice date 24 oct) Pe 26 nov primit Appointment Notice (Notice date 20 nov) Biometrics appointmnent 18 dec.
|
|
-
11-27-2007, 09:57 AM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,818
-
Points 20,300
-
|
Super !!!!! Slava Domnului . Ma bucur pt tine Multa rabdare in continuare, atat tie cat si celorlalte fete care asteapta sa scape de USCIS.
|
|
-
11-27-2007, 11:15 AM |
-
trinity
-
-

-
Joined on 01-25-2004
-
Boston, MA
-
Posts 352
-
Points 4,270
-
|
Multumesc Paula. Am uitat sa mentionez ca Appointment Notice are numar diferit de cel de pe NOA cu extinderea. Tot cu EAC incepe. De fapt pe NOA cu extinderea este numit Receipt Number iar pe NOA cu programarea la amprente este numit Application Number. Application number functioneaza acum daca vreau sa verific online statusul.
|
|
-
11-27-2007, 05:35 PM |
-
geani_23
-
-

-
Joined on 07-16-2005
-
Boston, MA
-
Posts 728
-
Points 1,335
-
|
Eu personal nu mai mai agit absolut deloc cu uscis, trimit cand am timp, in limitele legale si gata. Ce atata stres si nervi! Si un mesaj pt celelalte fete care astepata GC permanant: nu va mai speriati/stresati cu GC asta, va veni el pana la urma! Chiar si daca e nevoie sa calatoriti in perioada asta de asteptare, tot e ok...sunteti legale, nu va da nimeni afara din State. Toate bune!
|
|
-
11-28-2007, 10:08 AM |
-
trinity
-
-

-
Joined on 01-25-2004
-
Boston, MA
-
Posts 352
-
Points 4,270
-
|
geani_23: Eu personal nu mai mai agit absolut deloc cu uscis, trimit cand am timp, in limitele legale si gata. Ce atata stres si nervi! Si un mesaj pt celelalte fete care astepata GC permanant: nu va mai speriati/stresati cu GC asta, va veni el pana la urma! Chiar si daca e nevoie sa calatoriti in perioada asta de asteptare, tot e ok...sunteti legale, nu va da nimeni afara din State. Toate bune!
Geani, f bine ca poti sa ramai calma si sa astepti green cardul. Tu zici asa pt ca nu esti patita cu uscis-ul....Ce te faci daca tu stai linistita si astepti programare, green card si nu iti faci griji, zici cand or trimite or trimite si te trezesti in posta cu denial of application, your case was abandoned due to the fact you failed to appear at the biometrics appointment, programare pe care nu ai primit-o niciodata in cutia postala, s-a pierdut pe drum...Atunci sa vezi ce stress si mai mare si mai multi bani cheltuiti sa redeschizi cazu.alte aplicatii cu alte fees and so on.....ei nu se joaca..ei trag linie f usor.. Asta e doar un semnal de alarma sa fii a little cautious si si mai bine sa te stresezi mai devreme decat sa iti para rau mai tarziu. Just my 2 cents!
|
|
-
11-29-2007, 08:04 PM |
-
Blacksee
-
-
-
Joined on 11-30-2007
-
-
Posts 3
-
Points 0
-
|
Buna la toata lumea ! Ce se intampla in situatia in care divortezi in perioada in care deja ai aplicat documentele I-751? Totul trimis ca la carte, platit ....prima notificare cu prelungirea a fost primita insa nu s-a primit cea pentru amprete. Care ar fi repercursiunile? Casatoria efectuata in Romania. Am nevoie de sfat foarte urgent.
|
|
-
12-03-2007, 11:38 AM |
-
TheAlien
-
-

-
Joined on 08-15-2002
-
-
Posts 4,912
-
Points 22,445
-
|
Trebuie neaparat ca divortul sa se termine inainte de interviul pt gc permanent. Daca se termina aplici imediat singur(a) pt scoaterea conditiei. Daca cumva GCul se aproba direct fara interviu dupa divort si acest lucru se va descoperii la cetatenie se va anula green cardul.
The only real security in life is to be very good at what you do.
|
|
-
12-26-2007, 06:28 PM |
-
Zaza
-
-
-
Joined on 07-24-2003
-
NYC
-
Posts 436
-
Points 4,515
-
|
Postez si eu timpii iunie 26, 2007 incasat cecul iulie 19, 2007primit extinderea iulie 21, 2007 primit programare la biometrice decembrie 18, 2007 primit email ca mi-a fost scoasa conditia decembrie 26, 2007 primit cardul permanent din momentul in care am trimis aplicatia pana in momentul in care am primit noul card prin posta au trecut cam 6 luni
Does God play dice?
|
|
-
12-26-2007, 06:36 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,818
-
Points 20,300
-
|
Ce cadou frumos ti-a adus Mosul !! Felicitari !!!!!
|
|
-
12-26-2007, 08:14 PM |
-
Zaza
-
-
-
Joined on 07-24-2003
-
NYC
-
Posts 436
-
Points 4,515
-
|
Merci Paula. Tu aplici curand pt naturalizare, nu? Ai deschis pe undeva vreun topic?....spune-mi si mie unde e ca peste 6 luni aplic si eu si vreau sa urmaresc discutiile. Sarbatori fericite tuturor!
Does God play dice?
|
|
-
12-27-2007, 12:42 AM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,818
-
Points 20,300
-
|
Inca n-am deschis topic, dar probabil ca o sa-l deschid curand. Vreau sa aplic la inceput de ianuarie. Oricum nu cred sa fie la fel de "uracios" ca scoaterea conditiei de pe GC. Dar am impresia ca tot trebuie trimise dovezi ale relatiei pt ca aplicam pt cetatenia prin casatoria cu cetatean american.
|
|
-
01-15-2008, 09:57 PM |
-
cryssa28
-
-

