Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

pe care sa aleg?

Last post 03-05-2007, 06:01 AM by immi. 18 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  01-23-2007, 03:13 PM 55291

pe care sa aleg?

salut,care e mai buna din cele doua firma REX Immigration Consulting sau Malcolm Pacific?

•  01-27-2007, 06:06 PM 55387 in reply to 55291

Re: pe care sa aleg?

nu stiu sa-ti spun care e mai buna. pe de alta parte de malcolm pacific am mai auzit si am cunoscut romini care au lucrat cu ei si majoritatea destul de multumiti. pe cind de rex astia sincer nici n-am auzit.

dar fie vorba intre noi, de ce nu incerci matale sa te ocupi de acte singur? scutesti un pumn de bani. e drept ca e calareala multa si o sa dureze ceva mai mult sa te intelegi cu birocratii, dar nu e deloc imposibil.

Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  01-28-2007, 05:58 AM 55392 in reply to 55387

mersi laminat, care ar fi sansele de reusita fara firma?

•  01-31-2007, 05:13 PM 55459 in reply to 55392

daca ai dosarul in regula si daca faci punctele, sau ai job offer, sau chiar daca nu ai job offer dar ai una din meseriile la care exista shortage, atunci sanse ai foarte mari, chiar m-as incumeta sa spun ca reusita e garantata (poate doar sa dureze ceva mai mult si sa suferi mai mult stres daca te ocupi singur decit daca apelezi la o firma). insa daca nu ai ce iti cer ei, sau nu ai offer sau nu este shortage pe meseria ta, atunci si cu firma si fara firma tot o sa fii refuzat - diferenta fiind in banii pe care ii arunci pe gitlejul avocatilor/firmei etc si nu-i mai vezi inapoi.
    Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  02-08-2007, 03:16 PM 55663 in reply to 55291

Salut

Sunt Aphophis din nou.

Nu am mai intrat de mult timp pe forum.

Ceea ce pot sa iti spun eu este ca am venit aici in NZ prin Rex Immigration Consulting asta acum un an cred iar anul trecut in Octombrie a venit si soara mea cu familia.

Din punctul nostru de vedere nu a fost scump a fost rapid si sunt oameni cu care te poti intelege in sensul ca daca ai intrebari mai ciudate asa cum am avut noi iti raspund .

In general vorbind tot ceea ce ni s-a promis ni s-a si dat , ma refer la loc de munca , acte rezolvate , consultanta si restul. si apropos nu a fost scump deloc cum este la alte firme , sa nu dam nume.......Big Smile

Despre Malcom pacific dupa cum am zis si aici pe forum anterior am auzit doar dar inca nu s-a laudat nimeni ca ar fi venit prin ei si sunt si multumiti.

Sper ca te-am putut ajuta cu sfatul pt c asa am bajbait si eu la inceput inainte sa ajung aici.

daca mai ai si alte intrebari pt mine sau ceilalti nu te feri sa intrebi.

La buna vedere

Aphophis

•  02-09-2007, 02:17 PM 55677 in reply to 55663

ms mult ptr informatie.cu siguranta daca mai am ceva am sa intreb...Wink
  •  02-14-2007, 09:57 AM 55800 in reply to 55291

Eu am mai multi prieteni care au plecat prin REX Immigration, si am auzit doarvorbe de bine despre aceasta firma. In sensul ca au respectat la perfectie contractul incheiat cu ei. Eu zic ca merita sa ai incredere in aceasta firma.
  •  02-20-2007, 02:11 PM 56058 in reply to 55800

ms mult ptr toate inf...

•  02-25-2007, 11:17 AM 56204 in reply to 56058

iti cere ceva bani inainte?

•  02-26-2007, 05:01 AM 56252 in reply to 56204

inca o prob...unde gasesc intrebarile pe care le pun la interviu?
  •  03-01-2007, 04:45 AM 56336 in reply to 55663

Aphophis &Ion Barbu          „am auzit doar dar inca nu s-a laudat nimeni”

din cate am observat eu esti singurul care s-a laudat cu aceasta firma, inca nu a aparut nimeni care sa sustina macar ca a ajuns acolo prin ei, de fapt din cat am  rasfoit eu forumurile esti singurul care s-a laudat cu vre-o firma, de obicei se scrie ceva in genul    – am venit cu ei, desi…….a fost in regula –  

nu o lua ca ceva personal, si ca as sari la gatul tau

•  03-01-2007, 05:15 AM 56338 in reply to 56252

sel30

cine sa-ti ceara ceva bani inainte?  si despre ce interviu este vorba? 

•  03-01-2007, 02:57 PM 56373 in reply to 56338

Firma mi-a cerut 200 euro ca sa inceapa sa lucreze la acte.Ma refeream la interviul de la amb...

•  03-01-2007, 03:08 PM 56374 in reply to 56373

pai stai linistit ca n-o sa le gasesti nicaieri. ei n-or sa-ti puna intrebari gen examen (i.e. tabla inmultirii, teorema lui pitagora etc) ci iti pun intrebari bazate pe documentele care le ai la dosar si de natura personala, ca sa verifice datele din dosar si sa vada daca ai mintit pe undeva. intrebarile de la interviu sint individuale si total la latitudinea ofiterului care te interieveaza. pt intrebarile astea nu ai cum te pregati decit spunind adevarul.

singurele "intrebari pe care le poti gasi sint acele FAQ (frequently asked questions - cele mai obisnuite intrebari pe care le pun oamenii celor de la immigration) ai lista pe situl oficial al immigrationului (nzis) si pe astea le poti ceti acolo.

•  03-02-2007, 01:59 AM 56404 in reply to 56374

ms mult....Wink
  •  03-02-2007, 03:13 AM 56405 in reply to 56373

daca este vorba de rex, pe scurt, ei te-au instiintat  ca sunt de acord sa te reprezinte pe baza cv-ului care l-ai complectat la aplicare, urmatoarea etapa este evaluarea dosarului tau care se bazeaza pe copii de pe documente, si costa 200 euro, la care trebuie sa mai adaugi costurile anexe 0 - 150 euro, pentru ca documentele si taxa trebuie sa ajunga in nz, daca tot ce ai scris la aplicare este adevarat si poti demonstra prin copii, nici o problema vei fii invitat sa semnezi contract de consultanta cu iei, il citesti de 10 ori si vezi daca il semnezi sau nu, costurile totale sunt cam ceea ce s-a scris pana acum pe forum, primesti instructiuni clare de la ei in fiecare etapa

•  03-02-2007, 03:19 AM 56406 in reply to 56405

despre interviu la ambasada am si eu o intrebare, in cazul in care ai job si ai aplicat pentru viza de munca, prin firma de consultanti mai trebuie sa-l sustii?
  •  03-05-2007, 01:56 AM 56579 in reply to 56406

va fi la discretia totala a ofiterului de imigratie daca mai trebuie sustinut interviul sau nu
  •  03-05-2007, 06:01 AM 56588 in reply to 56579

mersi mult
View as RSS news feed in XML