-
Joined on 02-25-2005
-
Tallahassee,Florida
-
Posts 198
-
Points 1,410
-
|
Fetelor, urmeaza sa merg in Ro si nu am primit inca cardul. Am inteles, din experienta voastra ca nu a-ti avut nici o problema calatorind cu NOA1. Chiar e sigur sa calatoresti doar cu "hartia" aia sau va trebui sa ma duc sa cer stampila cu prelungirea GC-ului? Cei din europa stiu de "hartia" asta? Ufffff.....Nu am timp sa merg iara ptr un alt infopass appointment si am o mare oroare de locul ala caci aproape m-am certat cu o duduie care m-a trata ca un kindergarden child...asta s-a intamplat cand am fost la biometrics. Daca ash stii unde sa fac reclamatie i-ash face acum ....sunt satula de umilinta si de atitudinea lor total superioara....sunt satula de nepasarea lor si de dat telefoane la USCIS si sa fiu mintita si tratata ca un retard... Ieri am primit o scrisoare cum ca vor dovezi ale relatiei....asha ca a trebuit sa trimit iarasi aceleasi dovezi, caci altele nu am. Aveti idee de ce au cerut iar dovezi? Sa mai "traga de timp"?
|
|
-
01-16-2008, 01:16 AM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,818
-
Points 20,300
-
|
Poti calatori cu NOA fara nici o problema !! Precum am mai spus , am mers in Italia, Romania, si Caraibe folosind GC-ul expirat si hartia respectiva. Pe ea scrie clar ca reprezinta extinderea de un an al statutului de rezident permanent. Mergi fara grija in Romania ! Cat despre dovezi, asta chiar e o noutate. Poate le-au "ignorat" ? Poti spune ce dovezi ai trimis?
|
|
-
01-16-2008, 09:19 PM |
-
cryssa28
-
-

-
Joined on 02-25-2005
-
Tallahassee,Florida
-
Posts 198
-
Points 1,410
-
|
Buna, mersi tare mult de raspuns....Dovezi nu am avut foarte multe....ma rog, am trimis urmatoarele copii ale documentelor: -Birth certificate -GC -Marriage certificate -3 joint checking accounts -utility bills -bilete de avion ale calatoriilor in Ro, copii dupa pasapoarte... -scrisori de la prieteni-original -poze -asigurare medicala -asigurare masini -ID cu aceeasi adresa....si formularele cu schimbarea de adresa....si cred ca, cam atat...poate am omis ceva....da in mare asta am trimis...ce altceva s atrimit? ca nu am altele....ieri mi-am amintiti ca sunt adaugata in 401K-ul sotului....da o hartie in plus, una in minus.... A -2a oara am trimis numai financial papers....ca asta mi-au cerut... ....cre'ca nu le-a placut ca am mazgalit copiile statementurilor de la banca....da' am facut-o iarasi.... Habar n-am ce vor de la mine....de data asta am pus A# pe toate paginile....just in case.... -
|
|
-
01-31-2008, 06:29 PM |
-
cryssa28
-
-

-
Joined on 02-25-2005
-
Tallahassee,Florida
-
Posts 198
-
Points 1,410
-
|
Gata, am scapat de calvar...."On January 30, 2008, we ordered production of your new card. Please allow 30 days for your card to be mailed to you." Eu luni voi pleca spre Romania si probabail voi calatori cu NOA. Multumesc foarte mult tuturor celor ce m-au ajutat. Numai bine va doresc din tot sufletul!
|
|
-
01-31-2008, 09:58 PM |
-
Fuzzy
-
-

-
Joined on 10-20-2004
-
Austin, TX
-
Posts 1,129
-
Points 11,560
-
|
Cryssa, mesajul asta ti-a venit prin posta, sau ai verificat statutul online? Eu inca mai astept, dar nu-mi fac griji ca aici in Texas se misca astia cu viteza melcului.....
Failure is Never quite as frightening as Regret!
|
|
-
|
|